|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק בגלל זה שאלתי. אתה צריך צורב דיוידי ואז אתה מוריד משחקים וצורב, רק על דיסקים איכותיים, אני ממליץ של חברת verbatim, במהירות הכי נמוכה האפשרית, שזה בדרך כלל כפול 4 או כפול2 כדי שהצריכה תהיה איכותית.
יש לך פה מדריך טוב http://forum.vgs.co.il/viewtopic.php?t=9
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחשלי אתה עוזר מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב..
יש לי כרטיס זיכרון של סוני 1 הוא יעבוד על 2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#45 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אני יצטרך להשקיע עוד קצת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אה וביררתי כל מיני דברים ..קיצר גיליתי שאני לא מבין כלום בזה!!
השוותי מחירים בין מקומות כל אחד מצי לי צ'יפ מודוב ,מטריקס אני לא מבין כלום מה לגבי לשחק ברשת?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומתן, תתקשר לחנות שנתתי לך הם ימליצו לך מה אתה צריך והם אמינים מאד מנסיון הם לא סתם ינסו להוציא ממך כסף. ככה גם אם לא תקנה מהם בסוף, אתה תדע איזה צ'יפ הכי טוב בשבילך. למשל יש צ'יפים שעובדים במשחק אונליין ויש כאלה שלא וכל מני שטויות שיש בכמה ובאחרים אין... בקיצור תתקשר אליהם, הם מבינים בזה.
![]() |
![]() |
#51 |
|
![]() 1600 שקל?! פחחחחחחחחח
אני קניתי ד שנייה Ps2 במצב מצויין חדש בקושי שיחקו בו עם 10 משחקים+2 שלטים+צ'יפ ב900 שקל. משחקים זה שטויות אתה יכול להוריד בכמויות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל אמרו לי שיש צ'יפים שלא יחזיקו מעמד וכל זה...אז אני צריך לדעת.
וגם אני לא מבין אם זה סוני עבה או דק..ואיזה דגם זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה יכול לקנות גם צ'יפ ב700 שקל והוא יהרס לך,יש הרבה חיקויים זה גם תלוי במתקין. אני קניתי מודבו ב200 שקל,רוב הסיכויים שהוא חיקוי,אבל הוא מפעיל משחקים בלי שום בעיות,עובד כמו חמור,טפו טפו טפו.. בקשר לרשת,אז יש צ'יפים שמכבים את עצמם ואז אתה יכול לשחק. אתה סתם טוחן פה מים ושואל שאלות של ילד קטן,תהיה רציני תחליט על משהו ונעזור לך.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
|
![]() ציטוט:
הכל חדש דנדש כמו שתקנה חדש מהחנות. ואגב חדש עולה 1200 עם צ'יפ לא 1600 יש לי תסוני הדק זה דגם הרבה יותר טוב מהעבים אתה יכול לנקותאת הסוני ואת העינית בלי בעיות לעומת זאת בסוני העסהה אתה צריך לפתוח אותו עם ברגים וזה סכנה לסוני. קיצר קנה את הדק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אני רוצה לבדוק תעיניין טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה מה שהוא יקנה היום יהיה הדק כי זה מה שימכרו לו בכל חנות נורמאלית. ואולי עולה 1200 רק מכשיר וצ'יפ, אבל מן הסתם הוא יקנה חבילה שכוללת כרטיס זכרון ועוד שלט לפחות וככה 1600 זה מחיר סבבה כי אם הוא היה קונה אותם בנפרד זה היה יוצא יותר. הכל תלוי בחבילה ומה שהיא מוסיפה למכשיר. וזה לא משנה באיזה מצב המכשיר שקנית, עדיין ברגע שהוא לא חדש מהחנות המחיר שלו יורד ובגלל זה המחיר הזול שמצאת. זה לא אומר שאם הוא יקנה מחנות ביותר הוא פראייר.
![]() |
![]() |
#58 | |
|
![]() ציטוט:
אבל יפה שגם פה יש מישהו שמבין במשחקים ובפלייסטיישן ועל זה תקבל מוניטין ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |