|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() רגע,אז הוא נפגע מזה שאמרו פה שהוא השתמש בסינטול? קשה לי להאמין שבן אדם בוגר וברמה שלו,שהגיע לכל כך הרבה השגים והוא סמל פיתוח הגוף בארץ, אמר מילים כאלו ועוד באותה הכתבה כשהוא מנסה לפרסם את איגוד nabba כאיגוד המכובד בארץ וכשהוא מנסה לקדם את פיתוח הגוף.
זה לגיטימי שמעבירים ביקורת על מפתחי גוף כשזה בפורום ,ובכללי אני מה זה לא מבין מדוע אדם ברמתו נכנס לפורום הזה בכלל ומדוע זה אמור לעניין אותו מה רושמים עליו פה? כאילו שחסר פורומים שרושמים על מפתחי גוף בארץ ובעולם ביקורת . שכל אחד יסיק את המסקנות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
בדיוק...:dry: |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אדיוט. פשוט ירד לרמה של ילד בן שלוש. כל ה"כבוד" שמגיע לו לא שווה לכלום כשהוא מדבר ככה.
"הם מקנאים פשוט מאוד, הם רואים אותי בפירסומות, כל ילד יודע מי זה אלי האנה, אני לא רק מפתח גוף, אני סלב בזכות התארים שלי, יש לי מרצדס, המר וילה, אישה צעירה ומדהימה ילדים יפים יש לי הכל." פשוט ילד בן שלוש.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
מנהל טכני
|
![]() חבל שאלי האנה, דמות כזאת נערצת בתחום הבודיבדילינג ובכלל בישראל , מדבר בצורה כזאת על אירגון, בלי לבדוק את העובדות בשטח קודם.
אני אישית התאכזבתי מאלי מאוד, הוא פגע באתר, בפורום ובמשתמשים שגולשים בו, ומנקודת המבט שלי הוא עשה טעות חמורה, נקווה שהוא יצא בהודעה כלשהיא , או בהצהרה שונה שלא תכליל כ"כ הרבה גורמים לא קשורים , כי אישית זה לא עושה על אף אחד רושם
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() אוליי שגיל גרנות הילך לדבר איתו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
מנהל טכני
|
![]() לא הוא לא !
צריך לשקול מילים , לחשוב, ואז להגיד !
![]() |
#47 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא הבנתי לפי מה הסקתם שזה מכוון לישראלבודי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
לפי זה?
![]() |
![]() |
#49 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
![]() אתם קודם יורדים על בן אדם,ואחרכך גם לא מבינים למה הוא כועס !
אהבתי את מה שאלי רשם ! ילדים ששוקלים 60 קילו ועוד לא עברו את ה 40 ס"מ בהיקף היד מלכלכים על אלוף האולם בפיתוח גוף ??? מה היגיון פה ? למה לכם יש זכות ללכלך עליו,ולו אין ? מגיע ל הרבה מאוד כבוד על זה שהו בן אדם ישיר ואומר את כול מה שיש לו להגיד,בלי לפחד ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() בואנה ד"א איך מביאים למישהו עם שגיאות כתיב לערוך כתבה?? אני מכיר אנשים שסמו עשרים בקבוקי סינטול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
הושעה
|
![]() חוץ מהפעם שאמרתי שהסינטול ביד האחורית נראה דפוק - אף פעם לא ליכלכתי עליו. אמרתי בעצמי שזה בן אדם שראוי להערכה ושהרבה מההאשמות שלכם אליו אינן מוצדקות. אבל אלי בחר להכליל את כל האתר וזרק בוץ גם על גיל, גם על המתחרים וגם על הרבה חברה' פה שלא אמרו עליו מלה אחת רעה. ובמקום לתת מוטיבציה לאנשים שכן שואבים אותה ממנו - הוא פשוט בוחר לתקוף ולהשוויץ.
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יכול איך בכלל יש לנו זכות להעביר עליו ביקורת!
