ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-06-07, 21:31   #41
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי meni32
הסחיבה למטבח זה בגלל שאני שלושה חודשים על 60 -80 גרם פחמימה ליום ורק מעלה את האינטנסיביות של האימונים.
אני לא מתאמן לכשל כל סט אבל זה לא אמור למנוע ממך לתת את הכל בכל חזרה.

אתה מתייחס לחבר'ה כאן בפורום כמדד לאכילה מרובה...זו טעות.
אנשים שמתחרים במר ישראל וכו' נמצאים על חומרים, והרבה מהם.
הם זקוקים לצריכה קלורית מוגברת בהרבה לעומת ילדים בני 16- 17 שמתאמנים בחדר כושר.
מהיכרות אישית עם כמה מתחרים שהתחרו בעבר ומתכוונים להתחרות בעתיד, 8000 - 9000 קלוריות ביום זה דבר רגיל ומקובל מבחינתם.
לא חושב שאצנים מגיעים לכמות קלורית כזאת.
נו וכשאני עושה דיאטה אני בכלל לא אוכל פחממות (ז"א אני לא אוכל פירות, לא אוכל עמילן מכל סוג שהוא, ומשתדל מאוד לא להגזים עם הירקות) והאימונים שלי עצימים ביותר, לא צריך להתבכיין מני :closedeyes: .

אני יודע שמי שעל חומרים אוכל הרבה, אבל בוא נעשה חישוב קטן.
בן אדם שהוא 1.75 שזה גובה ממוצע, ונניח הוא 75 קילו על 7% שומן. זה 2500 קלוריות במנוחה אם יש לו חילוף חומרים מהיר (36 כפול מסה רזה). עכשיו נניח הוא סוס עולמי והוא 120 קילו על 8% שומן כל השנה סבבה? זה 110 קילו מסה רזה. ההפרש הוא 35 קילו של שריר. ולכן ה35 קילו שריר האלו צריכים 13 קלוריות לקילו, שזה יוצא לנו ~450 קלוריות. תחבר 450 ל2500, יש לך 3000 קלוריות במנוחה. עכשיו אימון אנאירובי צורך 300 קלוריות גג(!). נניח שיש לו הסתגלות תרמודינמית נדירה ביותר, שהיא 1000 קלוריות של NEAT.
זה 4300 קלוריות. תוסיף לו 300 קלוריות מהליכה ביום-יום פה ושם. זה יהיה 4600, נניח 4700. אז מ4700 איך אתה מגיע ל9000 קלוריות ביום? זה 4300 קלוריות ליום שצריכים להפוך לשריר. זה אומר שהוא בונה מינימום חצי קילו שריר ביום. אתה חושב שעם סטרואידים זה אפשרי?
אני חושב שלא... הם פשוט לא יודעים לחשב קלוריות או שהם מגזימים. אבל אף אחד לא אוכל כ"כ הרבה. אם הוא יאכל 9000 קלוריות ביום, או שהוא יעלה בשומן, או שהוא יעלה בשריר. נראה לך הגיוני שבריון של 120 קילו על 8% שומן יעלה חצי קילו שריר ביום? אפילו אם זה 50% שריר ו50% שומן, זה יהיה רבע קילו שריר ביום.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-06-07, 22:02   #42
meni32
חבר פעיל

הסמל האישי שלmeni32

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
נו וכשאני עושה דיאטה אני בכלל לא אוכל פחממות (ז"א אני לא אוכל פירות, לא אוכל עמילן מכל סוג שהוא, ומשתדל מאוד לא להגזים עם הירקות) והאימונים שלי עצימים ביותר, לא צריך להתבכיין מני :closedeyes: .

אני לא בוכה אני אוהב את זה...אני אוהב את הכאב ואת התחושה שאוטוטו אני מתפרק...זה נותן לי להרגיש חי.

