|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
על זה שאתה גורם שלילי היית חייב לקחת את השירשור הזה לכיוון הזה ? אני שונא את הגישה הזאת של "המממ אני חושב משהו אז אני חייב להגיד " אנשים פה רצו להעריך את רוני קולמן ,לקחת שניה ולתת ריספקט לבן אדם שנתן לנו השראה וימשיך לתת לנו לעוד הרבה זמן ,אבל אתה מרגיש צורך לקחת את השירשור הזה כדי שוב לערער באמינות של הספורט שלנו , ולזלזל בעוסקים בו ורק בשביל הפרוטוקול ,אם היית יודע את אורח החיים של באדיבילדר מקצועי באמת ? לא היית פותח את הפה כל כך הרבה.
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() Bb האימונים שלהם לא עוברים את השעתיים-שלוש ביום, פשוט לא. אימון בוקר שעה, אימון ערב שעה, איזה אירובי פה ושם וסלמאת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
|
![]() ציטוט:
אתה אומר את זה כאילו סיגנון חיים כזה הוא פיקניק אף אחד לא בא לעשות השוואה בין ספורט אולימפי לפיתוח גוף ,אף אחד גם לא העלה את הסוגיה של "כמה קשה הספורט הזה " אתה לוקח את זה לשם , ובלי צורך.
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() טוב בתכלאס אתה צודק. פשוט אנשים חושבים שBB זה אורח חיים מטורף ושקשה מאוד וכו' וכו', תכלאס זה פיקניק. הלוואי עליי הסיגנון חיים הזה. כל היום לאכול, להתאמן.. אני לא מאמץ את הסיגנון חיים הזה כי הוא נזק כספי מטורף והתמורה ממנו לא משתווה למה שאתה מפסיד כביכול.
בכל אופן אני יצאתי, בלילה כשאני אחזור אני אכנס ואגיב ![]() שיהיה לכולם לילה מענג |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() חחח תאמין לי זה לא קל במתכוננים לתחרות שאתה באחוז נמוך אתה מוכן לשלם חצי חיים שלך בשביל לאכול משו מתוק או לעשות צ'יט
אתה מרגיש באמת מה שווה להיות חופשי באוכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
|
![]() ציטוט:
אתה מתנהג כאילו החיים זה אוף סיזן . ואתה שוכח שיש צדדים שליליים לסגנון חיים הזה מעבר להוצאת כספים ,אבל אתה תישאר בדיעה שלך לא משנה מה אני אגיד.
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() מה עשתים מהפוסט :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פאניק הספורט הזה הרבה יותר ממה שאתה עשית ממנו.
הם אשכרה מקריבים את החיים שלהם, הם לוקחים בחשבון שזה ירחיק אותם מהחברה(כמו שלוליק אמר בראיון עם יואה טל, קשה להתחבר לבודיבילדר, יש לו הרבה מצבי רוח, ירידה משמעותית במשקלים, פציעות, דברים כאלה יכולים להכניס אותו לדכאונות), יש להם אורח חייםם של אכילה כל שלוש שעות, הוצאה כספית מטורפת, מסכנים את הבריאות שלהם עם חומרים, יכול לגרום לזה שהם לא יביאו ילדים לעולם... ואתה התייחסת לתקופה האוף סיזן("כל היום לאכול ולהתאמן"), באון סיזן, צריך לאכול כ"כ מדוייק, בלי צ'יטים, בתקופות של דילו מלחים לדוגמא ראינו כמה קריזות של גלעד פה בפורום, ולא חסר עוד דברים שהם מקריבים.
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
בדיוק.
![]() |
![]() |
#50 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הקטע עם קולמן פשוט כל כך כנה ואמיתי, שאי אפשר שלא להתרגש.
גם מי שלא מכיר את הספורט הזה בכלל, יתרגש מהדקות הראשונות של הסרטון. לראות אדם ברגע אינטימי כזה, נשבר, מתפרק. ככה מול המצלמות, בלי פוליטיקלי קורקט וכל השיט הזה של הפוזה. ספורטאים היום לא מוציאים מילה לפני שהם מתיעצים עם האמרגן, הסוכן, והסטייליסט שלהם. בסוף אנחנו מקבלים גיבוב של קלישאות מעוררות גועל. אפילו גרופים בני 10 כבר משתעממים מהראיונות שנותן אבי נמני למשל. לכן הפתיחות הזו של רוני, היא בעיני אקט מעורר כבוד. הוא אלוף אמיתי שאהב את הספורט והספורט אהב אותו, ויכנס להיסטוריה כאחד המדהימים בכל הזמנים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מארטינז לוקח אולימפיה הבאה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() מלך יש רק אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() למישהו יש מושג מה קולמן הולך לעשות עכשיו..ומה עם כל המסה שלו הוא יפסיק להתאמן ישמור על זה???
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אינ שונא שמשקרים ולא אומרים מה הם מזריקים כאילו שזה לא ברור (לפחות רוב הדברים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
מושעה
|
![]() תגידו למה הוא לא הולך לשחק בסרטים כמו שוורצנגר?
יש לו תסיגנון בשביל זה שחור ובאדיבילדר |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כי אוליי הוא לא רוצה..
![]() |
![]() |
#59 |