ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-06-07, 11:40   #41
ahtung
חבר פעיל

הסמל האישי שלahtung

רגע,אז הוא נפגע מזה שאמרו פה שהוא השתמש בסינטול? קשה לי להאמין שבן אדם בוגר וברמה שלו,שהגיע לכל כך הרבה השגים והוא סמל פיתוח הגוף בארץ, אמר מילים כאלו ועוד באותה הכתבה כשהוא מנסה לפרסם את איגוד nabba כאיגוד המכובד בארץ וכשהוא מנסה לקדם את פיתוח הגוף.
זה לגיטימי שמעבירים ביקורת על מפתחי גוף כשזה בפורום ,ובכללי אני מה זה לא מבין מדוע אדם ברמתו נכנס לפורום הזה בכלל ומדוע זה אמור לעניין אותו מה רושמים עליו פה? כאילו שחסר פורומים שרושמים על מפתחי גוף בארץ ובעולם ביקורת .
שכל אחד יסיק את המסקנות...
ישן 27-06-07, 11:42   #42
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אור
חבל שאלי האנה, דמות כזאת נערצת בתחום הבודיבדילינג ובכלל בישראל , מדבר בצורה כזאת על אירגון, בלי לבדוק את העובדות בשטח קודם.

אני אישית התאכזבתי מאלי מאוד, הוא פגע באתר, בפורום ובמשתמשים שגולשים בו, ומנקודת המבט שלי הוא עשה טעות חמורה, נקווה שהוא יצא בהודעה כלשהיא , או בהצהרה שונה שלא תכליל כ"כ הרבה גורמים לא קשורים , כי אישית זה לא עושה על אף אחד רושם.
ציטוט:
מה הקשר בין מה שאלי האנה עשה עד היום לסינטול שלו?

כולם מעריכים אותו על ההישגים שלו עד היום, ללא ספק הנציג הבכיר והמוצלח ביותר של ישראל בתחום הבאדיבילדינג, אבל בתחום הזה יש גם ביקורת, ולבנאדם יש סינטול ביד שמכער לגמרי את הטרייספס שלו, וזכותם של אנשים להעביר ביקורת על זה, כי זה באמת מכוער ולא מתאים לספורט.

אלי האנה צריך ללמוד לקבל גם ביקורות. מה זה המגננה המסכנה הזאת שהוא נכנס אליה? "גם עם 20 בקבוקי סינטול הם לא יגיעו לגודל שלי" (או משהו כזה), בחייאת רבאק בלאט! זה לא מתאים, תלמד לקבל גם ביקורת.
ציטוט:
סוליקו, זה שבפורום יש מלא ליצנים אתה צודק, אבל מה לעשות? גם במכון יש ליצינים. גם בבית הספר יש ליצנים וגם בכנסת יש ליצינים.
מי שמתעסק עם הליצנים הוא בעצמו ליצן. מי שיודע להמשיך הלאה יצליח.

מעולם לא נפגשתי בצורת ביטוי כל כך חריפה,עילגת, מגעילה, בוטה ומעוררת חלחלה כמו שאלי האנה הפגין. שהייתי בכנס בחיפה לא האמנתי למשמע אוזני איך שאלי האנה ה"אגדי" דיבר והתנסח על אשר פריג' והאירגון האחר ובכלל אופן השיחה שלו על הבמה. אני זוכר את גיא שלמון כמעט בולע את ענביתו לאור דבריו של אלי באותו היום. והיום שאני קורא את מה שאלי אומר אני באמת מבין מי זה אלי האנה האמיתי ומהם הפנים האמיתיות שלו.

חבל שבן אדם כל כך גדול עם כאלו תארים מתנסח ככה.
"את מה שעשיתי בקריירה שלי, אני בטוח שאף ישראלי לא יוכל לשחזר, ואת זה אי אפשר לקחת ממני!!! "
מה עם חוסם הערבי? מה עם מאור זרדז ? מה עם אלון צוקרמן? מה עם עדל מכפר יסיף? כל אלו שווים לתחת? ככה אתה יורק על החבר'ה שקורעים את התחת להשתתף בתחריות של אירגון Nabba יום יבוא והחברה האלו יעברו אותו בכמה רמות.

וזה שיש לו האמר, בית, אישה יפה. זה לא אומר כלום. לא כדאי לפתוח פה מאיפה הכסף הזה בכלל מגיע.