בן אדם שהוא 1.75 שזה גובה ממוצע, ונניח הוא 75 קילו על 7% שומן. זה 2500 קלוריות במנוחה אם יש לו חילוף חומרים מהיר (36 כפול מסה רזה). עכשיו נניח הוא סוס עולמי והוא 120 קילו על 8% שומן כל השנה סבבה? זה 110 קילו מסה רזה. ההפרש הוא 35 קילו של שריר. ולכן ה35 קילו שריר האלו צריכים 13 קלוריות לקילו, שזה יוצא לנו ~450 קלוריות. תחבר 450 ל2500, יש לך 3000 קלוריות במנוחה. עכשיו אימון אנאירובי צורך 300 קלוריות גג(!). נניח שיש לו הסתגלות תרמודינמית נדירה ביותר, שהיא 1000 קלוריות של NEAT.
זה 4300 קלוריות. תוסיף לו 300 קלוריות מהליכה ביום-יום פה ושם. זה יהיה 4600, נניח 4700. אז מ4700 איך אתה מגיע ל9000 קלוריות ביום? זה 4300 קלוריות ליום שצריכים להפוך לשריר. זה אומר שהוא בונה מינימום חצי קילו שריר ביום. אתה חושב שעם סטרואידים זה אפשרי?
אני חושב שלא... הם פשוט לא יודעים לחשב קלוריות או שהם מגזימים. אבל אף אחד לא אוכל כ"כ הרבה. אם הוא יאכל 9000 קלוריות ביום, או שהוא יעלה בשומן, או שהוא יעלה בשריר. נראה לך הגיוני שבריון של 120 קילו על 8% שומן יעלה חצי קילו שריר ביום? אפילו אם זה 50% שריר ו50% שומן, זה יהיה רבע קילו שריר ביום.
ולאחר כל החפירה הזאת....המספרים שאני אומר לך הם אמיתיים.
ככה זה כשאתה על GH ודברים נוספים...חצי קילו שריר ביום לא, אבל מספרים מרשימים בהחלט.
נ.ב: מקס שמעיה בעצמו אמר בכתבה שפורסמה ב YNET שהוא צורך כ 8000 קלוריות ביום.
אני אנסה למצוא את הכתבה.

ואגב...אלו אנשים שעושים מסה כמו שצריך ...עד הסוף, בלי לפחד משומן.
ומכאן הדרך לכמות הקלורית שהם צורכים לא רחוקה...לא מדובר כאן בשגיא גרשגורן.

"In a Place There Is Life - There Is Hope"
meni32 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-06-07, 22:07   #43
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:

אחי ,חפרת פה רצח...סחטיין.
Jones מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-06-07, 22:34   #44
G-G
חבר פעיל

הסמל האישי שלG-G

חחחחחחחחחחחחח יווו באמא'שלי אני מת
סתכלו תגובה 31
ועוד קורא לעצמו אחד שיודע ...
G-G מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-06-07, 22:41   #45
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי G-G
חחחחחחחחחחחחח יווו באמא'שלי אני מת
סתכלו תגובה 31
ועוד קורא לעצמו אחד שיודע ...
חחח ראיתי... אבל עזוב אחי, אני כבר פשוט מעדיף להתכחש לחוסר הידע והזלזול של אנשים. כי זה עושה לי רע לראות תגובות כאלה...
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-06-07, 23:10   #46
HHHEELLBBOOYY
מושעה

כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
שלח הודעה דרך MSN אל HHHEELLBBOOYY

:):):):) איזה תגובות קורעות
HHHEELLBBOOYY מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-06-07, 23:17   #47
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
אחי ,חפרת פה רצח...סחטיין.
+1
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-06-07, 23:19   #48
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי meni32
ולאחר כל החפירה הזאת....המספרים שאני אומר לך הם אמיתיים.
ככה זה כשאתה על GH ודברים נוספים...חצי קילו שריר ביום לא, אבל מספרים מרשימים בהחלט.
נ.ב: מקס שמעיה בעצמו אמר בכתבה שפורסמה ב YNET שהוא צורך כ 8000 קלוריות ביום.
אני אנסה למצוא את הכתבה.

ואגב...אלו אנשים שעושים מסה כמו שצריך ...עד הסוף, בלי לפחד משומן.
ומכאן הדרך לכמות הקלורית שהם צורכים לא רחוקה...לא מדובר כאן בשגיא גרשגורן.
ציטוט:
מקס שמעיה, מר ישראל בשנים 95' ו-96' ושיאן העולם בהרמות כוח ב-93', 95' ו-97', פועל לפי התיאוריה של להב, ומשלב פחמימות וחלבונים באותה ארוחה. שמעיה, בן 30, שוקל 115 קילו וצורך, לפי עדותו, "בין 6,000 ל-8,000 קלוריות ביום. התזונה היומית שלי מכילה כ-300 גרם חלבון המחולק על פני שש עד שמונה ארוחות במהלך היממה". החלבונים מהווים כ-20 אחוז מהצריכה הקלורית היומית של שמעיה, והוא מקבל אותם בעיקר מבשר, ביצים וטונה.
.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-06-07, 23:57   #49
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

דבר ראשון: לפעמים כשיש מזל לא צריך שכל.
אדון פריג' לא מבין דבר חצי דבר או עשירית דבר ביחסי ציבור (או יחסי אנוש) ולמרות זאת - התחרויות שלו, גם הזניחות שבהן מגיעות איכשהו למקומות מרכזיים בתקשורת.
שנה שעברה היה לו מזל, כששגיא גרשגורן תפס יוזמה - יצר קשר עם ynet והצליח להביא כתבת שסיקרה את התחרות (היה גם וידאו).
השנה, ככה אני מעריך, אנשי יחסי הציבור של היריד בגני התערוכה (שהתחרות הייתה רק חלק שולי ממנו) הצליחו "למכור" את הסיפור לתקשורת, ושוב יש לנו כתבה ב ynet.
בתור מי ששימש עד לפני כמה ימים כדובר של מכללה בצפון, אני יודע כמה קשה צריך לעבוד כדי להביא סיפור למרכז הבמה בתקשורת, ו ynet בהחלט נחשב למרכז במה.
אבל כמו שאתם רואים, לפעמים מספיק גם מזל.

בכללי, אני מברך על החשיפה, ואני שמח על הכתבה, בלי קשר לסכסוך המתוקשר של עם מר פרי'ג - וזאת כיוון שהספורט מקבל חשיפה, וזה דבר מעולה.
מגיע לספורטאים שהכינו את עצמם לקבל כמה דקות של תהילה.
בוידאו ניכר שגדי ויוסי נראים יוצא מן הכלל, ובכלל הגוף העליון של יוסי יבש ואיכותי, הוא פשוט חייב לשפר רגליים ואז ידבר חזק מאוד בתחום שלנו.

לגבי אופי הכתבה, הייתי שמח אם פעם אחת תצא כתבה רצינית, עם פרשנות והסברים על כל מתחרה, עם ראיון יותר מעמיק עם האנשים הרלוונטיים. למשל שהשופט יסביר שיוסי נראה הכי טוב למעלה, אבל בגלל הרגליים שלו הוא לא זכה.
קצת צורם שהכתבות נורא דומות אחת לשניה.
תמיד יתיחסו אלינו כתופעה ביזארית, תמיד ייקחו כמה תגובות מהקהל, יחליפו איזו מילה עם מתחרה. שאלות צפויות. תשובות צפויות.
גם הכתבה ב ynet לפני שנה, דומה מאוד לכתבה הזאת, ומי שראה את הכתבה שעשתה כתבת הוט בכבלים על מר צפון, עוד יחשוב שיש כאן תיאום גרסאות.
לא תיאום גרסאות יש כאן, אלא חוסר מעוף, חוסר יצירתיות, עצלות מחשבתית, ואי התייחסות רצינית לענף שלנו.
ביום שבת שעברה ראיתי שהקדישו בערוץ הספורט שעה וחצי למירוץ אופניים.
אני חושב שלבאדי בילדינג יש יותר קהל מאשר לקהילת רוכבי האופניים (שיראו לי אצלם פורום כמו ישראל באדי), ובכל זאת נתנו להם שעה וחצי, ואף אחד לא התייחס אליהם כאל יצורים מהחלל החיצון.

ולגבי התגובות, שוב צפוי, לעיתים משעשע. אהבתי את התגובה של זה שאמר: בגלל זה אני לא הולך למכון כושר. הייתי אומר לו: תנוח חביבי, תנוח.
שימו לב ששגיא גרשגורן הגיב באופן מאוד מכובד, ואני חושב שתגובתו מועילה במשהו לדימוי של הענף.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-06-07, 00:11   #50
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

העיקר הם יראו טוב בחוטיני ושיזוף מזוייף מיובשים על 3%....................

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-06-07, 01:22   #51
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
דבר ראשון: לפעמים כשיש מזל לא צריך שכל.
אדון פריג' לא מבין דבר חצי דבר או עשירית דבר ביחסי ציבור (או יחסי אנוש) ולמרות זאת - התחרויות שלו, גם הזניחות שבהן מגיעות איכשהו למקומות מרכזיים בתקשורת.
שנה שעברה היה לו מזל, כששגיא גרשגורן תפס יוזמה - יצר קשר עם ynet והצליח להביא כתבת שסיקרה את התחרות (היה גם וידאו).
השנה, ככה אני מעריך, אנשי יחסי הציבור של היריד בגני התערוכה (שהתחרות הייתה רק חלק שולי ממנו) הצליחו "למכור" את הסיפור לתקשורת, ושוב יש לנו כתבה ב ynet.
בתור מי ששימש עד לפני כמה ימים כדובר של מכללה בצפון, אני יודע כמה קשה צריך לעבוד כדי להביא סיפור למרכז הבמה בתקשורת, ו ynet בהחלט נחשב למרכז במה.
אבל כמו שאתם רואים, לפעמים מספיק גם מזל.

בכללי, אני מברך על החשיפה, ואני שמח על הכתבה, בלי קשר לסכסוך המתוקשר של עם מר פרי'ג - וזאת כיוון שהספורט מקבל חשיפה, וזה דבר מעולה.
מגיע לספורטאים שהכינו את עצמם לקבל כמה דקות של תהילה.
בוידאו ניכר שגדי ויוסי נראים יוצא מן הכלל, ובכלל הגוף העליון של יוסי יבש ואיכותי, הוא פשוט חייב לשפר רגליים ואז ידבר חזק מאוד בתחום שלנו.

לגבי אופי הכתבה, הייתי שמח אם פעם אחת תצא כתבה רצינית, עם פרשנות והסברים על כל מתחרה, עם ראיון יותר מעמיק עם האנשים הרלוונטיים. למשל שהשופט יסביר שיוסי נראה הכי טוב למעלה, אבל בגלל הרגליים שלו הוא לא זכה.
קצת צורם שהכתבות נורא דומות אחת לשניה.
תמיד יתיחסו אלינו כתופעה ביזארית, תמיד ייקחו כמה תגובות מהקהל, יחליפו איזו מילה עם מתחרה. שאלות צפויות. תשובות צפויות.
גם הכתבה ב ynet לפני שנה, דומה מאוד לכתבה הזאת, ומי שראה את הכתבה שעשתה כתבת הוט בכבלים על מר צפון, עוד יחשוב שיש כאן תיאום גרסאות.
לא תיאום גרסאות יש כאן, אלא חוסר מעוף, חוסר יצירתיות, עצלות מחשבתית, ואי התייחסות רצינית לענף שלנו.
ביום שבת שעברה ראיתי שהקדישו בערוץ הספורט שעה וחצי למירוץ אופניים.
אני חושב שלבאדי בילדינג יש יותר קהל מאשר לקהילת רוכבי האופניים (שיראו לי אצלם פורום כמו ישראל באדי), ובכל זאת נתנו להם שעה וחצי, ואף אחד לא התייחס אליהם כאל יצורים מהחלל החיצון.

