|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אם הוא אמר אבקת מאסה -
איך נקראת אבקת סיריוס מאס בעברית? - אבקת מאסה רצינית.. תפסיקו להדבק בקטנות.. לנושא: גוף בן בן זונע, המטרה הסופית שלי:].. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() גוף יפה....כל הכבוד...חיטוב מעולה!
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() גוף בן זונהההה תותח על !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() גןף אחד הטובים בפורום אין ויכוח טרפז אש חזה מצויין... בטן טובה אתה חטוב בצורה יפה ויש עליך אחלה גנטיקה.. עכשיו אני עומר תעבור כמו הרוב פה למסה יש לך עוד פוטנציאל..שיהיה בהצלחה אחי...
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מה אתם עושים צחוק ? בטח שאפשר להגיד אבקת מאסה תסתכלו בחנות של האתר תראו איזה קטגוריה יש שמה.. "אבקה לעלייה במאסה" = אבקת מאסה ,ואיך שהפסקתי איתה עברתי לאבקת חלבון רגילה..
השאלה הגדולה היא אם כדי לי לעשות תקופה של מאסה כרגע..כי עוד 7 חודש אני מתגייס וממלא תהייה ירידה רצינית במשקל..אני חושב כדי לי להשאר על האחוז שומן הזה ואולי לעבוד סבולת לב ריאה לפני הגיוס , מה אתם חושבים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() גוף מאוד מאוד דומה למדריך בחדר כושר אצלי
ממש בול אותם ידיים רק שלמדיך אצלנו יש חזה הרבה יותר גדול. גוף ממש יפה תפגיז במסה..=]
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() ווואוו אתה חיה רצינית אחי! מוניטין!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() תודה שוב על המחמאות אנשים
![]() בקשר לBazooka ו- Deja_vu יכול להיות שהכתפיים שלו יותר גדולות ועגולות..אך לא לשכוח שני דברים מאוד חשובים 1.לפי מה שראיתי בחתימה של Dejavu אני נמצא על אחוז שומן יותר נמוך משמעותית..כך שאין פה אינדיקציה 2.בזוקה , אותי לא ראית במציאות..אני חושב שאני נראה הרבה יותר רחב וגדול במציאות ואין מישהו לידי בתמונות בשביל להמחיש את זה.. קח לתשומת ליבך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() גוף בן :):):):).... בהתחלה חשבתי שאתה עוד לא בן 18 ובתמונות אתה נראה יותר גדול :p
![]() |
#52 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#53 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואו, אחלה חיטוב! נראה ממש יפה, בעיקר הידיים, החזה והבטן!
אהבתי את הוריד בכתף הקדמית :p לגבי מה שכתבת כאן על לחץ מהלימודים, מבחנים, מגנים, עבודות גמר וכד', אז תדע לך שאני מבין ויודע בדיוק מה עבר עלייך, כי גם אני הייתי באותו המצב, רק הרבה יותר זמן: אני עשיתי הפסקה של 6 חודשים וחצי ולא התאמנתי כלל, בגלל לחץ לימודים אדיר שנוצר לי (חוסר השקעה בתחילת השנה), וגם כי למדתי לפסיכומטרי (בכלל מטורף). על תזונה נכונה שמרתי, אבל הגוף עשה את שלו - אי אפשר לשמור על מאסת שריר בלי להתאמן. ירדתי גם כ-8 קילוגרם במשך ההפסקה, ואחוז מלא מבוטל מהם היה שריר. הסתיימו הלימודים וחזרתי להתאמן בבית, בקטנה, עם ציוד מינימאלי, וזה גם טוב. עוד מעט אתה מתגייס, וכמו רבים אחרים שהתאמנו והתגייסו, תנסה לחשוב חיובי ולראות איך הצבא משתלב לך עם האימונים, ולא לוותר או להתייאש, גם כשנראה קשה. מה שאוהבים ורואים פרי ממנו, לא מוותרים עליו בקלות. המון בהצלחה בהמשך.
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני התחרתי ורציתי לשאול אותך משהו בעניין התחרות מהאיסיקיו שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() סהר הינה.. 340046010
ותודה לדניאל ויוסי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שמיותרת אחי אני לא באתי לעשות תחרויות עם אנשים פה..פשוט ראיתי שממש היו כמה הודעות על זה..אז ציינתי כמה עובדות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|