לסיכום-
הבן אדם הזה לא ראוי להערכה. אם הוא לא יודע לתת כבוד למעריצים שלו ולא לשחק הוגן עם המתחרים שלו ולקבל ביקורת אז מבחנתי הוא לא ספורטאי, לא אלוף ולא מפתח גוף.

אני את האדם הזה כבר לא אוהד. לא אותו ולא את האירגון הכל כך מוטל בספק הזה. אותי הוא הפסיד.

בדיוק...:dry:
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 11:43   #43
Fatty
חבר פעיל

הסמל האישי שלFatty

שלח הודעה דרך ICQ אל Fatty שלח הודעה דרך MSN אל Fatty

איזה אדיוט. פשוט ירד לרמה של ילד בן שלוש. כל ה"כבוד" שמגיע לו לא שווה לכלום כשהוא מדבר ככה.

"הם מקנאים פשוט מאוד, הם רואים אותי בפירסומות, כל ילד יודע מי זה אלי האנה, אני לא רק מפתח גוף, אני סלב בזכות התארים שלי, יש לי מרצדס, המר וילה, אישה צעירה ומדהימה ילדים יפים יש לי הכל."

פשוט ילד בן שלוש.

חיטוב 2007
נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22%
לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14%
לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5%

יאללה עוד קצת כוסעמק.
בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות!
Fatty מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 11:53   #44
-Alex-
מנהל טכני

עוסק ב:: tech

חבל שאלי האנה, דמות כזאת נערצת בתחום הבודיבדילינג ובכלל בישראל , מדבר בצורה כזאת על אירגון, בלי לבדוק את העובדות בשטח קודם.

אני אישית התאכזבתי מאלי מאוד, הוא פגע באתר, בפורום ובמשתמשים שגולשים בו, ומנקודת המבט שלי הוא עשה טעות חמורה, נקווה שהוא יצא בהודעה כלשהיא , או בהצהרה שונה שלא תכליל כ"כ הרבה גורמים לא קשורים , כי אישית זה לא עושה על אף אחד רושם
---------------------------------------------------
-Alex- מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 12:03   #45
danino
חבר פעיל

אוליי שגיל גרנות הילך לדבר איתו...
danino מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 12:14   #46
-Alex-
מנהל טכני

עוסק ב:: tech

לא הוא לא !
צריך לשקול מילים , לחשוב, ואז להגיד !
---------------------------------------------------
-Alex- מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 12:16   #47
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

לא הבנתי לפי מה הסקתם שזה מכוון לישראלבודי...
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 12:17   #48
פינגווין
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה

הסמל האישי שלפינגווין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
לא הבנתי לפי מה הסקתם שזה מכוון לישראלבודי...
אתה מבין הם מתוסכלים, אני לפעמים מופנה על ידי חברים לפורום של אתר הילדים ישראל בודי, אני משתגע מי נכנס לאתרים האלה, ילדים מפגרים שכשאני התחלתי להתאמן הם עוד היו זרע בבצים של אבא שלהם, והם באים להעביר עליי ביקורת, אתה מבין איזה סוג של דפוקים יש לנו בספורט..

לפי זה?

משוחרר!

Manchester United
Manchester United
ManchesterUnited
Manchester United
Manchester United

פינגווין מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 12:18   #49
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פינגווין
אתה מבין הם מתוסכלים, אני לפעמים מופנה על ידי חברים לפורום של אתר הילדים ישראל בודי, אני משתגע מי נכנס לאתרים האלה, ילדים מפגרים שכשאני התחלתי להתאמן הם עוד היו זרע בבצים של אבא שלהם, והם באים להעביר עליי ביקורת, אתה מבין איזה סוג של דפוקים יש לנו בספורט..

לפי זה?
התגובה הזאתי שלו ממש אבל ממש מגעילה! הוא צריך להיות דוגמא למופת שאנשים ישאפו להגיע לרמה שלו, לעודד ילדים להכנס לספורט הזה, במקום זה הוא חושב שהספורט הזה שייך לו. ממש איכזב אותי איך שהוא הגיב.
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 12:42   #50
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

אתם קודם יורדים על בן אדם,ואחרכך גם לא מבינים למה הוא כועס !
אהבתי את מה שאלי רשם !
ילדים ששוקלים 60 קילו ועוד לא עברו את ה 40 ס"מ בהיקף היד מלכלכים על אלוף האולם בפיתוח גוף ??? מה היגיון פה ? למה לכם יש זכות ללכלך עליו,ולו אין ?
מגיע ל הרבה מאוד כבוד על זה שהו בן אדם ישיר ואומר את כול מה שיש לו להגיד,בלי לפחד !

Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 12:49   #51
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פינגווין

לפי זה?
בואנה מה קרה לבנאדם????
בואנה ד"א איך מביאים למישהו עם שגיאות כתיב לערוך כתבה?? אני מכיר אנשים שסמו עשרים בקבוקי סינטול
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 13:02   #52
Antonator1
הושעה

חוץ מהפעם שאמרתי שהסינטול ביד האחורית נראה דפוק - אף פעם לא ליכלכתי עליו. אמרתי בעצמי שזה בן אדם שראוי להערכה ושהרבה מההאשמות שלכם אליו אינן מוצדקות. אבל אלי בחר להכליל את כל האתר וזרק בוץ גם על גיל, גם על המתחרים וגם על הרבה חברה' פה שלא אמרו עליו מלה אחת רעה. ובמקום לתת מוטיבציה לאנשים שכן שואבים אותה ממנו - הוא פשוט בוחר לתקוף ולהשוויץ.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 13:06   #53
סהר!
חבר פעיל

אני לא יכול איך בכלל יש לנו זכות להעביר עליו ביקורת!
כי הוא אחד ממפתחי הגוף הטובים בעולם והטוב ביותר בישראל!
אין לנו זכות לזלזל בו והוא מקור להשארה לכל אחד מאיתנו ללא ספק!
סהר! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 13:08   #54
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אהבתי את מה שאלי רשם !
ילדים ששוקלים 60 קילו ועוד לא עברו את ה 40 ס"מ בהיקף היד מלכלכים על אלוף האולם בפיתוח גוף ??? מה היגיון פה ? למה לכם יש זכות ללכלך עליו,ולו אין ?
מגיע ל הרבה מאוד כבוד על זה שהו בן אדם ישיר ואומר את כול מה שיש לו להגיד,בלי לפחד !

אז בוא נכבד כל ערס ברחוב שרואה אותך ואומר לך: יבן שרמוטה אמא שלך מצצה לי אתמול ודפקתי את אחותך בעמידה בחצר....הוא אומר את מה שיש לו להגיד בוא נכבד אותו...:dry:
נו באמת יש צורה ודרך להגיד כל דבר..
ואף אחד פה לא לכלך עליו.. להגיד על מישהו שיש לו סינטול ביד ולפי דעתי זה לא יפה זה להגיד את הדעה שלי ורחוק מללכלך...
בשביל להגיד על מישהו שהגוף שלו חסר פרופורציות לא צריך להיות עם היקף 55...
זה גישה מטומטמת... אולי הבחירות לכנסת יקבעו לפי משקל ואחוזי שומן? זה בולשיט...!! כל בנאדם אומר את מה שיש לו להגיד לא בשביל ללכלך ולא בשביל לפגוע אלה בשביל להעביר ביקורת... בנאדם שמגיב בצורה כזאת מראה משהו על האישיות שלו וזה משהו שרחוק מלהיות חיובי..
ישן 27-06-07, 13:12   #55
Yoggie
מנהל ראשי

Bodybuilder,

יש תגובה ויש תגובה. אם אלי היה רוצה להעביר את המילים שלו "דוגרי" בצורה ישירה הוא יכל להעביר את המספר בצורה שהוא לא יצא בה כל כך קטן מגעיל ובוטה.
ברגע שאדם עולה לבמה בתחתונים הוא שם את עצמו לשיפוט. לא רק לשופטים אלא גם לקהל.
אם מישהו מביע עליו דעה שלילית בין אם זה לכן סינטול, לא סינטול זה לגיטימי. בדיוק כמו שאנשים מעבירים ביקורת על תחרות מלכת היופי שלאחת יש סיליקון בחזה, ואחת היא סתם מכוערת וכו'... בתור סלב אלי צריך להבין שביקורת היא דבר בלתי נמנע וזה כולל גם ביקורת לא הכי מפרגנת.
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 13:14   #56
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

