|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
איה ! כאב לי בשביל קטן .... טוב נו ,עבר לי .
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() שער אדיר באמת, גאווה ישראלית?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
תאמין לי עם חשבון בנק כזה לא כואב לו שום דבר. ניני הנינים שלו כבר מסודרים, בעוד שמבחינת כישרון אני אמצא לך שחקנים יותר טובים במגרש האימונים של מכבי מנחמיה. זו פשוט תופעה שראויה למחקר אנטרופולוגי איך במדינה שלנו עושים ממישהו שחקן, והוא אפילו לא ידע שהוא כזה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() שחכתם מי זה יניב קטן לפני שתי עונות, אומנם אחריי המעבר לווסטהאם ופציעות חוזרות ונשנות הוא איבד מהטאץ' וממהירות שלו אבל הוא עדיין ההישראלי הטוב ביותר שמשחק בליגה שלנו והוא עוד יפרע את החובות שהוא חייב לנו, חיפה אומנם לא נראת טוב אבל לא אמרנו את מילתו האחרונה.
עם שחקנים כמו קטן,רפאלוב,בוקולי,רוסו,רנאטו שאני מאמין שייתן לנו הרבה+החלוץ הזר שאני מקווה שיחתום אנחנו רק צריכים להתחבר ואז הליגה צריכה שוב לפחד מאיתנו |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() lol ענק איזה פירפור
עכשיו יצפו ממנו להמשיך ככה
![]() |
#48 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
מכל השמות שציינת, היחיד ששווה התיחסות זה רפאלוב. זו חייבת להיות העונה שלו.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אה ובוקולי לא מוזר שהוא הבקיע תגול מול ליברפול כל המדינה דיברה עליו
עכשיו אף אחד לא מכיר אותו באמת מוזר אחד הזרים הטובים שהיו פה בשנים האחרונות יש וויכוח על זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
בוקולי שחקן מעולה, אחד הזרים המשובחים שנחתו פה, אבל הוא אחרי השיא שלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני יברר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Banned
|
![]() דניאל, זה מה שכתוב שם בתגובות
The song is "It's only us" by Robbie Williams featured on EA's FIFA 2000. ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |