|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יפה הגעת למסקנה הנכונה, בהצלחה להגיע למשקלים סבירים במשהו....
אולי צריך להתחיל לצלם בנץ כדי שאנשים יקשיבו לך (אני מבטיח לעשות את זה אימון הבא עם יאיר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב .. לחצי שנה בנץ 70ק"ג rm10 זה נשמע נורמאלי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מאימון לאימון תנסה לעלות במשקלי עבודה, אפילו קצת, אבל תעלה . תאמין לי ההתקדמות מובטחת לך . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תוסיף אמות, באמות עדיף שתעשה 2 סטים של 25 חזרות.
איזה פולי רחב לגב, למה אין לך מתח למה פלייס? למה 3 תרגילי כתף ?! מההההההההההה כן נדב אני בדיוק דיברתי על זה עם חבר, שפשוט כשאני מסיים את הירידה במשקל (לא קורא לזה חיטוב כי זה לא .) אז במקום להראות לאנשים סירטונים של קפיצות / סקוואטים / דד ליפט / הרמות אולי' אני יסתובב עם תמונה בלי חולצה וזה כנראה יגרום להם להקשיב יותר. כל כך מטומטםםםםםםםםםםםםם
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() עוד מעט יהיה משבר עולמי, ברגע שאני יגיע ל13-14%
יהיה קונפליקט רציני בין ישראל לארה"ב כי בראד פיט ירגיש מושפל מרוב יופי.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כבר שמעתי שבר רפאלי מחפשת עם מי לעשות קלטת סקס, אולי איתך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() פנתה אליי ברגע ששמעה שאני יורד במשקל, אתה יודע איך זה השמועות רצות.
אני חושב שאסרב לזה.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תודה שאתה יורד במשקל בגלל הלחץ המסיבי (טוב נו לא מסיבי, לחץ של 65 קילו) של אלירמבו עליך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אני מודה לחלוטין.
אפילו לא אמרת כלום על החתימה, הכי טובה שהייתה אי פעם בפורום
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יכולת להשקיע יותר(ולהפציץ) ולשים את הראש שלו למעלה במקום לעשות פרצוף כזה .
אבל באמת הכי טוב שהיה פה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אם אתה הולך על הבידוד המיותר הזה,
כתף אחורית צריכה ללכת ביום של הגב.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() שוב תודה על ההמלצות....
עוד דבר קטן שמטריד אותי ( אולי גדול) רק בזמן לחיצת חזה ללא שיפוע , - כאבים בכתפיים (בין הכתף לעצם, גיד סחוס או משהו בסיגנון) איך לעזזל נלחמים בזה ...-בגלל זה לא מצליח לעלות עוד משקל לבנץ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() היתה לי הבעיה הזאת פעם .
יש שתי דרכים : 1. לא להוריד את המוט עד לחזה . 2. לאמן חזק כתף אחורית . בגלל זה המלצתי לך להוסיף תרגיל לכתף אחורית . |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מורידים סטים וחזרות ומעלים משקל אבל למה שתקשיב לי? בכל מקרה תתכונן להרבה דלקות בזמן התוכנית הזאת, בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() אל תתיחס להודעות חסרות תוכן .
התוכנית שלך היא משהו טוב להתחיל ממנו . תתחיל ואז תראה איך אתה מתקדם ותיהיה קשוב לגוף מה אתה מרגיש שעובד טוב יותר . תקפיד על טכניקה. לגבי הבעיה עם הבנץ', כמו שאמרו לך אתה יכול לעבוד על טכניקה, להצמיד מרפקים יותר לגוף, אבל אתה צריך לזכור שככל שאתה מצמיד מרפקים יותר לגוף ככה עובד יותר הטרייספס . לי אישית עזרו אימוני חיזוק כתפיים, במיוחד כתף אחורית, אחרי חודש כבר לא הרגשתי בעיה עם הכתף . |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() בלחיצת חזה שלא מבוצעת נכון יש מעיכה של הinfraspinatus/supraspinatus בין ההומרוס לבין האקרומיון, בקיצור שני שרירים נמעכים בין שתי עצמות, מה שמוביל בטווח הרחוק לדלקת, כמה דברים חשובים:
4 דברים חשובים 1. ללמוד ללחוץ עם מרפקים יותר צמודים לגוף, ולא ב90 מעלות, אחיזה לא יותר מדי רחבה 2. ללכת למישהו שיודע ללחוץ שילמד אותך ללחוץ 3. לשים בראש סדר העדיפויות ללמוד טכניקה ואיך ללחוץ 4. ללמוד איך ללחוץ הבנת את הרעיון
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() מה כתף אחורית אתה מוכן להסביר מה הקשר בכלל?
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה אחוז שומן אני? (בהערכה כמובן) | B.BUILDER | גלריות הגולשים | 20 | 19-03-10 20:40 |
זקוק לחוות דעת התפריט היומי שלי, מסה כמובן... | RoyGush | תזונה ותוספים | 15 | 06-10-09 18:33 |
שחר(מהאח הגדול כמובן),מסודר המנייאק | talll | פיתוח גוף-כללי | 33 | 26-12-08 10:43 |
יש ביקוש לבגרות מלאה בצה"ל? ביחידות קרביות כמובן? | פינגווין | פיתוח גוף-כללי | 23 | 10-03-08 22:42 |
יום רביעי הקרוב צו ראשון! שלי כמובן X_x | Exhibit | פיתוח גוף-כללי | 16 | 02-07-07 23:11 |