|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי שאתה חושב שהפורום שלו זה איזה מקום שנכנסים אליו אנשים, שואלים שאלות ולייל הדגול עונה להם וכולם ממשיכים בדרכם. זה לא ככה ויש שם דיונים רציניים וגם הרבה אנשים עם ניסיון. זה לא שיושבים שם איזה מדענים שכל היום עוסקים במחקרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
דוגמא נוספת, תשווה את זה לדת, יש הרבה דתות, כל אחת מתיימרת להיות הכי טובה הכי נכונה הכי אמיתית, בסופו של דבר לכל דת יש את קהל המאמינים שלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח עומרי, נראה לי שאתה חושב שהוא בא וכל היום מפליץ איזה תאוריות חדשניות על האימונים כשהוא בעצם אומר שכל דבר עובד ולא צריך להתעסק בקקה כל היום. הוא לא מציג איזה שיטות שונות שאף אחד לא ראה בחיים. תגלוש קצת בפורום שלו, אתה תשנה את דעותיך עליו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הלינק שאיגור הביא לך לא עובד משום מה. בכל מקרה, זה לא הפורום שלו, זה האתר הכללי, הנה לינק לפורום, אבל אתה צריך להרשם כדי לקרוא שם.
http://www.bodyrecomposition.com/forums/
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() פאוורליפטינג זה נישמע כבר יותר רציני ואתה בתור אחד שמתענין בתחום אתה רוצה להגיד לי שזה נשמע לך הגיוני שפאוורליפטר שכל התחום שלו מתבסס על כוח ומסה יאכל 2 ארוחות מסכנות ביום? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני לא לוקח שום צד כי אני טיפוס עצמאי בקטע הזה,אני לא אוכל 8 ארוחות ביום אבל אני גם לא אוכל 2 ארוחות ביום, אני משלב בכל תחום את הדעה שלי ומגבש לפי הרצונות והצרכים שלי את האמונות שלי. בסופו של דבר זה תלוי באמונה שלנו, כי יכול להיות ששני מחקרים יראו אותה תוצאה אבל ההבדל הוא שכל בן אדם יבחר בסוף את השיטה לפי התחושת בטן שלו והאופי שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() תכף יגיעו חסידי מקדונלד להגן על האליל שלהם, אני מריח אותם בדרך לפה, כל החובקי Hft האלה.
![]() |
#54 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחח סתם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אלק 2 ארוחות חחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
מושעה
|
![]() נערך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יש 2 מחנות. 1-המחנה המסורתי של הפיתוח גוף,שיטות אימון מסורתיות +תזונה כזאת("OLD SCHOOL) הקבוצה של "ישראלבודי" למשל עם כל המתחרים והשיטות של גיל, וקהל המעריצים של השיטות האלה בפורום. 2- מצד שני מחנה אחר,בולט,עידן,אתה,גל,משה וכו',מייצגים שיטות אחרות שמטילות ספק על ה-"old school" הישן , ושוחטים את כל הפרות הקדשות והמיתוסים העתיקים של התחום. לכל מחנה מבין 2 אלה, יהיו אנשים מרוצים מהשיטה שראו תוצאות, וכאלו מאוכזבים. לכן כל אדם יבחר את הגישה שהוא מאמין בה,וזה קשור יותר לתחושת בטן ואופי מסויים(אם למעשה שתי השיטות מראות תוצאות כמובן). לכן הויכוחים האלה עקרים, בדיוק כמו ויכוח בין נוצרים ליהודים לגבי מי הדת האמתית והנכונה ביותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() (כשהיום הזה יגיע תודיע לי, מניאק מי לא בא לעודד אותך, אני לא הולך לתחרויות אבל אותך אני יבוא לעודד עם זמבורות כמו במשחק של בית"ר).
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|