ולגבי התגובות, שוב צפוי, לעיתים משעשע. אהבתי את התגובה של זה שאמר: בגלל זה אני לא הולך למכון כושר. הייתי אומר לו: תנוח חביבי, תנוח.
שימו לב ששגיא גרשגורן הגיב באופן מאוד מכובד, ואני חושב שתגובתו מועילה במשהו לדימוי של הענף.
שלא לדבר על ענפים שוליים עוד יותר שמקבלים גם הם חשיפה (ולעיתים אף די הרבה ממנה), כגון קליעה למטרה, חץ וקשת וכו... פשוט תראו תכניות כמו "בגלל הרוח". הקונספט נחמד אבל יש התמקדות מאד מעצבנת בספורט הישגי ואבסולוטי, לעיתים קרובות בענפים כמעט מגוחכים אפשר להגיד שכדי לכסות אותם הם פונים לאיזה מרכז קהילתי נידח איפשהו בארץ. שואלים את כולם שם את אותן שאלות בדיוק. יש שיגידו שאין דבר כזה ענפי ספורט שוליים, ובמידה מסוימת אני מסכים איתם, אבל אם ענפים כאלה מקבלים במה, אז למה לא ענפי אחרים (הרמז ברור)?
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-06-07, 03:21   #52
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
האמת שאני מצד אחד מסכים ומצד שני לא מסכים עם בולט לגבי זה שזה ספורט קל. אי אפשר להשוות כי זה בניגוד לספרינטים, שחייה או הרמת משקולות - זהו לא ספורט אבסולוטי, כלומר אין פה את הקטע שמי שקבע את התוצאה הטובה ביותר ניצח. בניגוד לענפים האבסולוטיים, שבהם הצד הפיזי הוא הדומיננטי, ענף פיתוח הגוף מתבסס יותר על תכונות מנטאליות וגנטיות, למרות שכמובן יש את הצד הפיזי. כל ספורט קשה בדרך שלו.

אבל הנקודה שרציתי להעלות דווקא חושפת את המצב המוזר הבא: יש ענפים, כגון הרמת משקולות, ספרינט מקצועי, הטלת כידון, חלק מעפי ההתעמלות, אפילו קראטה מקצועי מודרני הקטע של המשקולות החופשיות, האימונים הקשים, הסקוואטים ודומיהם מהווים חלק יותר חשוב מבענף אסטטי כמו פיתוח הגוף. אמרתם שאתם עושים סקוואטים, מזיעים תחת מוטות ברזל, אבל האמת שבענף כמו הרמת משקולות, לעומת הפיתוח גוף שבו יש שימוש רב במכשירים וכאלה, הקטע של הסקוואטים והדברים שהבאתם כדוגמה לקושי של פיתוח הגוף לעומת ענפים אחרים - הרבה יותר דומיננטי.

פיתוח גוף מבוסס הרבה יותר על גנטיקה ומשמעת עצמית מאשר על מאמץ פיזי. והמסקנה היא שהכל קשה בדרך שלו. יש אנשים שיותר קשה להם להתאמץ פיזית, ולעומת זאת יש אנשים שקשה להם לשלוט בעצמם. אבל בכל מקרה אני רוצה להגיד שאימון של מפתח גוף יותר קל "לשרוד" לדעתי מאשר אימון של דקאתלט, שחיין או מרים אולימפי.
בגדול זה לא יכול להיחשב ממש "לספורט" כיון שזה מבוסס על מראה חיצוני ולא על יכולת וביצועים גופניים. זה יותר קרוב לדוגמנות, המטרה של האימון בפיתוח גוף הוא לשפר מראה חיצוני ולבסוף שופטים אותך בתצוגה בלבד מול דוגמני גוף אחרים.
ישן 04-06-07, 08:46   #53
gog
חבר פעיל

ניגרי, אם אתה חושב שפיתוח הגוף (ולא אימוני חדר הכושר, שהם כן, אלא פיתוח גוף תחרותי, גם אם הוא חובבני, שמעניין אנשים) מפותח יותר מרכיבת אופניים, אתה חי בוואחד סרט, אבל רציני.
ישן 04-06-07, 08:46   #54
keen12
חבר פעיל

ציטוט:
. זה אומר שהוא בונה מינימום חצי קילו שריר ביום. אתה חושב שעם סטרואידים זה אפשרי?
אפשרי ביותר, ואפילו בלי סטרואידים!
על אראל אורן כבר שמעת?
keen12 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-06-07, 09:07   #55
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

