|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני לומד בעירוני ג'
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
שניה אתה גר בקרית אתא ולומד בחיפה? למממממההה???? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
הושעה
|
![]() נו, את זה אני זוכר - אבל מה עם ההנדריקס ג'וניור?!
תן עוד כמה ככה בהודעה חחח.
![]() |
#45 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גרתי בהתחלה בחיפה עד כיתה ג' , ועברתי לקריה ואמא שלי רצת שאני ילמד בבצפר טוב !!! בקיצ קוץ לא משנה כבר נשארה גם ככה חצי שנה לסבל
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"טרררר, טרררררר, טרררררר, Yeah" (הצליל ששומעים כשמשחקים קומנדוס עם צ'יטים ונאצים יורים בך מmachine gun, ואז בוחרים את הנהג.) זהו, אין יותר. אני צריך לחשוב, :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
הושעה
|
![]() הנה אחד משלך:
-אלכסנדר רסטורגויב. והנה בכללי: -אטו ניה רוקה אלקטריצ'ניקה... תשלים!
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
-מני נוז'ין רוסטו! ויקטור רוסטו! -און אושול! -קודה?! -דרוז'בה! דרוז'בה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני יתחיל לספר על כל מה שרע לי ועל כמה שמעצבן אותי ועל החיים החרא שלי
אני בסוף באמצע הכתיבה יתאבד מישתדל להיצמד לדברים הטובים כי זה מה שמחזיק אותי בתאכלס.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() טוב שסיימתי עם הגיהנום הזה ![]() ולנושא: כשסבתא שלך ודודים שלך כל פעם אומרים לך "אתה צריך להשמין" ואתה אומר להם "אבל אני עולה במשקל" אז הם אומרים "זה לא מספיק" אז אתה מגיב "מה לא מספיק בקילו בשבוע" אז הם עונים "אבל לא רואים עליך, תאכל עוד" ואתה מתחיל לפתח אליהם שנאה בגלל זה כי נמאס כל פעם להציג את אותם הטיעונים
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() כשכול מני יצורים לובשים לך גופיות בחדר כושר ואין להם יותר מדי מה להראות.
אם אתה פחות מ100 קילו אתה לא דוחק 140 חזה ואין לך בייספס 49 ואתה על 10 אחוז שומן חבוב שים חולצה אני לא צריך לראות את זה ולך אין מה להראות.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על עיקף יד 37 שזה מכובד ביותר אבל רחוק מלהיות מגעיל איזה אנשים דפוקים יש היום עד שאני לא מגיע לעיקף יד 45 משקל 85-90 קילו על 11 10 אחוז שומן אני לא מפסיק ליגדול ולא אכפת לי מה (וזה רקק המטרה השנית שאני מאוד רחוק ממנה ) אבל אם המון מאמץ והתמדה בסוף אני יגיע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() כשבאים שחיפים למכון ושואלים "איזה אבקה אתה שותה, אני רוצה חומצות אמינו שמעתי זה פיגוז לפנים בונה שריר" ועוד יותר כשאיזה אחד שנראה תותח ברמות פתאום אומר שהוא לא יודע מה זה דדליפט ובנט אובר.
שונא שמבקרים אותי על כל מיני דברים שאנשים לא מבינים בהם. שונא כשאני עושה משהו ממש חשוב \ כיף במחשב והוא בא ודופק לי לי ריסט בלי שום התרעה, אני יכול להגנב. שונא כשאנשים עושים שטויות ומתווכחים איתך אחרי זה והם לא מבינים בזה בשיט. שונא כששחיפים חושבים שפיתוח גוף זה קוביות טיפה חזה ויד קדמית. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |