|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() כן יש ג'ינו(לפחות ככה זה נראה) אבל אני לא רואה סיבה לדאגה,אל תתעסק בשטויות בינתיים,תתאמן,תאוכל,יגיע הזמן ותעשה ניתוח והכול יהיה טופפפ
![]() גם לי יש בקטנה...:closedeyes: |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה שומן נטו, אין סיבה שהפטמה תראה ככה בפרופיל!
רואים שיש שומן מאחורי הגוש, והגוש עצמו יוצר את הנפח הזה בפטמה, זה מקרה קלאסי של גניקומסטיה, ולפי מה שאני רואה יש לך גניקומסטיה, תקרא את התגובה של MOSHEB, אין יותר מה להוסיף, live with it, or get rid of it.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() סתם שומן לדעתי. נראה לי שבתמונה האחרונה פשוט ניסית להבליט את זה מאוד (והצלחת).
לא יודע, אולי קצת ג'ינו בקטנה. אני לא הייתי הולך לניתוח.
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אני מבין אותך וגם מזדהה איתך.
אני חושב שיש לך גינו לי יש קצת יותר בעיה ממך אני אישית מחר יש לי תור לכירורג לא בגלל החזה אלא בגלל נקודת חן בגב שצריך להוריד לי ואני אשאל אותו כד''א על החזה. אני מקווה התגובות עזרו לך ולך תתפל בזה ואל תזניח |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() תודה על העזרה מכולם!
ועוד פרטים: אני עוד 6 ימים בן 16, משקל: 73, גובה: בפעם האחרונה שבדקתי 1.78 מוזר שחצי מהאנשים אומרים שיש וחצי שאין וזה דווקא שריר יפה! MosheB תודה על התשובה המפורטת, אבל אם זה בעיה קטנה כמו שלי אז יש סיכוי לוותר על ניתוח ולעשות משהו פשוט יותר, או שיש ניתוח יותר פשוט שעולה פחות? |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() אאולי כדאי לצלם מפוזה אחרת כדי שזה יהיה יותר ברור?
|
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, אני אצטנע ואומר שקטונתי מלהבחין בחזה ולהגיד שלבנאדם יש גניקומסטיה ב100%
אבל בעקבות המצב שלי ושל עוד אחרים כמוני, ראיתי מאות מקרי גניקומסטיה, אתה מרגיש מן גוש כשאתה תופס את הפטמה? קצת לפני הפטמה? תתכופף ותסתכל במראה, כשאתה מתוכף תן ל2 הידיים להיות זרוקות ללמטה, תרים יד אחת מעל הכתף ותראה אם ישנה בליטה, ככה הייתי רואה טוב מאוד את הגוש.. אולי זה אינדיבידואלי.. בכל אופן אתה מרגיש רקמה לא מזוהה באזור הפטמה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() שאומרים שהשריר יפה אז הכוונה שהשריר יפה לא הפטמה...בכל מקרה המקרה שלך לא כל כך נורא, אף אחד לא מסתכל יותר מידי על הפיטמות...לך לים יש שם ערמות של אנשים עם גוף דוחה... שים זין ותעשה מה שאתה רוצה...וחיטוב יעזור בלי קשר זה יראה יותר טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() אתם טועים בנקודת מבט שלכם,
לכל אחד יש ג'וק בראש, ולדעתי זה יותר עניין של בנאדם מול עצמו מאשר מול אחרים, יכול להיות שאף אחד מסביב לא ישים לב, אבל הג'וק הזה בראש שאומר לך ואתה מרגיש רע עם עצמך, זה משהו שלא יפתר ע"י זה שיגידו לך שהכל בסדר.. אתה יודע שיש בעיה, זה כמו עם אנורקסיות, כמה שיגידו להן שהן רזות הן עדיין ירגישו שמנות. לדעתי אם הוא לא מרגיש בנוח עם עצמו ומתבייש ללכת לים, הוא צריך לטפל בזה ולשתף את ההורים שלו, ולדעתי יש מקום להתערבות כירורגית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() תהיו עדינים כשאתם עושים את זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מסוגל להבדיל בין השומן שבאותו חלק לרקמה הלא מזוהה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אני מרגיש שומן לא ממש מידלדל אבל לא קשה בכלל! |
|
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה לגבי הג'ינו
ג'ינו זה שהחזה עצמו כולו בולט כמו של אישה או שרק האזור הזה שבפטמה? הקצה הזה? כי פעם חשבתי שיש לי ג'ינו ועכשיו אני די בטוח שאין לי, בהתחלה היה לי חזה מנופח כזה אבל עכשיו אני יותר יותר עולה במסה וזה נהיה לגמרי רגיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
|
![]() לפי מה שאני רואה יש לך ג'ינו רק בפיטמה ימין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
מושעה
|
![]() תכניס מחט לפיטמה שהיא ג"ינו וכל החרא יצע ויהיה בסדר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחח איזה הרגשה טובה זו שהפטמות היו מכווצות חח, הקטע שזה היה מחזיק דקה שתיים לא יותר :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובבדיקת אולטראסונד לא היה זכר לגניקומסטיה ולשום גוש אלא רק שומן יש עוד סיכוי שיש לי את זה? ![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|