|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() חרשתי על Half Life כל היום בערך וגם ביום שישי וחמישי ונראהל ירביעי אני באמת לא זוכר
עברתי את הראשון 100% נראה לי אני אדלג על הOPOSING FORCE כי כבר הרסתי הכל עם צ'יטים (נזקי ליברליות יתר..., מילא סיימתי אותו לפני כמה שנים) ואת BLUE SHIT אני יעבור לאט לאט במקביל לדברי םאחרים ככה עכשיו אני ב10% ואת HALF LIFE 2 עברתי 70-80% עכשיו אני מוריד את EPISODE 1
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() התעוררתי עם האנגאובר מטורף אחרי לילה סוער של מכות ושתיה שהיה אתמול
התעוררתי 10 דקות לפני שהייתי אמור לעלות על האוטובוס אז בזמן הזה ניסיתי לאכול ולהספיק להגיע לאוטובוס וכמובן שלא הצלחתי..כוסעמו חח ככה שלא מספיק שישנתי 5 שעות,התעוררתי עם האנגאובר עכשיו גם איחרתי את האוטובוס והמקום עבודה נמצא 12 קילומטר מהבית שלי,מזל שאבא שלי היה בבית.. ושתדעו שלמלצר אחרי לילה כזה ועוד ב 12 בצהריים זה ממש לא כיף! חזרתי ב 8 ועכשיו התעוררתי אחרי שינה של כמה שעות שהייתי זקוק לה
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() כלום
![]()
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() התעוררתי ב10, אכלנו ארוחת בוקר, והמשכתי עם שני האמריקאים לים שם פגשנו את רוב המשלחת הישראלית והאמריקאית(בסופ"ש הזה-שתי לילות-שישי ושבת) אירחנו את המשלחת האמריקאית שבאה איתנו לטיול בצפון ולפולין..
אחרי הים-מקלחת, התארגנות ואז הולכים לבית שהיה ריק של חבר בפולג, לפה כבר באו פחות ישראלים ואמריקאים.. אבל אלה שאני בקשר איתם היו.. היה שם מצחיק ברמות מטורפות.. ממש כיף, אחרי זה חוזרים ממנו.. הולכים לטיילת.. בטיילת היה גם מצחיק.. וממש כיף.. וזהו היום הם יצאו לדרום האמריקאים, עם החצי השני של המשלחת הישראלית(אלה שלא היו בצפון) ואני כבר מתגעגע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ילד שקוראים לו תום והשם משפחה שלו שובל אני לא מכיר ![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|