|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם תבוא לאירובי ריק מפחמימות, יש סבירות באותה המידה שהגוף ישתמש בשריר (חושרמוטה אנרגיה זמינה), בשביל אנרגיה.... הפחמימות מונעות את זה. אין לי כח לפרט, אבל אחי, ההודעה שלך מטעה אנשים ועושה להם רע, וחבל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי שקצת התבלבלת עם ההגדרה: http://en.wikipedia.org/wiki/Atrophy#Muscle_Atrophy
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אני ירדתי מאחוזי שומן מטורפים נכון להיון ל 10 אחוז שומן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מנהל ראשי
|
![]() yaniv נקודת המבט שהבאת על עניין היא חצי נכונה, ברור שאם הוא יגיע מרוקן מפחמימות אז יכול להיווצר מצב שהגוף ינצל יותר אנרגיה משומן אבל זה לא מה שאנחנו מנסים להשיג הרי אם בן אדם אוכל מעל התחזוקה שלו גם אם הוא ישתמש בטיפ שלך הוא ישמין ויעלה במשקל אבל הרי שרפנו שומן באימון? בסופו של דבר מה שקובע זה המאזן הקלורי היומי וכל עוד הכנסנו את הגוף שלנו למאזן קלורי שלילי אנחנו נרד במשקל וזה מה שחשוב העיקר הוא לשמר את מסת השריר ולכן ההמלצה לא תיהיה לבוא מרוקן ועל בטן ריקה לאימון על נושא זה דנו כבר מספר פעמים בפורום אתה מוזמן להריץ חיפוש.
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לא לאכול מספיק פחממה ליפניי אימון כדיי שהגוף כביכול "ישרוף יותר שומן" היא מחשבה מוטעת!
כי הגוף לא צורך אנרגיה רק בזמן הפעילות אלה גם הרבה אחריה,וכמו ששלומי אמר המאזן בסוף היום יקבע אם תרד\תעלה במישקל,ולא מעט מחקרים הראו שבזמן הפעילות הגוף פונה לגליקוגן,ופחות למאגרי השומן בגוף לדעתי ליפניי ואחרי אימון זה תיזמון ממש גרוע בקיצוץ הפחממה,יש לה יתרונות רבים מישלה למנעית פירוק שריר וחידוש ההורמונים לאחר הפעילות,אז תנו דגש גם לעיניין הזה בימקום לחשוב רק איך לפוצץ את עצמכם בחלבון שהוא לא פחות חשוב,אבל בזמן אימון הגוף הרבה יותר זקוק לפחממה מחלבון..במיוחד שמדובר באירובי,אז להקפיד ליצרוך מספיק משניהם בהתאם לעצימות האימון והמטרה |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|