|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תקציב 30 אלף אתה יכול לקנות אוטו נחמד
השאלה מה חשוב לך ? שנה, פוזה וכו' אני יכול להמליץ לך על אוטו אך זה לא נחשב בקטגוריית הרכבים "הצעירים" יונדאי אקסנט - אוטו זול אתה יכול להביא אקסנט מודל 2000 ומעלה במחיר התקציב שלך והכי חשוב הטיפולים שלו זולים במיוחד + הביטוח אם אתה מחפש אוטו שנחשב בקטגוריית "הצעירים" יש לך את הסיאט שהוא גבולי ביותר שנת 2000 שווה 30 אלף בערך, כמו כן פולו שנת 2000 שעומד על אותו מחיר של הסיאט פחות או יותר, בנוסף יש לך את הפולו 1900 סמ"ק שהיא יותר ארוכה מהפלו המוכרת והמחיר שלה גם בסדר גודל התקציב שלך. לא הייתי מציע לך לרכוש רכבים פחות משנת 2000, מה שאומר שפיג'ו 206 וגולף לא בתקציב שלך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה, מה אגזוזי לחץ ושטויות מה אני בן 17
זה אוטו בכלל לכל המשפחה, את האוטו שלי אני יקנה אחרי הצבא בארה"ב בע"ה עוד איזה שנה-שנה וחצי, איזה פונטיאק Gto שנת 1970, נדחוף לה איזה ביג בלוק של 440כ"ס |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פולקסוואגן כן נחשבת לחברה, בדגמים מסוימים לא פחות מאודי ומbmw, מיותר להשוות לפז'ו (כמובן בדגמים המתאימים, ולא להשוות 407 לפולו)
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אודי הכי יקר 290 אלף איפה אתה חי אפילו A8 שנת 2002 עולה יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה לעזאזל קשורים המחירים?...
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() סע למגדבורג בגרמניה ותקנה ז'יגולי או זפורוז'ץ יד שנייה מימי מסך הברזל...
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יש מכוניות צרפתיות אמינות (סיטרואן לא נחשבת), ואם כבר אמין אז אין על היפניות, תמיד אפשר למצוא משהו.
הבעיה עם כל הפולקסווגנים למיניהם והגרמניות בכללי זה שחלקי חילוף וכל השטויות עולים יקר מאוד.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מכוניות צרפתיות ואמינות לא הולכות ביחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי אני סוגד לך על האימפרזה שהרמת במו ידייך מגיע לך כל הכבוד!!!!
חחחחח ובקשר לבדואים כל בן אדם שני שאני מכיר באשדוד נגנב לו האוטו ואחרי 4 שעות התקשר אליו בדואי "אם אתה רוצה אוטו שלך תביא 8000 שקל" הם עושים מסחרה מגלגלים מיליונים בחודש מהגניבת מכוניות ושום משטרה שתביא איתך לא תעזור לך אולי יגרום לך להאכל ע'יי תולעים מתחת לאדמה..
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() שלא נדבר על VW Phaeton
![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|