|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]() חבר שלי חיזר !
מי טי טיט ! ![]() צ'לום לכול תוצ'בי כדור הארץ' מה שאתם רואים בתמונה הזאת,זה אני עם היד שמאל למאלה,נחשו איפה היד ימין צ'לי ? ניחוץ' מאולה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
הושעה
|
![]() אני מאמין בחייזרים רק בגלל שרובם לומדים בביה"ס שלי...
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לחזרה בזמן, קראתי די מזמן איזה ספר על תיאוריות פיזיקליות ביקום, שאני לא ממש זוכר את שמו, אבל היה כתוב שם שהוכח שאיזו חללית סובייטית ששוגרה לחלל חזרה בזמן 4 שניות בתהליך הנחיתה שלה על כדור הארץ.
זה התגלה רק בדיעבד על ידי כך שההפרש בין זמן הנחיתה שנמדד בכדור הארץ ובין זמן הנחיתה שנמדד בחללית היה בהפרש של 4 שניות. העניין הזה הושתק אחרת היינו שומעים עליו כבר מזמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני פתחתי תנושא גלעד,ולהוסיף על מה שנכתב ,לדעתי חייבות להיות עוד צורות חיים הן יכולות להיות גם בלתי נראות לנו דו מימידיות או משהו כזה אי אפשר לדעת אבל אני בטוח שהאנושות עוד תגלה אותן בעתיד הלא רחוק מאד
![]() |
#46 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
לפי חוקי הפיזיקה המודרנית מי שחש הבדלים בזמן זה מישהו (או גוף) שנמצא תחת תאוצה ממש גדולה למשך כמה זמן.....אם אני לא טועה.
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]() עזבו אותכם נגלה חייזרים נגלה הכל
אמריקה הראשונה שתגלה תעשה איתם שלום תביא להם משו שאין להם ותיקח ממהם נשק תפציץ את איראן וכל מי שמפריע ואז יגלו איך לחזור בזמן ואז ה' יגיד זהו עד לכאן רק אני יכול לשלוט בזמן ויפיל עלינו מבול ....או איזה מטאור והכל יהיה מהתחלה (הכל בגדר צחוק כן)
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
אל תדאג,צ'אק נוריס יאכל את המטאור לפני שהוא יגיע אלינו
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או את ג יפית
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
|
![]() ציטוט:
צודק.היו ניסויים של זה במטוסים מהירים...נראה לי תאוצה צנטריפטאלית גם נחשבת בחוק הזה.... ד"א זה לא שהזמן מתנהג מוזר בתנאי תאוצה חזקים...הרי אננו אפחלו לא יכולים לתאר את המושג זמן כמו זצריך...הכל מדוב ר ב"הרגשה" של אובייקט הניסוי...."הרגשת" הזמן שלו קצרה יותר מ"הרגשת" הזמן של מי שמסביבו
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
|
![]() ציטוט:
תכלס כל הפיזיקה המודרנית זה דבר מרתק....כל הניסויים עם זמן ולימודי תופעות חלליות ואסטרופיזיקה...זה די מגניב ד"א גם תורת הקוואנטים והמיתרים נשמע כמו דבר מענייןן פאק אני נשמע חנון *כאפת שטות עצמית*
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין מאוד... בלי קשר חנון זה פשוט היקום שלך ולדעתי זה יעניין כל בנאדם אם הוא ינסה להתעמק בזה קצת. קראתי כמה ספרים של סטיבן הוקינג וכרגע אני בדפים האחרונים של "מארג היקום" שלדעתי זה הספר שממצא ביותר (וגם הכי קריא בגלל שהוא חוסך משוואות ונותן דוגמאות יפות) את שלבי הפיתוח של הפיזיקה. הוא מדבר שם לא רק בכללי על חוקים וזה, הוא נותן יותר דגש על איך זה בא לידיי ביטוי במציאות והכל. בקיצור ממש מעניין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() בטח שמאמיןן! כאילו כי כמו אנחנו נוצרנו גם יכלו להוויצר עוד יצורים....יש אין סוף אפשריות..אבל אם יש דבר שאני לא מבין זה שתמיד מחפשים מים ואם אין מים= אין חיים?! כאילו..אם יש יצורים שלא זקוקים למים כדי לחיות ומסוגלים לשרוד ב1000 מעלות?!
חח בטח לחייזרים יש גנטיקה מטורפת! |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
כמובן שאפחד לא שולל קיום חיים שלא זקוקים למי או אפילו לא בע"ח על בסיס פחמני (כמו בני אדם למשל)
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי סדרה של ראיונות של אנשים ששירתו בשנות ה-60 וה-50 בצבא ארה"ב. הם דיברו על מה שהם ראו ועל סוגי חייזרים (אחד מהאנשים שם אמר שרובם נראים כמו בני אדם). אני לא יודע כמה מתוך הדבר הזה זה אמיתי ואם זה באמת חיילים לשעבר אבל זה נשמע מסקרן בכל אופן. אחד מהם דיבר על למה שומרים את זה בסודיות... קיצר תחפשו ביוטיוב משהו בסגנון "ufo roadtrip" או area 51.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() בתנך כתוב שאין חיזרים
הבריאה כולה היא לכבודינו אני אישית מיטלבת אבל אם כתוב בתנך ובזוהר אז כניראה שאין חייזרים @#$%!
![]() |
#60 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
2. הזמן מתארך בצורה דו כיוונית, גם כשמסתכלים מהעצם שנע מכדור הארץ במהירות האור וגם כשמסתכלים מכדור הארץ על העצם. קשה לתפיסה אבל ככה המשוואה עובדת, זה כל העניין של יחסיות. 3. הזמן לא יכול להתארך פי 100. 4. מחקרים שמוכיחים את התאוריה נערכים במאיצי חלקיקים והיא מוכחת בצורה טובה. 5. תאוצה לא יכולה להיות קרובה למהירות האור, תאוצה זה תאוצה ומהירות זה מהירות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|