|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מנהל ראשי
|
וואיי מעניין מאוד, נהנתי. מחכה כבר לחלקים האחרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() גלעדדכד אחח יקרר שיחקת אותהההה אחי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תותח אחי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אללה סוף סוף !!!! מחכה לעוד חלקים!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() מאוד מעניין, כמו כולם, מחכה לחלקים הבאים, היה לי קצר מידי ;]
![]() |
#46 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אללה אנחנו כבר במחתרת אחי העלה להעמיס כימי,ברזל,חלבון,פחמימה,שינה,והראדקור!!!! וכמובן לשמוע מזרחית לאורך כל הדרךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ואחרי זה לחזור בגדול ולתת בראש ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד, גם אני נהנתי לקרוא. לא ראיתי הרבה אנשים בארץ שנותנים 100% בתחום, כי פה זה לא אמריקה ששמה דברים נוחים יותר ובאים יותר בקלות. אני מקווה שיום אחד תניף את הגביע של אלוף אלופים, אני מקווה גם להיות נוכח כשזה יקרה.
![]() |
#49 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אוהב אותך נשמה תודה רבה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() אוהב אותך מאוד! אין על מה, זה מגיע לך, אין ראוי ממך להניף את הגביע. יש אנשים שמבורכים גנטית כ"כ טוב כדוגמת ג'רי קריל, שהוא אוכל מה שבא לו עושה טובה שמתאמן ויש לו גוף לא מהעולם הזה, אתה כל מה שהשגת היה עם הרבה דם ודמעות ועוד אין לך 20, אני מאמין שבשנים הבאות תשלוט בענף הזה ותעשה לו כבוד.
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גלעד אתה אישיות תאמין לי!!!
בנאדם מלך, כל הכבוד! תמשיך להפציץ [גם במכון וגם מחוץ למכון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אך תאמין לי אחי מה שהגלידה של אנדרי בלילה בעיקר הטעם מקופלת יכולה לעשות לבחורה אחי להדליק אצלה חושים ![]() ואחרי זה באוטו הרבה נישנושים ![]() רק חבל שגיל צלצל אלי והפריע לי בגסות באמצע "החדירה" חחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הגלידה של אנדרי מספר 1 בארץ!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח אתה שרוט אחושרמוטה אתה...
נהנתי לקרוא את הכתבה, יש לך הרבה עתיד בענף ונדיר לראות בארצנו הקטנטונת אנשים שממש חיים ונושמים פיתוח גוף - רק בגלל זה צריך להעריך אותך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() חח אחד הסוסים אחי אתה גלעד.. באמת בן אדם טוב אתה ונהנתי לקרוא את הכרטיס שלך!
מה שהכי הרבה מדהים אותי אצלך זה המוטיבציה המטורפת הזאתי שאין לי מושג מאיפה אתה מביא אותה תמשיך ככה אחשלי! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() וואו, תותח
![]() בהצלחה בהמשך, כל הכבוד לך. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אחי זיינת אותי מצחוקקקקקקקקקקקקקקק חח עכשיו רציני אחלה כתבההההההההההההה אתה בן אדם דבש ר גלעד הוא המלך: ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() רק עכשיו יכלתי להגיב
וואלה יפה מאוד רואים שאתה מורעל כבוד למהפך שעשית ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
|
![]() תודה על התגובות נשמות!!!
תודה לכולם פרט לאנטונטור חנונינאטור שבא להטיף לי כרגיל חחחחחחחחח אבל טאחלס אני אוהב אותו הוא אחלה בחור אני פשוט אוהב שהוא מתרגז ואוהב להציק לו!!! אללה אנטון רד אלרט 1 עד המוות נוסטלגיה אש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גיל מזה הסמיילי החרטה הזה בצד אחי? במקום לשים סמל של עופר לוי או של אלי קפקא או של אבי ביטר אתה שם לי תדבר הזה? תשנה תשנה ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|