|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני יודע שמי שעל חומרים אוכל הרבה, אבל בוא נעשה חישוב קטן. בן אדם שהוא 1.75 שזה גובה ממוצע, ונניח הוא 75 קילו על 7% שומן. זה 2500 קלוריות במנוחה אם יש לו חילוף חומרים מהיר (36 כפול מסה רזה). עכשיו נניח הוא סוס עולמי והוא 120 קילו על 8% שומן כל השנה סבבה? זה 110 קילו מסה רזה. ההפרש הוא 35 קילו של שריר. ולכן ה35 קילו שריר האלו צריכים 13 קלוריות לקילו, שזה יוצא לנו ~450 קלוריות. תחבר 450 ל2500, יש לך 3000 קלוריות במנוחה. עכשיו אימון אנאירובי צורך 300 קלוריות גג(!). נניח שיש לו הסתגלות תרמודינמית נדירה ביותר, שהיא 1000 קלוריות של NEAT. זה 4300 קלוריות. תוסיף לו 300 קלוריות מהליכה ביום-יום פה ושם. זה יהיה 4600, נניח 4700. אז מ4700 איך אתה מגיע ל9000 קלוריות ביום? זה 4300 קלוריות ליום שצריכים להפוך לשריר. זה אומר שהוא בונה מינימום חצי קילו שריר ביום. אתה חושב שעם סטרואידים זה אפשרי? אני חושב שלא... הם פשוט לא יודעים לחשב קלוריות או שהם מגזימים. אבל אף אחד לא אוכל כ"כ הרבה. אם הוא יאכל 9000 קלוריות ביום, או שהוא יעלה בשומן, או שהוא יעלה בשריר. נראה לך הגיוני שבריון של 120 קילו על 8% שומן יעלה חצי קילו שריר ביום? אפילו אם זה 50% שריר ו50% שומן, זה יהיה רבע קילו שריר ביום.
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ככה זה כשאתה על GH ודברים נוספים...חצי קילו שריר ביום לא, אבל מספרים מרשימים בהחלט. נ.ב: מקס שמעיה בעצמו אמר בכתבה שפורסמה ב YNET שהוא צורך כ 8000 קלוריות ביום. אני אנסה למצוא את הכתבה. ואגב...אלו אנשים שעושים מסה כמו שצריך ...עד הסוף, בלי לפחד משומן. ומכאן הדרך לכמות הקלורית שהם צורכים לא רחוקה...לא מדובר כאן בשגיא גרשגורן.
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחח יווו באמא'שלי אני מת
סתכלו תגובה 31 ועוד קורא לעצמו אחד שיודע ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#46 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() :):):):) איזה תגובות קורעות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() דבר ראשון: לפעמים כשיש מזל לא צריך שכל.
אדון פריג' לא מבין דבר חצי דבר או עשירית דבר ביחסי ציבור (או יחסי אנוש) ולמרות זאת - התחרויות שלו, גם הזניחות שבהן מגיעות איכשהו למקומות מרכזיים בתקשורת. שנה שעברה היה לו מזל, כששגיא גרשגורן תפס יוזמה - יצר קשר עם ynet והצליח להביא כתבת שסיקרה את התחרות (היה גם וידאו). השנה, ככה אני מעריך, אנשי יחסי הציבור של היריד בגני התערוכה (שהתחרות הייתה רק חלק שולי ממנו) הצליחו "למכור" את הסיפור לתקשורת, ושוב יש לנו כתבה ב ynet. בתור מי ששימש עד לפני כמה ימים כדובר של מכללה בצפון, אני יודע כמה קשה צריך לעבוד כדי להביא סיפור למרכז הבמה בתקשורת, ו ynet בהחלט נחשב למרכז במה. אבל כמו שאתם רואים, לפעמים מספיק גם מזל. בכללי, אני מברך על החשיפה, ואני שמח על הכתבה, בלי קשר לסכסוך המתוקשר של עם מר פרי'ג - וזאת כיוון שהספורט מקבל חשיפה, וזה דבר מעולה. מגיע לספורטאים שהכינו את עצמם לקבל כמה דקות של תהילה. בוידאו ניכר שגדי ויוסי נראים יוצא מן הכלל, ובכלל הגוף העליון של יוסי יבש ואיכותי, הוא פשוט חייב לשפר רגליים ואז ידבר חזק מאוד בתחום שלנו. לגבי אופי הכתבה, הייתי שמח אם פעם אחת תצא כתבה רצינית, עם פרשנות והסברים על כל מתחרה, עם ראיון יותר מעמיק עם האנשים הרלוונטיים. למשל שהשופט יסביר שיוסי נראה הכי טוב למעלה, אבל בגלל הרגליים שלו הוא לא זכה. קצת צורם שהכתבות נורא דומות אחת לשניה. תמיד יתיחסו אלינו כתופעה ביזארית, תמיד ייקחו כמה תגובות מהקהל, יחליפו איזו מילה עם מתחרה. שאלות צפויות. תשובות צפויות. גם הכתבה ב ynet לפני שנה, דומה מאוד לכתבה הזאת, ומי