|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני מאמין בכך שמעמד האישה בחברה היתקדם ,באיזושהו מקום ההגדרה של שוביניזם היא בעייתית. וגם ההגדרה שלי כ"לא שוביניסט" היא בעייתית ביותר ,אחרי הכל עם כל הנאורות שלי ,אני צופה בפורנו בצורה מאסיבית,מתייחס לנשים כאובייקט מיני , וכמובן נהנה מדי פעם במועדון חשפנות רק בשביל הגיוון אכן דילמה.
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
אל תצא בהנחה שאני לא מתייחס לחברות שלי כמו לנסיכות פשוט הבעיה היא שהפעם האחרונה שהייתה לי חברה רצינית ,הולכת יד ביד עם הפעם האחרונה שהיה לך שיער על הראש ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() האמת שבזמן האחרון גם אני נהייתי קצת שוביניסט...
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עומרי, במידה ואתה לא שולח את הילד לגנון, הוא גודל להיות מפונק(כל דבר ירצה לעשות עם אמא ואבא, מתוך הרגל, לא מתוך חוסר יכולת) וחוץ מזה הוא גם לא רגיל להיות בחברת אנשים(שהם לא ההורים שלו) וזה יכול לגרום לו קשיים בעתיד בהתחברות עם אנשים...
כשאתה לוקח אותו לגנון הוא מתרגל למסגרת מסודרת ובנוסף לזה הוא גם מכיר חברים, רואה אנשים חוץ מאמא ואבא שלו.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל אופן גן חובה צריך וגם טרום חובה אולי, לא חובה בכלל אבל אפשר. ואין קשר,עדיין האשה צריכה להכין לו ארוחה חמה ולא לזרוק לו איזה משהו שיחמם במיקרו וגם לקחת אותו מהגן בצהריים. זה הרי נגמר ב-12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() היום אין לך את האפוציה לא לעבוד חלק ופשוט,אני מאמין שמרבית ההורים היו מתים לפחות בשנתיים שלוש לא לעבוד אבל לא קיימת כזאת אופציה אנחנו לא נורבגיה למשל ששם במשך שנה וחצי אתה יכול לא לעבוד ועדיין לקבל את אותה המשכורת שקיבלת.
אגב לכל האלה שאומרים "אישה במטבח,ולסקס" תגידו את זה לבחורות ואני מבטיח שתגמרו עם אחת בשם חמוטל |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
הו האירוניה ,היום נתקלתי באחת בשם חמוטל , ואמרתי לה שיש לה שם של עובדת בפיצוציה.
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אגב,אין קשר לנורבגיה,זה גם מה שקורה בכל העולם המסורתי (שהוא רוב העולם בעצם חוץ מהמערב),וגם העולם המסורתי בתוך העולם המערבי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מה שאמרתי זה שאמא צריכה להיות אמא טובה לילדים,לדעתי זה הכי חשוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול אני בא לפתוח את החלב קופץ עליי דולפין..
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |