|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אז שרק החרדים ישרתו בצהל
![]()
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() כיבינימאט אני עצבני
אני צריך לזחול בשטחים כמו מנייק לא לראות בית שבועיים כדי שהדתיים האלה ישבו וילמדו למה מי מת מה קרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שהוא ויהוה שלו יבואו לעמוד במחסומים וישמרו עלינו ויחיו בגלל שהם שומרים מצוות. פשוט בושה. ממש הסתה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כרגיל כל מי שקילל פה את הרב עובדיה אם כל הטעות שהוא עשה וימשיך כנראה לעשות לא יודע
שאסור לקלל רבנים ובטח שלו לאכל להם למות עכשיו גם אני מסכים איתכם פה זה ביזיון מה שהוא אמר אבל אתם הולכים שדודים לרגליי התיקושרת הם רוצים שתקללו אותו הם רוצים שתישנאו אותו הם רוצים כי אז זה משקף את כל היחס שלכם כלפי דתיים אפילו שתגידו לו עדיין זה ישפיע בתת מודע שלכם אם כמה שהרב עובדיה עושה שטויות ואני לא מי מערציו אבל יש דברים שאתם לא יודעים לגביו ושאני לא יציןן פה כי אתם רק תימצאו דרך אחרת להכפיש לזלזל לקלל אותו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם אני לא כלכך מעריץ את הדיעות שלו או אותו אבל התקשורת רושמת הרבה שטויות ולא צריך ישר לקפוץ ולהאמין לכל דבר ...סתכלו מה התקשורת רושמת על פיתוח גוף בכתבות בזמן האחרון נכון בולשיט?הם רושמים שאבקות זה סטרואידים וכל החרטות האלה ואנחנו יודעים שזה שטויות ולא מתרגשים מזה רק טוענים כמה שתקשורת מפגרת אז אם הם מגזימים ומתנהגים כמו מפגרים בנושא אחד תהיו בטוחים שגם בשאר הם יעשו אותו דבר! הכל בישביל רייטינג מסריח ובישביל שעוד אנשים יקראו את השטויות שלהם ושהם ירוויחו מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עעפ"י חוקים ומצוות, לא רק 10 הדברות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
החוקים שהם עשרת הדיברות זה מה שהאלוהים נתן וזה מה שצריך לפי דעתי. זה הכול. לא צריך יותר מזה.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הוא יכול לשבת לכל המדינה על הזין...לא סובל את הטמבל המגמגם הזה
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי עכשיו כתבה בעיתון שהרב התכוון לחיילים מימי המקרא ולא לחיילים של ימינו. וגם: כל ישראל ערבים זה לזה, כלומר, הוא התכוון שבגלל חטאי העם, חיילים מתים. הוא לא התכוון שחייל ספציפי מת כי הוא לא שמר מצוות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אנחנו מאמינים באלוהי זעם? שאם לא מקריבים לו קורבנות זה מכעיס אותו והוא בא לפגוע באנשים? אלוהי ישראל הוא בראש ובראשונה שומר המוסר והרחמים וחשוב לו הרבה יותר שאנשים ידאגו אחד שני ולא יפגעו אחד בשני מאשר שיקיימו את תפילותיו, וזה נאמר אינספור פעמים בתנ"ך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הרב עובדיה מזמן הפסיק להוות סמל ...
כל הקשרים שלו לפוליטיקה הרסו אותו... ואני חושב שהוא גם סטה מדרך הישר אני פשוט מרגיש שהוא התלכלך ורק הכסף מעניין אותו ... מבחינתי אין צורך להתיחס לאדון הזה , ידייו טבולות עמוק בפוליטיקה
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחח אז הוא חסר טאקט בטירוף
מה הקשר עכשיו חיילי המקרא!?!?!?!?! תירוץ עלוב
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() התקשורת אכלה לאנשים את המוח! איך אתם מאמינים לכל דבר?! תחקרו בעניין ותבינו שהרב(!) עובדיה הוא ג-א-ו-ן. בושה שאתם מאמינים לכל דבר שהתקשורת אומרת ועוד יותר בושה שככה מדברים על ישות כמו הרב עובדיה יוסף.
וכפיה דתית?! מה בדיוק הוא אמר שזה כפיה דתית?! הוא בלבל את השכל והפיץ את זה כדי שכולם יאכלו שקרים??? הוא אמר שכל עם ישראל ערֵבים זה לזה וצריכים להשתדל להתחזק כי זה פוגע בחיילים שלנו! אם מישהו כופה פה זאת התקשורת, כפיה חילונית. והעיקר על התפילה לשלום החיילים והמדינה שהרב אמר בסוף השיעור התקשורת שכחה לכתוב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כול אלה שמקללים תישמרו את זה לעצמך תאמינו לי זה לאא חכם לקלל רב !
גם אותי זה יצבן ורוב הזמן אני בעדם בכול מיני מקומות אני לא דתי אבל אני אומר שחייבים לעשות מיצוות רוב הסיכויים שהוא אמר שהוא שלא בטוח קשור לזה התיקשורת ניפחה את זה והפכה את המילים שלו בקשר לזה שאסור שיהיה טבח רוסי למה הוא היתכוון גוי או יהודי שהוא רוסי גם אסור?< |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שום כלום התקשורת לא עשתה לא ניפחה לא שיקרה הראו את הוידאו שהוא אומר את זה בחדשות לא צריך יותר.
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תביאו לי קישור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() שמעו סיפור על זה:
"כומר אחד האמין ממש חזק באלוהים, ביישוב שלו עמדה לבוא סערה והעיר תוצף. באו אליו קבוצת אנשים ואמרו בוא איתנו במכונית נברח מהר לפני שההצפה תבוא, הכומר אמר לא תודה, אלוהים שומר עליי, אחרי זה התחילה ההצפה בהתחלה, הכומר עלה לקומה השניה בכניסיה באו אליו עם סירת מנוע ואמרו בוא איתנו, הכומר אמר לא תודה אלוהים ישמור עליי, הכומר עלה על גג הכניסיה, בא אליו מסוק ואמרו לו בוא מהר לפני שתיהרג, הכומר אמר לא תודה אלוהים שומר עליי, בסוף הכומר מת, מגיע לגן עדן ופוגש את אלוהים, הכומר שואל אותו אני שומר מצוות ומאמין ומתפלל אליך למה נתתה לי למות? אלוהים אומר לו: אבל אני שלחתי לך גם מכונית, גם סירה, גם מסוק..."
![]() |
#19 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אני לא מאמין שהנושא הזה עדיין חיי...............
@מגהשייפ , הבדיחה זאת לקוחה מאתר הפיתויים הזה לא?
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
דוד שלי סיפר לי חחח
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |