|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() בונא תסתלק מהפורום הזה מה זה נראה לך פורום קוקסינילים קוקסיניליות מי אתה שתבוא ותאיים על גיימר שהוא 100 שנה יותר וותיק פה ממך!?
וכולכם אתם נותנים לו לאיים על גיימר ולא אומרים משהוא? פחדנים |
![]() |
![]() |
#42 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() [quote=Psychopath]
ציטוט:
אולי אתה לא יודע להתנהג בחברה מתרובת מה לעשות לא תלמדתשאר במקום שאתה נמצא בו. בקשר לFAGE FAGE FAGE. תשכב עם מי שאתה רוצה כמה שאתה רוצה, כשתקבל HIV פוזיטיב אל תבכה טוב?? |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() Fff - אני חושב שהגוף שלך פחות או יותר זה היעד שלי, ובכלל האידיאל.
גופות של באדי בילדרים בעלי מאסה גדולה הם אולי מרשימים אבל הם לא מושכים, לא פורפורציונלים, לא טבעיים. בחורות לא אוהבות כאלה. גוף חטוב עם קצת מאסה ושרירים זה הדבר האידיאלי לדעתי ונמצא במסגרת הנורמליות. אולי היה טוב להוסיף לך עוד קצת מאסה אבל לא יותר. זה כמו שלוקחים בחורה שיש לה חזה גדול ותחת בולט יפה. אבל חזה ענק בצורה מוגזמת שמגיע עד הפופיק ותחת בולט מידי זה אולי יגרום לה להרגיש נשית משהו אבל זה כבר מוגזם ולא מושך
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי קבע שבנות לא אוהבות גוף גדול חוץ מזה??כי כמה ילדות מהכיתה שלך אמרו איכס?? |
|
![]() |
![]() |
#48 |
מנהל ראשי
|
![]() חברה למי איכפת אם יש לו יד 40 או לא?
למה תמיד צריכים להתווכח עם אנשים לגבי הנתונים שהם רושמים? |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Gamerrrrr]
ציטוט:
אני מתערב איתך שיש לי יותר כבוד לאנשים שמגיע להם כבוד. זה שאני מסתכל על דברים בצורה אחרת (והגיונית לטעמי) זה משהו אחר, אתה יכול להגיד שלא נראה לך, שאתה לא חושב כמוני אבל לא לתקוף כמו ערסס ! כל הודעה שנייה שלך מתחילה ב"בואנה חמוד", ממש שיא התרבות
![]() |
#50 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#51 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() הוא לא יכול לדגדג לי תפטמה, תרתי משמע למה איבדתי את התחושה שם.. בדיוק כמו שהרופאים הזהירו...
|
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על באדיבילדרים מקצועיים. כמובן שאני מאוד מעריך אותם אבל בתאכלס זה לא יפה ולא טבעי. לגבי כמה בנות שאלתי? אני לא שואל, אבל כל בת ששמעתי שמדברת על זה הבנתי שלא אוהבות באדי בילדרים אלא יותר את הגוף של דוגמנים ושחיינים..
![]() |
#53 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() קוקסינלים זה הדבר הכי מוזר שיש..
#56 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בגדול הגוף שיש לך זאת השאיפה שלי.
מה שכן באמת מגעיל אותי הקטע הזה שאתה דו\תלת מה שזה לא יהיה.. אבל זה בכלל לא קשור לנושא של האשכול. זאת פשוט ההשקפה שלי. באמת סחטן על הגוף! |
![]() |
![]() |
#58 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יש גב,טרפזים,כתפיים,רגליים. |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
תשמע כל אחד מתעסק במטרה שלו, גיימר המטרה שלו היא להיות כמה שיותר גדול אני מניח, ולFFF העיקר זה להיות כמה שיותר חטוב אך בהחלט להיות עם מאסה. בסופו של דבר זה כל אחד לטעמו שלו.. |
|
![]() |
![]() |
#60 |
מנהל ראשי
|
![]() Fff מספיק עם הפרובוקציות, זה ברור ששמת את התמונה עם הקוקסינל בשביל לחמם את הרוחות כאן כמו אז בשרשור של מצעד הגאווה.
אתה מוזמן להיות חלק פעיל בפורום אבל בפורון זירת הגולשים מציגים תמונות של גוף, לא תמונות ממסיבות וכל דבר שיש בו משהו אחר להתייחס אליו חוץ מהגוף שלך. אני מבקש ממך להפסיק את ההתנהגות הזאת, אל תספר על הנטיות שלך פה זה גורר ויכוחים וזה לא העניין בכלל בפורום זירת הגולשים , אם זה ממשיך אני פשוט נועל את האשכול הזה. פה מדברים רק על הגוף וזהו. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|