נֹצֵר פִּיו, שֹׁמֵר נַפְשׁוֹ; פֹּשֵׂק שְׂפָתָיו, מְחִתָּה-לוֹ
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.

zidan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 13:14   #57
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סהר!
אני לא יכול איך בכלל יש לנו זכות להעביר עליו ביקורת!
כי הוא אחד ממפתחי הגוף הטובים בעולם והטוב ביותר בישראל!
אין לנו זכות לזלזל בו והוא מקור להשארה לכל אחד מאיתנו ללא ספק!
אתה רציני???
אנחנו יושבים פה ומעבירים ביקורת מזלזלים ומקללים חצי מח"כ ישראל ולא ראיתי אותך קופץ להגנתם... וזה אנשים שתאמין לי עם כל החוסר הערכה שלי אליהם עשו פי 80 למען מדינת ישראל...ועדיין מבקרים אותם...
בגלל שזה "אלי האנה"...?? ווואאייי ריגש לי את ה*** יש לי משהו להגיד אני יגיד...
במיוחד ובפרט כשמדובר בפיתוח גוף וכל הנושא הזה עוסק סביב איך הגוף שלו נראה אז שופטים אותו לפי הגוף... עד עכשיו עד לתגובה שלו כולם נתנו הערות וביקורות על הגוף שלו עם זה על הסינטול שזה חלק מהספורט הזה... (בערך) ואם זה על הגוף שלו בכלל...
אם בנאדם שהיה בא לפורום שלנו ומראה תמונות והיו אומרים לו שהוא לא פרופורציונאלי והוא היה מדבר ככה היו מעיפים אותו מפה כמו טיל שיוט... חלאס להיות כאלה פתאטיים בגלל שזה "אלי האנה" אז אסור להעביר עליו ביקורת??

תאמין לי בנאדם שמדבר ככה לא מגיע לו שום כבוד גם אם הוא נראה כמו קרוואן...
שלא נדבר על ההשתחצנות שלו... "אדם הבורח מן הגדולה הגדולה מחזרת אחריו"
שיקרא קצת ממשפטי חז"ל ילמד להיות בנאדם ואחר כך יעבור למאמרים על תזונה...:dry:

יאללה עצבן לי ת'מוח הבנאדם הזה.. עפתי לאימון...
ישן 27-06-07, 13:17   #58
VoRteX
חבר פעיל

"קודם בנאדם, אחר-כך מפתח גוף."

- לא זוכר מי אמר את זה

VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 13:19   #59
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי slim shady
אז בוא נכבד כל ערס ברחוב שרואה אותך ואומר לך: יבן :):):):):):) אמא שלך מצצה לי אתמול ודפקתי את אחותך בעמידה בחצר....הוא אומר את מה שיש לו להגיד בוא נכבד אותו...:dry:
תגיד אתה עושה צחוק?אתה משווה בכלל?
התגובות בפורום פגעו,והוא כעס בצדק,אומנם הוא לא ממש העביר את הכעס במילים יפות,אבל הוא צודק בזה שיש פה ילדים מטומטמים שיושבים מול המחשב וחושבים שהם יכולים ללכלך.
נכון יש פה משתמשים אחלה ובסדר שפירגנו לו,אבל הקללות שהוא העביר ל"כל הפורום" זה ממש לא לכל הפורום,אני בטוח שהוא אומר לעצמו לפעמים איזה ילדים טובים יש פה,אבל המילים האלה הופנו אך ורק לאלה שלא העריכו וסתם ליכלכו.
אני מקווה שאלי האנה יכתוב פה משהו קצר,ויבקש סליחה על ההכללה,חברה יבקשו סליחה על זה שסתם העליבו אותו,ושהכל יסגר בלי מריבות.
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 13:19   #60
Yoshi-Moto
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אהבתי את מה שאלי רשם !

כמה דברים שכבר נאמרו:
1)הוא מפורסם, זה לגיטימי לקבל גם ביקורות רעות, זה קורה לכל המפורסמים.
2)גם אם הוא רוצה להביע דעה, זאת לא הדרך, שידבר כמו בן אדם לא כמו ילד בן 3.
3)הוא באמת חתיכת שוויצר שחושב שהוא מעל כולם ושאף אחד לא יכול להיות כמוהו, זאת תכונת אופי מסריחה ומגעילה, איך הוא מצפה שיעריצו אותו כשהוא מתנהג ככה?

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא