|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() חח יש לו שעיר של כוסית !! אבל אלוואי אלי מכון כושר כזה בחדר
#23 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח תסתכלו מי הגיב לו בפורום
"עומרי שלום אני שגיא גרשגורן מפתח גוף מקום רביעי בארץ ורביעי בצפון עד 70 קג באיגוד נבאבא,,, ומקום שני בארץ ושבעי בצפון ובמרכז בifbb מאמן שתיי חדריי כושר בקריות !! אני חושב שיש לך פוטנציאל עצום בפיתוח הגוף לעוד כמה שנים בנתיים תתאמן חזק ואוליי יום אחד תהייה כמוני זה ספורט מאוד קשה אבל אני ממשיך לאכול נכון ולהתאמן חזק,,, כרגע אני על 72 קג " על 12 אחוז שומן והיקף יד 40 סמ!!!" |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() שיפול לי לידיים אני חותך לו תצמה דוחף לו אתה עמוק עמוק לתחת
#25 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() חחחחחחחחחחחח תראו מה כתבו לו חחחחחחחחחח!!:
די מגעיל לראות גוף יותר מידיי שרירי, כל הגוף ניראה כמו קווים קווים של סרטוטים הנדסיים חחח.. זה מגעיל, סלח לי.. אתה מזכיר לי את אליענה הזה השרירן.. הוא גם מגעיל, כאילו בעע איך הגוף שלכם ניראה :/ זה טוב שרירים, אבל לא בהגזמה :/ |
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואי עם היו לי כאלה מכשירים בבית
וכמו שאמרו חכמים : אלוהים מחלק אגוזים למי שאין שיניים :cry_1:
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הילד הזה ניראה הרבה יותר מגרישה מה גרישה חושב לעצמו שהוא מגיב שם? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
מושעה
|
![]() לפי מה שהוא מרים הוא סוס
אף אחד ממכם לא היה חצי ממנו בגיל 13 ואני בטוח שיש פה אנשים שלא מרימים מה שהוא מרים אולי הוא לא מבין בפיתוח גוף הרבה אבל כשיהיה בגיל 18 הוא יהיה יותר סוס מכל אחד פה אז תפסיקו לצחוק עליו ותתאמנו |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הצחקתה אותי:cry_1: נ.ב רואים שאתה לא מבין כלום!חחחחח אתה חושב באמת שמשקל זה פונקציה?!אז מה אם הוא מרים מה שהוא מרים אם הוא לא אוכל נכון ולא שומר על סדר בן ארוחות,אימונים מסודרים,תזונה נכונה ושינה טובה הוא לא יתקדם לשום דבר! אך איך אני שונא תדפוקים שחושבים שמשקלים זה הכל בחדר כושר בן אדם במסה יכול להרים 230 קילו דדליפט ובחיטוב לקראת תחרות להרים 60 קילו ולחרבן תותים אז תגיד לחבר שלך אם הסרטונים שלו שישב בשקט ויתחיל לאכול החשיף הזה! וד"א עד שהצפלון הקטן הזה יגיע לגיל 18 אתה יכול להיות בטוח שכל מי שפה יהיה פי 10 יותר שור ממה שהוא עכשיו אולי אתה תישאר כרגיל ותהיה כמוהו,בנתיים אנשים מתקדמים ולא מגרבצים בחדר כושר |
|
![]() |
![]() |
#30 |
מושעה
|
![]() :):):):) לא לא זה אתה הצחקת אותי
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני מה קרה אתה מאיים?חחחחח אתה מחפש לריב כי לא הצלחתה להביע דיעה כי השתקתי אותך?כי אתה יודע שאני צודק?חחחחחח יפה ד"א לפי התגובה שלך רואים שאתה לא מבין כלום ואתה רוצה לשחוט אותי בכייף בוא לחולון לקרית בן גוריון ותנסה ![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
majorgilad@walla.com ואני מת שתבוא לאיזור שלי וגם אתה לא יודע למה אני מסוגל חחחחח ובוא למסנג'ר אני יסגור איתך כבר שם תענין אני לא אציף תפורום יותר מדי והתמונת גב שלך נחמדה חחחח אבל לא מרשימה אותי ממש ובקשר למשקלים ניראה אותך שורד תחיטוב שאני עשיתי ימסכן ואז תדבר איתי על פיתוח גוף! תיתחרה ודבר איתי על פיתוח גוף,וזה שאתה בפורום הזה כלכך הרבה זמן אם 200 הודעות מראה עלייך שאתה מסכן ואתה לא באמת מתענין וסך הכל בא לפה להציף ולזיין תשכל וסתכל בפוסטים שפתחתה כל השאלות הדפוקות האלה אתה זה שלא מבין לא אני! |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחח איזה ריבים דפוקים אני נקרע פה...
|
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() והספירה אחורה לבאן התחילה....
#38 |
|
![]() ילד שחושב שהוא יודע משהו, כל אחד היה כזה פעם...
![]() |
#39 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|