|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#43 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() וורטקס ענה לך בעיקרון על השאלה, אבל אני אוסיף.
מסלול הכשרה - יותר ארוך וקשה ביחידות מיוחדות. משכורת - יותר גבוהה ביחידות מיוחדות בגלל רמת סיכון גבוהה יותר (ככל שרמת הסיכון יותר גבוהה, המשכורת יותר גבוהה). משימות ויעוד היחידה - אני אתיחס רק לפעילות שוטפת בשטחים, בעזה ובגבול הצפון ולא למצב מלחמתי מאחר והוא נדיר יחסית. פעילות שוטפת של יחידות חי"ר ותותחנים בעיקר, היא שוחקת מאוד, זה בעיקר משמרות על גבי משמרות של מחסומים, אבטחת ישובים, סיורים... שלא לדבר על זה שאלה פעילויות לא מעניינות ולא מדרבנות, בניגוד לפעילויות של יחידות מיוחדות שאני לא אציין מה הם עושים כי זה אמור להיות מסווג (לא שזה כבר סוד, זה אפילו כתוב בפורומים שונים). כמו שוורטקס אמר, התנאים שלהם יותר טובים בהרבה, גם יציאות הביתה, גם התנאים בבסיס, אבל כאמור, צריך לעבוד בשביל זה קשה בהכשרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע מה לעשות עם הצבא הזה..אין לי מושג מה לעשות אם אני הולך לקרבי אני רוצה הכי רחוק שיש ויש לי נתונים לזה(קב"א 55 וכושר ממש טוב)ובנוסף זה יגרום לי להיות בן אדם הרבה יותר טוב מבחינת בגרות\אחריות אבל מצד שני אמא שלי משחקת לי על המצפון שאם יקרה לי משהו היא לא תתאושש מזה ואני מבין אותה כי אנחנו משפחה ממש מצומצמת רק אני היא ואחי הגדול.
יש עצות??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() דעתי היא לא ללכת לקרבי ביגלל כול מיני דברים והכי מרגיז זה שיש חיילים שחתפו אותם למה כי הצבע שכח אותם בשדה הקרב או שהיה מסוכן מידי להיכנס להביא אותם
כוס אמק בישביל זה הליסתכן ?????? לקום כול יום ליקרוע תתחת רוצה קרבי אמיתי לך לשכונות יש שם קרבות אמיתיות |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנוגע לניסיון חילוץ, כל ניסיון כזה יעלס חרס. בשביל מה להסתכן בלהיות קרבי? בשביל לשמור על המדינה, כי כאן זה לא שוויץ, ואנחנו נמצאים באיום תמידי. ORI SILVER לדעתי תעשה מה שאתה מרגיש ולא מה שאמא שלך גורמת לך להרגיש. אם זה מה שהיא עושה לך, אז יש לה פאק רציני בדרך שבה היא מחנכת אותך.
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא שכח אף אחד מה אתה צוחק נכון היה ליפני שנה בערך הרעו איך הכול קרה משהוא בסיגנון היה בחדשות איזה אחד שהחזירו אותו סיפר הכול והיה תגובה וזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה בשביל זה יש "מספרי ברזל", רק חבל שלוחמים מהגדוד ענו במספר ברזל של מישהו אחר, ועל זה הם צריכים להיענש קשות (וגם המפקד שלהם).
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה זה ברור שיהיה טעויות זה קורה בכל צבא ואי אפשר למנוע את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() אורי תבדוק את המוניטין.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אני עשיתי שנה בתותחנים, ותמיד הצטערתי שלא התגייסתי למשהו קצת יותר רציני...לדעתי, אם אתה יכול לך על קרבי
ולמי שאומר "למה ללכת לקרבי גם ככה המדינה לא נותנת לך כלום" אז אני לא מבין למה בכלל הוא חי כאן
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() טופס 55 זה לא כזה פשוט, תמיד עושים איתו בעיות, הרבה ביוקרטיה.
אורי, אני חושב שאולי במקרה שלך תשקול ללכת לאיזו יחידת מודיעין טובה. אני זוכר את האשכול שפתחת לא מזמן על הבעיות שלך בבית, אולי זאת הפשרה הכי טובה בשבילך. קיבלת בעבר זימונים למבחני מודיעין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דארק ג'וליס- בקשר לבחורות..באיזשהו שלב כשהבחורות מתבגרות,הן רואות שזה די חרא לא לראות את החבר 18 יום כמעט קבוע.. ועד שהוא מגיע הביתה הוא שפוך ואין לו כוח אליה, היא קצת פחות מתלהבת מהקטע של ה-"וואי לוחם".. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() רק בגלל שאבא שלך כבר לא איתכם כדאי שתחשוב אם אתה רוצה לקחת את אותו סיכון...
מישהו שאני מכיר נהרג במלחמה לפני שנה בחיל הים ואח שלו רצה ללכת לקרבי וההורים לא הסכימו לו שלא יאבדו גם את הבן השני שלהם ואז כבר לא יהיה להם ילדים... רק בגלל המשפחה לא ממש כדאי לקחת את הסיכון |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|