|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
עוד פעם תגיד דבר כזה ותהיה פה אלימות ![]() אלקטרוניקה הרסה לי את החיים:cry_1:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
המממ חוק סנל? מה זה? :laugh: אני כבר לא זוכר שום דבר מפיסיקה ![]() אה רגע, זה החוק הזה של השבירת אור... לא? אני חושב שצריך ידע כללי בפיסיקה, שבן אדם צריך לדעת דברים בסיסיים כמו התנגשויות בין גופים, נפילה חופשית וכו' במכניקה, ותופעות מגנטיות וכו' בחשמל (דווקא חשמל לא ממש שימושי ומיותר לדעתי), וכל מיני שבירות אור, ומראות באופטיקה וגלים בפרקי קרינה וחומר, ומודל האטום (שלא למדתי עד היום :laugh: ) שמע פיסיקה זה הרבה הבנה. הרמה של הבגרות באמת נמוכה אני מסכים איתך. אצלינו בבית ספר המורה לפיסיקה היה מפציץ מבחנים קשים ביותר, הוא היה לוקח אותם מספר לבן כזה של יורם אשל, ברמה הרבה יותר גבוהה מבגרות-אתה שובר את הראש כדי לפתור כל תרגיל. למזלינו היינו פותרים את התרגילים בבית ואז מביאים למבחן את הפתרונות או שמעתיקים אחד מהשני! ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא הבנתי
סיימת ללמוד 5 יח' מתמ' ו5 יח' פיסיקה ביא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אבל יוגי, למה לא לקחת כהגברה גם משהו שמעניין? הרי לימודים זה לא רק כדי להתקבל לאוניברסיטה, זה גם לימודים למטרת לימודים עצמם... או שזה רק אני
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואז אחרי הצבא שתרצה ללמוד הנדסת חשמל באוניברסיטה ותגיד שיש לך 5 יחידות גיאוגרפיה.. מה זה יתן לך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() רק אני 3 יחידות שלא שווה כלום ? חחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דאמ, קיוויתי כבר להיות משועשע קצת על הבוקר עם סרטון שלך סועד על יציאה (זה עשיר בחלבון!!!!!!!!11). נו טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אזהרה מס' 2 - הטעית גולשים במכוון
|
![]() איזה דפוק חבר שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |