|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני אישית הייתי מעדיף גם לרדת טיפה בגובה בתחום של פיתוח הגוף עובדה סתכלו את נאור זיו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() תודה לכולם על הביקורת אבל לפעמים נוטים לשאול מה יהיה אחרי החיטוב, אמנם חיטוב, אך השינוי אינו כה דרסטי ויש לי את הכלים שלי לשמור על חיטוב נקי ללא איבוד שריר והשנה אני יגיע גם יותר יבש וחטוב.
ובלינקי לא גילית לי משהו חדש אני לא נוהג לכתוב כך כי זה לא נוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה כלים יש לך כדי לעשות את זה סטרואידים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא יפתח על זה דיבור פה אבל כל אחד פה שקורע צוהל ומתלהב כמה שהוא טבעי וכמה שסייקלים זה שלילי שידע שאנשים על סייקלים אלה האנשים שבאמת רציניים אנשים שבאמת אוהבים את הספורט ואת התחום הזה כלכך שמוכנים לסכן את הבריאות שלהם בישביל זה רק לחשוב על המחיר שצריך לשלם העיקר מג'י קטלר ומרוני קולמן אפשר להיתלהב תנסו להעריץ אותו לא רק בגלל איך שהם ניראים אלה בגלל ההשקעה שלהם וד"א סייקלים זה לא צ'יט אנשים שעל סייקלים מתאמנים הרבה יותר קשה מאנשים שעובדים טבעי יש הסבר טוב לזה אבל אני לא אתחיל להכנס לזה עכשיו כי זה לא המקום ולא הזמן לדבר עליו בכל אופן קחו את זה לצומת ליבכם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() פשששש שיפור גדול גורילה
מכובד תמשיך ככה תגיע רחוק
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בונהה אתה עצום לדעתי אתה יכול לקחת אפילו מקום ראשון שני.
מה ההיקף יד שלך אתה יוודע?? היא נראת עצומהה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
משתמש ותיק
|
![]() קרנף רצח אחי
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הפתעת אותי לטובה מאז התמונות האחרונות שפרסמת
אתה נראה פשוט ענקקקקקק הכי מטריפות אלו הידיים רק אם אתה יכול צלם תמונה לא ממש מתוחה וגם בפוזות אחרות
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט ענקי
מזכיר לי את לי פריסט כשהוא במסה
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() SiXPack צודק, אני מניח שהוא מנסה לדבר איתכם על Muscle Maturity. דבר שבא עם גיל + אימונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() היד שלך ענקית זה מכובד! מעניין איך תראה אחרי החיטוב...
אחי אתה חייב לעבוד על התאומים! תן נתונים גובה,גיל,משקל.... בהצלחה!
![]() |
#16 |
מושעה
|
![]() יד גדולה מאוד.מאסה אדירה.בהצלחה בחיטוב ובמר ישראל!אני מאמין שאתה בשלישיה הראשונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() ענקק אחי !! מקווה בשבילך שתקבל מהראשונים
אגב באיזה קטגוריה אתה נכנס ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() תודה רבה על הפרגון מקווה לייצג את ישראלבודי בכבוד ושאני יוכל להחזיר לגיל על כל ההשקעה.
נתונים שלי: גובה 162 משקל 86 גיל 20 וחצי יד 46 אני יתחרה בעד 70 קילו ואני לא חושב שבשלב מוקדם כזה ניתן להכריז על המנצח הכל תלוי בשייפ ביום התחרות כי אני מבחינתי יגיע על משקל מקסימום של הקטגוריה יבש ארני ליל- תאומים זה גנטיקה מסריחה אצלי הם לא גודלים גלעד- יסמרטוט חחחח אז מה אם אני עושה רק 25 קילו יד קדמית במוט העיקר היא גודלת ואנחנו ניתן בראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קיצור בענין אחר שהיה פה אני לא מזלזל בניגרי ובאדמור בהחלט התקדמות משמעותית הייתה להם ואני מאחל לשניהם בהצלחה בתחום של פיתוח גוף בעיקר לאדמור שמתחרה ![]() אבל..אני מודע להשקעה של עומר הזיעה שלו זה הזיעה שלי כל אימון שלנו מאסיבי ורציני ואנחנו לא באים לחדר כושר לטחון מים ואני בטוח שהשנה התוצאה תהיה הרבה יותר שונה משנה שעברה וחוץ מזה אסור לזלזל באף אחד היום אחרי חיטוב כל אחד יכול להגיע שונה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
הושעה
|
![]() הרגתם אותי עם הויכוח של השריר הצעיר!!!
![]() ![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|