שראה את הכתבה שעשתה כתבת הוט בכבלים על מר צפון, עוד יחשוב שיש כאן תיאום גרסאות. לא תיאום גרסאות יש כאן, אלא חוסר מעוף, חוסר יצירתיות, עצלות מחשבתית, ואי התייחסות רצינית לענף שלנו. ביום שבת שעברה ראיתי שהקדישו בערוץ הספורט שעה וחצי למירוץ אופניים. אני חושב שלבאדי בילדינג יש יותר קהל מאשר לקהילת רוכבי האופניים (שיראו לי אצלם פורום כמו ישראל באדי), ובכל זאת נתנו להם שעה וחצי, ואף אחד לא התייחס אליהם כאל יצורים מהחלל החיצון. ולגבי התגובות, שוב צפוי, לעיתים משעשע. אהבתי את התגובה של זה שאמר: בגלל זה אני לא הולך למכון כושר. הייתי אומר לו: תנוח חביבי, תנוח. שימו לב ששגיא גרשגורן הגיב באופן מאוד מכובד, ואני חושב שתגובתו מועילה במשהו לדימוי של הענף.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() העיקר הם יראו טוב בחוטיני ושיזוף מזוייף מיובשים על 3%....................
![]() |
#51 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#52 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי, אם אתה חושב שפיתוח הגוף (ולא אימוני חדר הכושר, שהם כן, אלא פיתוח גוף תחרותי, גם אם הוא חובבני, שמעניין אנשים) מפותח יותר מרכיבת אופניים, אתה חי בוואחד סרט, אבל רציני.
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על אראל אורן כבר שמעת? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
|
![]() תגובה משרירן וותיק "שגיא גרשגורן)
בתור אחד שהתחרה כבר בהמון תחרויות כולל במר מרכז בשנה שעברה אני רוצה להגיד שפיתוח גוף זה ספורט וספורט יפה ומכובד והכתבה הייתה צריכה להיות במדור ספורט ולא במדור בריאות. אין שום דבר בריא בדיאטת לקראת תחרות פיתוח גוף. אני מוריד בפניי כל השרירנים את הקובע וחבל שלא באו יותר שרירנים לתחרות. מי שלא אוהבת שרירנים זה אחלה ולגיטימי אז שלא תקרא את הכתבה או שלא תבוא לראות תחרויות אבל לרדת וללכלך זה ממש לא מכובד ולא במקום. לי יש חברה וגדי אורן שזכה בתחרות נשוי עם ילדים ונשוי באושר וככה גם רוב השרירנים בארץ ובעולם כלומר שיש נשים שכן אוהבות וכן מעריכות את הפיתוח גוף הגברי. ורוב השרירנים הם אנשים טובים ורציניים שעובדים קשה לפרנסתם עם חברות או נשואים ובעלי משפחות ולא מטומטמים או ברברים וערסים כמו שחושבים. ולגביי הגודל זה סתם מיתוס שלשרירים יש זין קטן לא ניראה לי גבר מסתכל עם הזין שלו במראה ואומר הזין שלי קטן אז אני ילך לחדר כושר להגדיל את שאר הגוף כדי להעצים את האגו הגברי שלי. פיתוח גוף זה ספורט רציני ומכובד ובואו נשאיר אותו כזה!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() תראו איזה תגובה:
התכוונתם "למי יש הכי קטן " !!! כל השרירנים האלה מנסים לפצות על איבר מין מאוד מאוד קטן !!!! כך שהזוכה הוא בעצם המפסיד .....
![]() |
#57 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
פשוט עצוב לראות את הבורות בישראל....:glare:
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() '' מיכה , אחד שיודע : הכל אסטרואידים שהם לוקחים בזריקות. אני יודע''
על זה ניתן לומר בנאדם חכם מאוד:laugh: :laugh: |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא נראהלי שזה יותר מורכב מגוף האדם , איך הוא פועל , השפעות התזונה והדברים שהגוף צריך והורמונים וסטרואידים ואנדרולים ווינסטרולים ודקות ודיאנבולות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אליאב, אתה צריך לדעת על אימונים אנאירוביים ורוכבי האופניים צריכים לדעת על סיבולת, על VO2max וכו' וכו'. אל תזלזל. בעוד שבBB יש סטרואידים, גם ברכיבת אופניים יש סטרואידים (EPO, מה שמעלה את כמות כדוריות הדם האדומות) והם גם משתמשים בממריצים.
ואופניים מקצועיות עולות ~20,000.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|