|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הבנאדם הכי חזק בארץ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כתבה ממש יפה לדעתי, לכל החכמים פה שהשוו אבקות חלבון לסטרואידים,
אלי האנה אמר שהכניסו קונטיינרים של חלבון ז"א מייבאים כמויות ענקיות של אבקות חלבון לארץ והמכס לא עושה כלום לעומת שייבאו סטרואידים ובגלל שהוא מפורסם אז עשו מזה סיפור ועצרו את זה במכס, הוא לא אמר שאבקות חלבון הן כמו סטרואידים, הבנת הנקרא נו באמת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אור, אל תעשה צחוק, אי אפשר להשוות בין אבקת חלבון שהיא חוקית לסטרואידים שהם תרופות שלא נמכרות ללא מרשם. השוואה טיפשית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בן אדם מעורר הערצה ומודל לחיקוי אן מה להגיד מעבר לא רק ספורטאי למופת אלה גם אבא מסור דרך אגב הוא כבר הספיק להתחתן מאז שוב עם כוסית חדשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עם כל הכבוד לו, ויש כבוד, הוא לא אדם חכם במיוחד, בלשון המעטה.
קודם כל, הידע שלו לקוי מאוד. בסדר, נדלג על זה. הוא לא מפסיק להשוויץ בעצמו לאורך כל הכתבה, ולפעמים גם מסלף פה ושם. האיש החזק בישראל? יופי שהוא מכתיר את עצמו באמת. נכון, הוא הגיע רחוק, ומגיע לו כבוד על זה, אבל בכתבה הוא פשוט מציג עצמו כבודיבילדר מספר 1 בעולם, אם לא אלוהים בכבודו ובעצמו- ולזה הוא לא הגיע. בקיצור, אני מניח שחלקכם עכשיו עצבנים עליי, אבל ככה אני חושב. יש לי כבוד אליו, אבל הוא פשוט מגזים בצורה שלא נעימה לקרוא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כבוד יש לי אליו, הוא מצליח במה שהוא עושה, אבל יש גבול לכל תעלול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גם ראיתי פעם ראיון שלו בטלוויזיה,
זו הייתה מעין תוכנית אירוח שגבר ואישה יושבים לידו בבר ומתחילים לשאול אותו שאלות. זה היה מרגש הוא סיפר בגילוי לב על הכללל חתונות,ילדתו בקיצור הכלל. זה היה בערוץ אגו כן כן..
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|