|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חיוני וחסר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בונה ילדים פה סרוטים אהה
מי קופה אלייכם יאבלים הבתי משהוא מאמר מי שרוצה שיאמין מי שלא לא צריך כאילו אתם עושים לי טובה שאתם מיסתכלים אם אתם נימנעים אפילו פעם אחת מיתאפקים זה כבר משהוא לא אמרתי להפסיק לתמיד גם לא לזיין אם קונדומים וכלום די זהוא בעיקרון זה מה שצריך אבל אני יודע שאני בחיים לא יצליח ככה אבל הניסיון של פעם אחת לדלג לא לעשות רק לזיין זה בטוח חח כי זה לא יכול שלא מכול מיני כאבים באזור המותניים ומטה כול אלה שלא מאמינים ביכלל בדעת זה ניראה לכם הגיוני שפשוט העולם נוצר באבולוציה ? זה כמו שאני יסתכל על המחשב ויגיד בונה הוא נוצר לבד חוקרים אמרו שאין סיכוי שהעולם נוצר לבד זה כמו שתעבור סופת תורנדו בהרי האשפה של המכוניות ויצא משם מטוס בוינג |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האפס היחיד פה זה אתה דבר שני לא אמרתי שאני מבין פה יותר טוב מימישהוא בתוררה או בכול נושא אחר ליכתוב יש לי פטור משגיעות כתיב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"בְּאָזְנֵי כְסִיל, אַל-תְּדַבֵּר:כִּי-יָבוּז, לְשֵׂכֶל מִלֶּיךָ" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אפשר פרוש ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולמי ששאל מה הפירוש,אז הפירוש השכיח ביותר הוא , לא להתכווח ולהיכנס לדיונים עם כסילים(כסיל זה אדם לא הכי חכם..),"כי יבוז לשכל מילך" = הוא ילעג למילות החכמה שלך.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון תרגע קח אוויר עכשיו אף אחד לא פוסל פה את הדת לי יש כבוד גדול לדת אבל זה שאתה אומר לנו לא לעשות כן לעשות זה נקרא כפיה דתית עכשיו רוץ למילון הקרוב לביתך ותלמד לכתוב מילים ומה קשור איך העולם נוצר אף אחד לא יודע עדיין אני רק יכול להגיד לך שדת דרך לחיות אתה לא יכול לבחור לעשות דברים או לא לעשות דברים כמו שאתה אומר אתה "מנסה" מה זה מנסה?? או שאתה לא עושה או שכן עושה אז אתה כופר ומתנשא
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
2. אתה בור - אתה לא יודע מה הרעיון של האבולוציה בכלל ומנסה להעביר עליה בקורת עם דוגמא אינפנטילית ולא רלוונטית כמו הווצרות של מחשב. 3. לפי מה שאתה אומר על זרע לבטלה, אסור להשתמש גם בקונדום [זאת גם ההלכה]. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
או שלפחות תדגיש את המילים הגדולות, זה בטח קשה לו, תתחשב.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי את תחילת הפוסט, זרע לבטלה וכו', ואז אמרתי לעצמי "בטח זה גם ידרדר לדיון אבולוציה - בריאתנות עוד פעם" ואופס אני קופץ לסוף הפוסט ומה אני רואה? איזה אשכולות צפויים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שכנעת אותי.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() די טחנתם את הנושא, שכלל אחד יעשה מה שבא לו. :closedeyes:
אגב, אני יכול להבטיח לך שאין שום רב שלא נגע בקולולו שלו כשהיה בגיל ההתבגרות או/ו הפיץ את זרעו בבית השימוש. ![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה המוניטין הזה פעם אחת ניכנסתי לזה בטעות ועכשיו אני לא מוצא את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|