|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה דאמבל?
:? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() משקולת יד
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() tagodu ani yahol lavod al metah be yad ahat al yedey ze sha ani yase ba poli elyot im yad ahat pashut?
ze gam yehazek ahizave gam tehnika ve gam gav... sorry for writing in english i will fix it soon |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק
|
![]() מטח יד אחת בפולי זה לא מטח יד אחת על המוט חביבי, פולי זה גם לא מטח
שונה לגמריי עדיף בשבילך לעלות בפולי במשקל של השתי ידיים פחות בזבוז זמן
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
dereh agav gam ani oved metah yad ahat.... shiniti et a tohnit gav seli ve asiti 3X6 2 variatziot shel metah im mishkal +ethalti lavodal amot |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אני התחלתי לעבוד היום בחדר כושר על מתח עם יד אחד.
התייעצתי עם המדריכים... {לא ממש עזר :/ } יש שם את המכשיר למתח שמרים אותך על ידי זה שאתה שם משקל... {זה לאלה שלא מצליחים לעשות מתח רגיל עם המשקל שלהם} אז מה שאני עושה זה שם שם רק יד אחד ושם במכשיר הזה נראה לי קוראים לו גרביטון 27 קילו ועובד על פיתוח כוח... מה שאמרו לי זה לעשות Max עם המשקל הזה {שזה יוצא לי 5 חזרות} ושלוש סטים כל יד עם מנוחה בין שתי סטים {כלומר פעם ימין פעם שמאל} 2 וחצי דק'.... מה דעתכם על עבודה על מתח במכשיר הזה ועל מספר החזרות + סטים שאני עושה ?? נשמע לכם טוב או שזה סתם בזבוז זמן :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר ותיק
|
![]() 5 חזרות בגדול זה העמסה של כוח
אבל לדעתי כדאי לך לעשות מטח באחיזה של בנות עם מקסימום משקל תלוי ל5 חזרות במקום יד אחת כי מילה הגרביטרון מאזן אותך שאתה עומד עליו אז מה הטעם
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() כן ליאוו אבל כשאתה שם משקל נמוך מתחת ל 27 אז זה לא בדיוק מאזן אותך....
תנסה את זה. ולמה להחליף אחיזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק
|
![]() זה שאתה עומד על הדבר שמרים אותך או על משהו בכלל לא נותן לך להסתובב הצידה כמו שהיה קורה במטח רגיל עם יד אחת (צריך ללמוד להחזיק עם החזה טוב ללמוד את זה שאתה עושה את המטח עם המגבת שאתה מחזיק יותר למטה אז אתה מסתובב פנימה)
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() היי
אתה יכול לפרסם אולי תמונה של אח לעשות את התרגילים שאתה מתככון... תן לנו תמונה שלך עושה את התרגיל.... כי אני לא כל כך מבין :/ {אינשאללה אני אצליח לעשות אחד אני גם אפרסם פה תמונה שלי D: } |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.dragondoor.com/articler/mode3/232/
http://www.dragondoor.com/articler/mode3/113/ כל מה שאתה צריך לדעת בקשר למתח ביד אחת.
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
http://www.beastskills.com/OneArmPull.htm (עוד לא ראיתי את מה שפאוורסנייק הביא אז אני לא יכול להגיד לך מה טוב יותר) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר את האתר השני, גם שם קראתי הוא פשוט פרח מזכרוני, אבל בסה"כ הוא מדבר על אותם דברים.
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על הלינק ![]() ![]() ![]() נשמע חומר מצויין אני אקרא הכול! עכשיו אני מת לישון ![]() ![]() שוב תודה POWERSNAKE!! לילה טוב! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה רבה על הלינק!! אני אקרא את זה אחר כך והביע את חוות דעתי נראה מצויין!! סתם יצא לרפרף בתמונות איזה אמות יש לבחור הזה שנתלה על המדרגות ועושה מתח יווארדיי מה זה ?!? טנקס איתן הSUS :P ![]() לילה טוב! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר מתחיל
|
![]() ישנו תרגיל שנקרא- כפיפות בטן בתלייה על מתח.
1. עם רגליים ישרות. 2. עם רגליים כפופות. תנסה ותהנה, לא לשכוח חזרות איטיות מאד- 4 עד 6 שניות. ובנוסף תגביר את האימון האירובי לאחר אימון האנאירובי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
היי קראתי את הכתבה והיא פשוט מדהימה!! תודה נהנתי ![]() ![]() ![]() ![]() את הכתבות של פאורסנייק אני אקרא אחר כך =] {קצת ארוכות} ![]() אני כבר מת להתחיל את התרג' :P שוב תודה ! EINAV טנקס, אני כבר עושה את התרגיל {עם 6 קילו} |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|