|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
ציטוט:
![]() |
#43 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() מה ניהיה פה פרום שיחות נפש וחננות????
למפרסם הכתבה תראה אחי אם אתה שואל אותי אם יש לך בעיה כן יש לך ותה צריך לטפל בה אתה בחור בוגר וכל השטויות האלו לו ראלונטים. ולפתח גוף זה לא פיתרון להתמודדות עם החיים,אם יש לך בעייות חברותיות תטפל בהם.. לגבי אימונים תתאמן אין שום קשר,אם אני יהיה ענק אני ירביץ להם מה השטויות האלו... תהיה בסביבה של אנשים בעלי בטחון עצמי,ותשתנה אחי בהצלחהה...
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#45 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#46 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב לעצה שפסיכופט נתן לך היא מצויינת, גם שלי נחמדה אבל לא בריאה מהרבה בחינות.
בכל אופן אתה לא צריך לרדוף בכל הכוח אחרי הפופולרים של השיכבה ולנסות לחכות אותם או להיות איתם, אתה יכול לרכוש לעצמך כמה חבר'ה טובים שלא הכי בולטים, ככה לנסות להיות איתם, בסופו של מסיימים בצפר הולכים לצבא ואחרי זה לאזרחות ומה שנשאר מהבצפר סתם חארטה, כל אחד נשאר עם החברים הקרובים שלו מהבצפר מהצבא מהחיים, ובשלב מסויים כבר אין יותר מקובל לא מקובל, הכל הולך לפח, אתה יכול גם לחפש אולי יש כאלה מתאמנים קבוע במכון כושר ואולי תתקל בהם במכון ויהיה לכם דברים משותפים ביחד.
#48 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#49 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#51 |
מנהל ראשי
|
![]() אני לא מבין מה יש לכם אנשים?
למה כל דבר שאני רושם אתם חושבים שאני עצבני? אולי זה בגלל התמונה ששמתי? |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#53 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תקשיב, הכי פשוט,
בטבעיות אתה תעשה חברים אין מה לעשות, ככה זה 2-3 שיעורים ת'יודע ליד מישהו הוא אומר לך שמע בדיחה אתה לא וכולי, תיקתק יש לך חברים.. בקשר לאנשים שמציקים, הכי פשוט, מישהו מציק לך, ת'מוריד לו סטירה, אומר לו "כלבה ! תירגע!" זהו, זה כל מה שאתה צריך לעשות, הוא יהיה בשוק רק מהסטייל שיש לך, ולא מהמכה עצמה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט - nikotin כתבתי לך הודעה עם כל מה שאתה צריך .. תחפש זה עמוד או שניים אחורה חבל שלא ראית השקעתי בך
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוב גדול הוא ניהיה זה בטוח לגבי להחזיר להם אני בספק.
![]() |
#57 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#58 |
חבר מתחיל
|