|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רק בירות וגם בקושי.
בירה מדי פעם זה אפילו די טוב כדי לקנות את הגוף באמת אבל בקושי אני שותה אולי בקבוק בירה אחד בחודש |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני כמעט ולא שותה... בוא נגיד לא בד"כ, ולא רק מטעמי פירוק שריר, לא טוב פיתוח גוף, לא לבריאות וכד', אלא כי פשוט רוב הלאכוהול, בין אם הוא מעורבב או נקי, לא טעים לי. יש פה ושם כמה משקאות שעוד כן עוברים לי בסבבה, דוגמת וודקה פילנדיה עם רדבול. ד"א - אותם משקאות שכן עוברים אני לא נוטה לשתות, לא כי לא יוצא לי, אלא כי אני מעדיף שלא.
מתי אני כן שותה? יין של קידוש בערב שבת חחח... כמה לגימות אם יש את אחד מהמשקאות שאני כן שותה באיזה אירוע, אז בשביל ה"לחיים" וכד', אני אשתה מעט. ובעקרון זהו... נ.ב אורי, כותבים אבסולוט. והכי מצחיק בתמונה ששמת, זה שיש מצה, שזה כשר לפסח, לצד וודקה ורדבול. כמה היתולי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Daniel-Barak]אני כמעט ולא שותה... בוא נגיד לא בד"כ, ולא רק מטעמי פירוק שריר, לא טוב פיתוח גוף, לא לבריאות וכד', אלא כי פשוט רוב הלאכוהול, בין אם הוא מעורבב או נקי, לא טעים לי. QUOTE]
גבר בוא אני יגלה לך סוד וודקה שותים לא כי זה טעים אלה בשביל להשתכר נקודה[ואני לא מדבר על הדברים האכותיים ממש שבקושי מרגישים שיש בזה אלכוהול] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שותה מתיי שיש...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פעם אחת שתיתי יותר מידי, ועוד הייתי על קיבה ריקה חח ממש ריקה.. ולמחרת גם לא אכלתי כלום עד הערב! תארו לכם איזה האנג אובר רצחני זה..
מאז יש לי טראומה, אני מריח אלכוהול אפילו שבדאורדוראנט אני מקבל צמרמורת בחילה :\ אבל Xl זה הכי טעים בעולם =] עריכה: חחחחחחחחחח תנסו לשתות תה עם חלב זה אחד הדברים הטעימים (איזה לא קשור חחח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזה מאות שנים הבריטים נוהגים להוסיף חלב לכוס התה שלהם, אך מחקר חדש שהתפרסם לאחרונה מטיל בספק את המשכו של מנהג זה. החוקרים גילו כי הוספת חלב לתה משנה את פעילותו הביולוגית ופוגעת בסגולותיו הרפואיות של התה, בינהן: שיפור זרימת הדם ומניעת סרטן http://www.davidshield.com/myds/MYDS_Article.aspx?ArtId=250 ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() קיקלביץ' אמפריאל ואלכסנדרוב זה פשוט רעל,במיוחד גרנד אמפריאל.
לדעתי האידאלי זה 3-4 חברים על בקבוק אחד גדול של סמירנוף נקי+אשכוליות אחלה ראש
![]() |
#10 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וואלה למה לא להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ולקנות משהו נורמלי? ייגר, אפטרשוק, אבנסט [ ![]() אימפיריאל גולד אלכסנדורב וכו' אין בכלל מה לדבר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני גם לא חובב מושבע של וודקה אני מעדיף לדפוק תראש עם יגאר קפוא או כמה כוסיות של רמי מרטין\סאוטרן קומפורט עם 3 קוביות קרח קרח ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא נוגע באלכהול, אולי כוס יין אבל זה פעם בעשור....
or1515 מתי אתה מעלה תמונות שלך יא נקניק רק לדבר אתה יודע
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אני אומר זולה כי זה זול ביחס לוודקות ברמה כמו לבל לדוגמא שעולה 360 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הפלטינום אולי 100 שקל ואחי אתה משווה אותה לוודקה פרימיום? שתיהיה לי בריא חח אני לא מבין אבל למה להשקיע 360 שקל על וודקה ולא לקנות איזה בקבוק של משקה איכותי למרות שיש כאלה שמתאהבים בארומה של הוודקות היותר יקרות שנהנים לשתות אותם נקי ופשוט אני אישית לא אוהב את זה...
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח קגלביץ' הפסקתי לשתות בגיל 15 , עכשיו אני שותה בערך פעם בחודש ולרוב בבפאבים, או אבסולוט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כול אלה שאומרים שקיגלביץ וכל אלה מגעילים וואלה זה נכון
אבל בינינו מי שותה בישביל הטעם? רק כדי לדפוק ראש... בדוגרי גם הוודקות היותר יקרות לא טעימות ההבדל העיקרי הוא שיש פחות האנג אובר כי הם מסוננות יותר טוב. מה לעשות אחי יושבים שתי ילדים על בקבוק להוציא 35 שקל כל שבוע על זה קצת מוגזם אז קונים משהו זול...אלכסנדרוב עולה אצלנו 22 שקל בערך קיגלביץ' 28 ולימון 30... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() שותה כמעט כל יום שליש, ובימי שישי יושבים בפאב על איזה ליטר בירה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כן... רק פינלנדיה.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|