תגובה משרירן וותיק "שגיא גרשגורן)
בתור אחד שהתחרה כבר בהמון תחרויות כולל במר מרכז בשנה שעברה אני רוצה להגיד שפיתוח גוף זה ספורט וספורט יפה ומכובד והכתבה הייתה צריכה להיות במדור ספורט ולא במדור בריאות.
אין שום דבר בריא בדיאטת לקראת תחרות פיתוח גוף.
אני מוריד בפניי כל השרירנים את הקובע וחבל שלא באו יותר שרירנים לתחרות.
מי שלא אוהבת שרירנים זה אחלה ולגיטימי אז שלא תקרא את הכתבה או שלא תבוא לראות תחרויות אבל לרדת וללכלך זה ממש לא מכובד ולא במקום.
לי יש חברה וגדי אורן שזכה בתחרות נשוי עם ילדים ונשוי באושר וככה גם רוב השרירנים בארץ ובעולם כלומר שיש נשים שכן אוהבות וכן מעריכות את הפיתוח גוף הגברי.
ורוב השרירנים הם אנשים טובים ורציניים שעובדים קשה לפרנסתם עם חברות או נשואים ובעלי משפחות ולא מטומטמים או ברברים וערסים כמו שחושבים.
ולגביי הגודל זה סתם מיתוס שלשרירים יש זין קטן לא ניראה לי גבר מסתכל עם הזין שלו במראה ואומר הזין שלי קטן אז אני ילך לחדר כושר להגדיל את שאר הגוף כדי להעצים את האגו הגברי שלי.
פיתוח גוף זה ספורט רציני ומכובד ובואו נשאיר אותו כזה!!!!

Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-06-07, 10:59   #56
Desperado
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל Desperado

תראו איזה תגובה:

התכוונתם "למי יש הכי קטן " !!! כל השרירנים האלה מנסים לפצות

על איבר מין מאוד מאוד קטן !!!!
כך שהזוכה הוא בעצם המפסיד .....

קצת קשה, אז חומרים?!
Desperado מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-06-07, 11:06   #57
Kachok
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Desperado
תראו איזה תגובה:

התכוונתם "למי יש הכי קטן " !!! כל השרירנים האלה מנסים לפצות

על איבר מין מאוד מאוד קטן !!!!
כך שהזוכה הוא בעצם המפסיד .....

פשוט עצוב לראות את הבורות בישראל....:glare:

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-06-07, 12:08   #58
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אליאב קרייסלר

'' מיכה , אחד שיודע : הכל אסטרואידים שהם לוקחים בזריקות. אני יודע''

על זה ניתן לומר בנאדם חכם מאוד:laugh: :laugh:
אליאב קרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-06-07, 12:10   #59
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אליאב קרייסלר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gog
ניגרי, אם אתה חושב שפיתוח הגוף (ולא אימוני חדר הכושר, שהם כן, אלא פיתוח גוף תחרותי, גם אם הוא חובבני, שמעניין אנשים) מפותח יותר מרכיבת אופניים, אתה חי בוואחד סרט, אבל רציני.
תסביר קצת מה מורכב באופניים חוץ מהאופניים עצמם ולדעת את החלקים של האופניים וכל זה..

לא נראהלי שזה יותר מורכב מגוף האדם , איך הוא פועל , השפעות התזונה והדברים שהגוף צריך והורמונים וסטרואידים ואנדרולים ווינסטרולים ודקות ודיאנבולות וכו' וכו' וכו'
אליאב קרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-06-07, 12:14   #60
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

אליאב, אתה צריך לדעת על אימונים אנאירוביים ורוכבי האופניים צריכים לדעת על סיבולת, על VO2max וכו' וכו'. אל תזלזל. בעוד שבBB יש סטרואידים, גם ברכיבת אופניים יש סטרואידים (EPO, מה שמעלה את כמות כדוריות הדם האדומות) והם גם משתמשים בממריצים.
ואופניים מקצועיות עולות ~20,000.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא