|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומזלגי...חחח אני ניקרע, אתה קורא לי שחיף? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() חח קיבינימט אתה כאילו צוחק עליו?
אתה והוא דומים במבנה גוף אותו עובי יד בלי שום סימן ליד קדמית או יד אחרית במקום כל הזיוני שכל עם הפנסים בגבה והפנים והבגדים באלפי שקלים שלי זה לא מפריע גם אני אוהב את זה קיצר לך למכון תתאמן או שפשוט תראה עוד שחיף מצוי ותאמין לי שהרמה שלך היא עוד שחיף לא חסר כאלה ילדים קטנים עם חיטוב קל נראים אותו דבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
הושעה
|
![]() בפאמפינג איירון יש קטע שפרנקו קולומבו עומד עם הגב לאורות ומראים את הפרונט שלו - הוא נראה בגלל תאורה לקויה על 20% ובלי חזה, כשעל במה אחרת עם תאורה מלמעלה הוא נראה אחרת לגמרי.
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() תסתכל לבד ותשווה
![]() ![]() אין אצלי זכר ליד קדמית? תשמע אחי תצא קצת החוצה ותיראה מה זה שחיף, אני לא יודע מה איתך אולי אתה גודל בדימונה וילדים שמה אוכלים קרינה מהכור וביגלל זה גודלים כמו מטורפים, ביחס למקומות רגילים - אני יחסית גדול. לא ענק, אבל גדול...שחיף עם חיטוב נחמד? וואלה לא יודע מה איתך אני בכלל לא חושב שאני שחיף ואפילו לא קרוב לזה, ההיקפים שלי לא מטורפים, ואני גם לא רוצה להיות כזה, זה הקטע, אם הייתי רוצה הייתי משקיע בזה יותר, הייתי עושה תקופות מסה כמו שצריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי
אם אתה מרוצה מהמראה שלך מי אני שיתווכח... בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() תיראה אני 1.85 שוקל 75 היקף מותניים 85 אני מאוד אבל מאוד רחב... אולי לא רואים את זה בתמונות...
הא וד"א אני מיתאמין 3 וחצי חודשיים....אז.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני אפתור את המחלוקת. שניכם שחיפונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אז אז...בכל מיקרה אין לי זכות לדבר על איך שאני ניראה, אתה לא גדול יותר ממני וגם אם כן לא בהרבה. מילא היית ניראה טוב היית מדבר, יש לך חוסר פורפורציות מטורף כתפיים עצומות ולא קשורות לעולם...בכל מקרה לאנשים כמוך לא חושב שיש זכות להגיב על איך שאני ניראה בכלל, ובטח שלא אם אני ניראה יותר טוב ממך, הכל מקנאה, ילד טעון קיפוח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה מה היקף מותניים שלך???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין מה אתה גאה בזה שיש לך מותניים רחבות, עם מותניים 80 ומשהו הייתי מתבייש לצאת מהבית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מיתגאה זה נותן הבנה לגודל של הבן אדם.... תיראה את ההבדל של הרוחב בן הגב למותניים
ככה אתה יכול להיכנס לפרוצפציה של איך הבן אדם ניראה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך יחסים של מותניים, אתה לא יכול לבנאדם שניראה יותר טוב ממך שהוא שחיף, בטח לא בזילזול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא ניראה יותר טוב מימני אתה יותר קטן וחטוב מימני
ויש לי גב הרבה יותר יפה מישלך..:| |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי ת'חולצה של הבילבונג יש לי הרבה כאלה אני חייב לקנות ת'חומה הזאת יש אותה גם לחבר שלי...
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() כולםם לשתוקק!!
גלעד הכי קרנף!!! ![]()
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() דניאלו איך זה שאתה בפורום מעל שנה ולא העלת אף פעם תמונות?
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מדבר יש לך סתם גב שחור אתה גם הרבה פחות חטוב ממני...שתגיע לחיטוב שלי לא ישאר ממך כלום ודניאלו כן אחי חולצה פצצה יש להם עוד כמה חזקות השנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|