|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() תשמעוו יש לו גב בןןן זונה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לא רע בכלל
בנוסף גם יבש אחושלוקי |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() ואוו הוא פשוט נראה מעולה!!
ממש הפתיע אותי,לעומת שנה שעברה שהגיע ממש לא משהו אני דווקא מחזיק מגוסטאבו אחד הענקים ואני חושב שהשנאה שלכם כלפיו פשוט דפוקה
![]() |
#44 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הרגע קיבלתי טלפון בו בישרו לי שעל שער מעריב לנוער האחרון פורסם דיוקנו המכוער של מייקל לואיס ומעל נכתב בענק: מר עולם.
אז אולי כדאי שניצור קשר עם גוסטבו והאחרים ונגיד להם שהתחרות כבר התקיימה ויש אלוף.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
בנאדם שוקל 22 קילו על מטר תשעים. זה בסדר, לגיטימי גם שהרבה חושבים שזה יפה, אבל מרגיז שמכתירים אותו למודל שרירים. דורות של ילדים רואים בו שרירן מופת, זה פשוט לא יאמן. הייתי רוצה לראות אותו עושה אימון עם שגית אייזמן ונשאר בחיים. שמעתי שהוא אומר שהוא מתאמן עם גומיות. בטח רואה שחור בעיניים ומגיע לכשל מטורף. זה הכל סטרואידים אני אומר לכם.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אווץ' !! זה כאב אפילו לי ואני שונא אותו ! אתה רוע לב טהור אתה ! ואני מת על זה ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
יום חמישי התאמנתי אצל אופיר, היה שם דוגמן בכיר בארץ, ולא אציין שמות. המכנס שלו לא עולה לי על האמות גם בחיטוב. מישהו לפני הרבה שנים קבע ששחיפונים עם ריבועים בפוטו שופ זה דבר יפה - אבל למה אף אחד לא מתעורר וזורק את המודל הזה לכל הרוחות?? אני חוזר מסידורים בעפולה ורואה על שלט חוצות דוגמן שנראה כמו ניצול שואה מאלה שמגיע להם פיצויים מהמדינה, למה ראובן סלומון לא מצולם על השלט הזה קיבינימט? מי קבע שעצמות זה דבר שצריך לחשוף ברבים, בשביל מה המציאו עור או שרירים (הופ אמרתי מילה גסה סלחי לי בטי רוקוואי)???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אין מה לעשות ,עם השנים הציבור עבר התנייה לשנוא שרירים
![]() |
![]() |
#52 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה מפריע גם לי כל הענין הזה של אהבת השחיפיאדה! אצלנו בחדר כושר יש 2 שחיפים שהם טוענים שהם "בעליה במסה" וכל הזמן ב"עליה במסה" שלהם אחרי כל סט רצים למראה ואומרים "רואים רואים טוב תקוביות?" אךךךךךך כמה שאני אוהב לקלל אותם ולרדת עליהם זה נחמד מאוד בדקה ורבע שאני נח בין סט לסט ![]() ויודע מה בכלל מטריף אותי?זה ישמע קצת מוזר לחלק מהאנשים פה...אבל בזמן האחרון אני רואה את כל העולם בחדר כושר צופה באיזה ישראלי שמשחק טניס,נו אז מה?!מה פתאום כולם קופצים ומתחילים לאונן שהוא משחק טניס?ניצח או לא ממש לא מענין ומתיחסים אליו כל כוכב העל החדש של ישראל ... אבל מה שאלי האנה זכה במר עולם במשך 3 שנים ברציפות אנשים לא מראים מספיק הערכה בתור הבודיבילדר היחידי בישראל שהגיע לרמה כזאת מקצועית..וישר מזלזלים:dry: פשוט מעצבן אותי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
|
![]() ציטוט:
מחפשים ריבועים בעליה במאסה, פששש יפה. המציאו סטארפ אפ חדש. דווקא מגיע כבוד לטניסאים על ההישג האדיר, אבל צריך שיכבדו גם את הבאדי בילדרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לכולם פה שיגעון לריבועים .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() כי חדוגמנים יש סוכן ... אם אחד מהנוער שלנו כמו ראובן סלומון או ביגביט היה משיג סוכן דוגמנות נורמלי
הוא לא היה פחות פופלרי מכל השחיפונים שיש לנו
![]() |
#57 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה פשוט עניין של תרבות ....
אנחנו לוקחים את התרבות מבריטניה ומצרפת וראיתם את התרבות שם , בכל הנושא שקשור למבנה הגוף וכל מה שמתלבש עליו במקום לקחת דוגמא מהאיטלקים או מרוסים .... אני לא ראיתי ברוסיה שחיף מופיעה על שלטי חוצות .... כי התרבות הספורטיבית שם ואורך חיים פשוט לא נותן לכזה דבר לקרות אנחנו פשוט עוד בשלב שאין לנו תרבות כזאת במדינה לאט לאט חברה כל דבר בזמנו ....
![]() |
#58 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
צודק 100% |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() גב מפלצתי
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, שהייתי עכשיו באיטליה ראיתי בהרבה חנויות למשל כל מיני פוסטרים ענקיים (יש להם נטיה) של כל הדוגמנים \ דוגמניות והתרשמתי דווקא, גברים די מאסיביים, כמובן לא BB אבל עדיין מאסיבי, בארץ המצב די קשה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|