כי הוא אחד ממפתחי הגוף הטובים בעולם והטוב ביותר בישראל! אין לנו זכות לזלזל בו והוא מקור להשארה לכל אחד מאיתנו ללא ספק! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
|
![]() ציטוט:
נו באמת יש צורה ודרך להגיד כל דבר.. ואף אחד פה לא לכלך עליו.. להגיד על מישהו שיש לו סינטול ביד ולפי דעתי זה לא יפה זה להגיד את הדעה שלי ורחוק מללכלך... בשביל להגיד על מישהו שהגוף שלו חסר פרופורציות לא צריך להיות עם היקף 55... זה גישה מטומטמת... אולי הבחירות לכנסת יקבעו לפי משקל ואחוזי שומן? זה בולשיט...!! כל בנאדם אומר את מה שיש לו להגיד לא בשביל ללכלך ולא בשביל לפגוע אלה בשביל להעביר ביקורת... בנאדם שמגיב בצורה כזאת מראה משהו על האישיות שלו וזה משהו שרחוק מלהיות חיובי.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
מנהל ראשי
|
![]() Bodybuilder,
יש תגובה ויש תגובה. אם אלי היה רוצה להעביר את המילים שלו "דוגרי" בצורה ישירה הוא יכל להעביר את המספר בצורה שהוא לא יצא בה כל כך קטן מגעיל ובוטה. ברגע שאדם עולה לבמה בתחתונים הוא שם את עצמו לשיפוט. לא רק לשופטים אלא גם לקהל. אם מישהו מביע עליו דעה שלילית בין אם זה לכן סינטול, לא סינטול זה לגיטימי. בדיוק כמו שאנשים מעבירים ביקורת על תחרות מלכת היופי שלאחת יש סיליקון בחזה, ואחת היא סתם מכוערת וכו'... בתור סלב אלי צריך להבין שביקורת היא דבר בלתי נמנע וזה כולל גם ביקורת לא הכי מפרגנת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() נֹצֵר פִּיו, שֹׁמֵר נַפְשׁוֹ; פֹּשֵׂק שְׂפָתָיו, מְחִתָּה-לוֹ
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
אנחנו יושבים פה ומעבירים ביקורת מזלזלים ומקללים חצי מח"כ ישראל ולא ראיתי אותך קופץ להגנתם... וזה אנשים שתאמין לי עם כל החוסר הערכה שלי אליהם עשו פי 80 למען מדינת ישראל...ועדיין מבקרים אותם... בגלל שזה "אלי האנה"...?? ווואאייי ריגש לי את ה*** יש לי משהו להגיד אני יגיד... במיוחד ובפרט כשמדובר בפיתוח גוף וכל הנושא הזה עוסק סביב איך הגוף שלו נראה אז שופטים אותו לפי הגוף... עד עכשיו עד לתגובה שלו כולם נתנו הערות וביקורות על הגוף שלו עם זה על הסינטול שזה חלק מהספורט הזה... (בערך) ואם זה על הגוף שלו בכלל... אם בנאדם שהיה בא לפורום שלנו ומראה תמונות והיו אומרים לו שהוא לא פרופורציונאלי והוא היה מדבר ככה היו מעיפים אותו מפה כמו טיל שיוט... חלאס להיות כאלה פתאטיים בגלל שזה "אלי האנה" אז אסור להעביר עליו ביקורת?? ![]() תאמין לי בנאדם שמדבר ככה לא מגיע לו שום כבוד גם אם הוא נראה כמו קרוואן... שלא נדבר על ההשתחצנות שלו... "אדם הבורח מן הגדולה הגדולה מחזרת אחריו" שיקרא קצת ממשפטי חז"ל ילמד להיות בנאדם ואחר כך יעבור למאמרים על תזונה...:dry: יאללה עצבן לי ת'מוח הבנאדם הזה.. עפתי לאימון... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() "קודם בנאדם, אחר-כך מפתח גוף."
- לא זוכר מי אמר את זה ![]()
![]() |
#59 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
התגובות בפורום פגעו,והוא כעס בצדק,אומנם הוא לא ממש העביר את הכעס במילים יפות,אבל הוא צודק בזה שיש פה ילדים מטומטמים שיושבים מול המחשב וחושבים שהם יכולים ללכלך. נכון יש פה משתמשים אחלה ובסדר שפירגנו לו,אבל הקללות שהוא העביר ל"כל הפורום" זה ממש לא לכל הפורום,אני בטוח שהוא אומר לעצמו לפעמים איזה ילדים טובים יש פה,אבל המילים האלה הופנו אך ורק לאלה שלא העריכו וסתם ליכלכו. אני מקווה שאלי האנה יכתוב פה משהו קצר,ויבקש סליחה על ההכללה,חברה יבקשו סליחה על זה שסתם העליבו אותו,ושהכל יסגר בלי מריבות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
1)הוא מפורסם, זה לגיטימי לקבל גם ביקורות רעות, זה קורה לכל המפורסמים. 2)גם אם הוא רוצה להביע דעה, זאת לא הדרך, שידבר כמו בן אדם לא כמו ילד בן 3. 3)הוא באמת חתיכת שוויצר שחושב שהוא מעל כולם ושאף אחד לא יכול להיות כמוהו, זאת תכונת אופי מסריחה ומגעילה, איך הוא מצפה שיעריצו אותו כשהוא מתנהג ככה?
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|