|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() קיצור אל תריבו לי פה עכשיו..
מישו ניסה את האבקה הזאת ויכול להמליץ לי על איזה שהוא טעם ?(בינתיים הוניל נראה הכי נורמאלי) אגב שאתם אומרים לא כשר אתם מתכוונים ללא כשר בהשגחת ה בד"ץ בג"ץ או איך שלא כותבים את זה או שפשוט זה עשוי מחיות לא כשרות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט חשבתי שהאבקה עצמה עשויה מדברים לא כשרים אבל אתם אומרים שאפילו לא בדקו אותה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האבקה, לא רק לא כשרה, משום שאין השגחת רבנות. יש כול מיני חומרים, וציבעי מאכל, שהם נוצרים מחרקים. לך תידע אם לא שמו שומן חזיר באבקה כדי לישמור על חי מדף,או שהגבינה מיוצרת מחלב של חזיר ? בקיצור היא לא רק כשרה רק בגלל שאין השגחה, אם אתה שומר כשרות על תיגע וזהו. יש אבקות גם שיש בהם שרימפס,ובתערובת אנזימים ממה לא כשרה. לא משנה מה תעשה ומה תחשוב היא לא כשרה.
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() במקום לצחוק על הידע שלו תוכלו להגיד לי מה יש באבקה הזאת שהיא לא כשרה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתם לא יודעים ליקורא או מה ? והידע שלי לקוי ? כנירא הידע שלכם באמת לקוי, אבל בואו נישמע את הידע שלכם.. שרימפס, זה חתיכות בשר עגולים כמו חנונה חח ,נירא לי צדפות בעברית קוראים לזה, אם אני לא טועה.. באופטימום אמרתי לך כבר,יש תערובת אנזימים זה לא כשר. אני לא יודע ממזה בדיוק,אבל יכול להיות מתערובת של חיות או מחומצאות אמינו. שלח מייל לחברה ותישאל אותם על כול מרכיב ממה עשוי וכו'. דרך אגב בואו אני יחדש לכם משהו,יש גבינות ששמים בהם, שומן חזיר זה שומר על חיי המדף לאורך זמן,וזה גם יכול להיות באבקות וכו'. יש הרבה דברים שאתה לא יודעים,אז ליפני שאתה קופצים למסקנות תיבדקו את עצמכם. אם משה יעבור בפוסט הזה הוא יתן לכם הסבר טוב על מה ולמה האבקות לא כשרות.
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב לפתוח הפוסט,כבר חפרת לנו בשכל..
תקשר לחנות של גיל ותישאל כבר שם וזהו,די. ואני עדין מחכה לישמוע את הערות שלכם למה הידע שלי לקוי. קרא כאן את התגובה של משה. http://www.atraf-f.net/or/showthread...E5%E2%E9%E5%FA גם לי היתה את אותה השאלה והוא הסביר לי למה. עכשיו הידע של מי לקוי ?
![]() |
#30 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו תחשוב טוב עם אתה קונה אבקה לא כשרה. עריכה. שחף אתה בטוח בגלל שאין כשרות האבקה לא כשרה ? תן לי להזכיר לך מה רשמת בלינק שהבאתי מקודם. ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ספק דאורייתא לחומרא , אבקות זה לא לשומרי כשרות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה רוצה להראות לי פה? ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אני לא הייתי משגיח כשרות מעולם כך שאני לא יודע , אבל מכל מקום זה שהם לא בודקים את זה לא הופך את זה לכשר. הם יכולים לברר מאיפה האנזימים מגיעים , זו לא בעיה גדולה טכנית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מה שאמרתי מיקודם, אתה אמרת שהידע שלי לקוי נכון ? ואין השגחה רק בגלל שלא היה משגיח על האבקות.. אז תסתכל טוב על התגובות שלך ותבין לבד.
![]() |
![]() |
#35 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |