|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
הושעה
|
![]() חיל התיירות.
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועכשיו ברצינות ![]() אתם אומרים הפלה כאילו שזה תלוי רק בו! מה היא חושבת על כל העניין הזה בכלל?
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הפלה בלי לחשוב פעמיים אחרת החיים שלך יהרסו כליל
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היריון בגיל כזה יהרוס לשניהם את החיים. בטח בעידן בו אתה צריך להשלים לימודים אקדמאיים כדי להשיג עבודה נורמלית, ולא לעבוד בעבודות מזדמנות על מנת לממן תינוק.
![]() |
![]() |
#46 | |
|
![]() ציטוט:
מי יפרנס אותו מי יאכיל אותו?
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() איזו מסכנה. למה עשיתם את השטות הזאת בכלל?!
![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם יעבדו בעבודות מזדמנות עם שכר נמוך....ויתמכו בהם ההורים שלהם. בטח לא דרך אידיאלית לחיות.
![]() |
![]() |
#49 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]() יאפ.
S-a, בלי שטויות, סיים את זה כמה שיותר מהר.
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() "אם תגלי ששכחת שאת בלי אל תהיי לחוצה לא יקרה אם את לא רוצה אם תתעלמי תהני תזרמי שום דבר לא יקרה אני אברח שנייה לפני בואי, הכל עלי הכל עלי הכל עלי את דואגת יותר מדי יותר מדי, הכל עלי אם תגלי שאת כן צלצלי למנוול, לנבזה שעשה לך את זה אל תוותרי אם צריך, גם אני אוכל לבוא לתת לך יד לא תהיי שם לבד בואי, הכל עלי... אם את פוחדת די. לא כדאי, לא כדאי את דואגת יותר מדי יותר מדי, הכל עלי אם תחלמי שזה מואה זה אני אין סיכוי זאת טעות לא אקח אחריות. בואי, הכל עלי... אם את פוחדת די לא כדאי, לא כדאי את דואגת יותר מדי יותר מדי, הכל עלי" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ופותח האשכול..תתקשרו לקו לתכנון משפחות הם יכוונו אותכם ואני באמת ממליץ הפלה חבל להרוס את החיים בגלל ששכחת קונדום, אולי עכשיו תלמד לקח.
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המצב קשהההה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() איזה פוסט מסכן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() יבאבא גם אני הייתי בסרט הזה אבל בסוף המזדיינת קיבלה מחזור יש לה מזל אחרי סתם הייתי צריך לגרום לה להפיל ולמות ואז לזרוק אותה באיזה פרדס נידח אחחח כמה שאלוקים אוהב אותי
לא מזיין יותר בחיים בלי קונדום עד אחרי החתונה אחחח אמא של ישו זונה להרוג אותה יהיה יותר זול מהפלה
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() לא נורא אחי זה כמו כלב, אתה מאכיל אותו, מוציא אותו לטיולים, משחק איתו ליפעמים שטויות....
מה גם שתמיד תוכל ליגרום ל"סיבוכים במהלך הלידה"....
![]() |
#60 |
Banned
|
![]() תגיד אחי אתה רציני?
מישהו חושב שהפוסט הזה בדיחה ? תנסו לחשוב רגע מזה לגדל ילד זה לא להוציא פעם בחודש כסף על אבקת חלבון,לגדל ילד זו הוצאה עצבנית!!!! תחשבו מה צריך לקנות:בגדים,אוכל(כל יום כמעט),תורפות,חיתולים(ימבה כסף בת דודה שלי ילדה היא אמרה לי שזה יקר רצח),לקחת אותו כל פעם לעשות עוד חיסון ועוד בדיקה,לדאוג לו לצומת לב 24 שעות. בקיצור אחי אם באמת היא בהריון..ואין לך עבודה קבועה שיכולה להחזיק אותך בחיים+זמן לטפל בילד כמו שצריך ...אתה בבעיה בת :):):):). ידידה שלי נכנסה להריון מהחבר שלה בגיל 16 בהתחלה חשבה זה קל וזה מצחיק היום היא מלקקת תריצפה בישביל לקנות לו אוכל אבל וואלה ככה בחרה וככה יהיה. בהצלחה חביבי. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|