|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
הקומנדו עלה 300 אבל ביגלל שאני באותה תקופה הכרתי את המוכר לקחתי אותה ב-200 היו לי פרפרים בלי סוף....אבל מרוב שכל היום שיחקתי איתם כולם נישברו חחח והיה לי עוד כמה ניפתחים וגם אם קפיצים...אבל זה אוסף שהיה לי בגיל 14-17 אחרי זה סמתי זין חחח כרגע מה שיש לי זה הקומדו הזה והאטלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() וואאיי חשבתי רק אני ואבא שלי בקטע הזה... חח
יש לי מלא מלא פרפרים בבית ואת האדומים האלה על ניגזרותיהם... יש לי חרב פיפיות אם אתה יודע מה זה.. וחרב סמוראים יפה אחושלוקי ועוד אייזה 2 לא הכי הכי.. יש לי מלא מלא גרזנים ישנים ואפילו כידון שאבא שלי הכין בנפחיה.. =) כל יום שישי בצוהוריים כשמשעמם לי אני זורק קצת סכינים חחח.. כבר ניהייתי אומן בזה חברים שלי נגנבים שאני לוקח סכין זורק אותה ותופס אותה בלי להיחתך (בלי עין הרע טפו טפו טפו) הוא סתם זורק אותה על משו והיא נתקעת.. זה נחמד כל העסק הזה.. ד"א בשביל להכניס אותי לעסק אבא שלי הביא לי פרפר לכבוד סיום כיתה ו' =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אממ סכינים?
http://youtube.com/watch?v=HKvZkrjtGHA http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0...7/P9240018.JPG
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]() חרבות זה טוב !יש לי אחד שהאחיזה של גם אגרופן ! משו יפה
והיה לי עוד סכין ענקית ! עם האחיזה שלה זה ראש של נחש ! גם אחד היפים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
מושעה
|
![]() חחח בונא סוליקו מה זה החרטה הזאת?הדבר הזה אפילו חסה לא יחתוך...זה החרבות של האפינינג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
|
![]() ציטוט:
![]() הוא יותר בשביל היופי תאמת ! אבל הוא יפה זה חרבות של ערבים שהיו משתמשים בהם במלחמות שלהם ! שזה עקום כזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
מושעה
|
![]() חחח איזה ערבים ואיזה נעליים מה אתה חיי בסרט אתה אה,הסרגל שהיה לי בבית ספר היה יותר חד מזה.זה השקרה בשביל היופי...על הקיר בחדר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() תכלס יש לזה לוק של הפנינג...
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
ואני לא צוחק ! זה ידוע שהערבים היה להם אותו סגנון של חרב .. אני מדבר איתך על פעם שזה היה עקום כזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() יש לי כמה סכינים קווקזים , אחד ששמו לי כשה נולדתי ועוד כמה
אחד שהידית שלו עשויה מעצם שם פיל ועוד כמה מזהב וכל מיני ורייציות ואחד מהם בצורת נחש ואחד מהשוק שהלכתי איתו ברחוב תמיד , עד שהיה באלאגן ותפסו אותי איתו ופתחו תיק על אחזקת נשק קר פחחחח :|
![]() |
#51 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
|
![]() ציטוט:
למה? עריכה התבלבלתי 6 הצבעות .
![]() |
![]() |
#53 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
|
![]() ציטוט:
תמיד יוכל להוציא תחבר הקטן שלי ... שלא תחשוב שזה לפוזה או משו , בחיים לא הוצאתי או סתם ואף אחד גם לא ידע שהוא אצלי בגלל שלא הוצאתי אותו זה אך ורק למקרה שתיארתי למעלה
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]() 4 עצבעות זה חוקי... וגם ל"קרב רחוב"
לא צריך יותר מזה... 6 אצבעות? טוב שלא לקחת חרב וזהו... חחחחח =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
הוווו יותר מ 4 אצבעות ..... בוא לתחנה שמע לא הכרתי תחוקים של זה 4 אצבעות או 8 אצלי היה אותו דבר שנתיים לפני שתפסו נכנסתי לשוק קניתי ב 60 ויצאתי הוא היה אצלי שנתיים בשקט
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ד"א לא הבנתי מה בדיוק אתה עושה סקטע ווידאו אבל לא נורא.. חחח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
|
![]() http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0...7/P9240018.JPG
נחמד.. רוב הדברים פה מהשוק. תלוי מה הדגש באוסף שלך - יופי או איכות. איכותיים הם לא, יפים זה אינדיבידואלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש איכותיים אתה משתין שאתה רואה אותם מרוב היופי |
|
![]() |
![]() |
![]() |