|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() זה שבן אדם אוכל הרבה פחמימות בתפריט לא אומר שהוא לא רגיש לאינסולין,טעות מצידך לעשות הכללה כזאת ...כמובן איפשהו אתה צודק שהרבה פחמימות מורידות רגישות כביכול ,אבל:
מה עם גנטיקה? אורח חיים? אימונים? אחוז שומן? אתה לא יכול לבוא ולהגיד שמי שאוכל 50 אחוז מהתפריט פחמימות הוא יהיה חולה סכרת או שמן... ואם אני רץ 10000 כל יום?אני יהיה על 20 % פחמימה? כדי להיות חולה סכרת או שמן לא מספיק רק לאכול הרבה פחמימות,יש עוד הרבה פקטורים .... וצריך לאכול ממש ממש הרבה פחמימות+על בסיס קבוע + לא לעשות כלום כדי שמאגלי הגליקוגן יהיו מלאים כל הזמן וכתוצאה מזה תיהיה הפיכה לשומן ,וגם פה צריך לאזן חיובי,בקיצור זה יפה בתאוריה ולא כזה פשוט בתכלס... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() לאון דבר ראשון אתה מדבר פה עם בן אדם {דימון} שהוא מבין טוב מאוד בתזונה. דבר שני אני מציע לך להפסיק להקשיב למאמני בלאי ולהתחיל לקרוא מאמרים של מדענים שבאמת מבינים בהצלחה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() אני מבין מין הסתם שיש הרבה פקטורים, רק רוב האנשים לא מתאמנים רציני מספיק,לא עושים אירובי,וממלאים את עצמם בפחמימות יתר על המידה (יותר קל לאכול 300 גרם אורז או לחם מאשר טונה או סלט).
הקטע הוא שיש אנשים שלא מתאמנים, ואוכלים פחמימה יתר על המידה ולא משמינים ויש את האלו שמתאמנים אוכלים קצת ומשמינים (ופה הקטע של הגנטיקה בולט במיוחד), מאגרי הגליקוגן בערך 400 גרם, שממש קל כביכול למלאות אותם אפילו אם אתה מתאמן עם משקולות (רוב האנשים לא משקיעים באירובי). השיטה של הסומוים היא השיטה האולטימטיבית להשמנה: קמימ בבוקר, מפוצצים את עצמם באורז, האינסולין עולה דרסטית בגלל הפיטום העצמי והמטבוליזם יורד,ואחרי זה הולכים לישון לכמה שעות כדי שהמטבוליזם ירד עוד יותר וכך הם ישמינו יותר. אני פשוט חושב שיותר קל לאכול 300 גרם אורז ואולי אחרי זה גם להרגיש רעב מאשר 300 גרם טונה או אפילו אבוקדו (שומן יותר משביע בגלל calorie density כביכול). וigor תאמין לי אתה לא יודע למי ולמה להקשיב, כל תזונאי האליטה בעולם הם עם דרגה בתזונה ו\או אימונים ואתה לא יודע למי להאמין או מי עומד מאחורי תעשיה זו או אחרת כמו תעשיית בשר,גבינה,חלב או מאמן טבעוני כביכול. Dr atkins דוגמא טובה לרופא אם הרבה מאמרים וספרים רבי מכר- למרות שמבחינה תכנית הlow carb diet שלו מביא לכישלון בטווח הרחוק. אני מנסה לקרוא סופרים שלא דוחפים אבקות,מוצרים נלווים ואפילו ויטמינים: מאורו פסקל דוחף את הlow carb meals שלו, אורי חופמלקר תזונאי ישראלי מאוניברסיטת ירושלים דוחף אבקות חלבון,גק שלם דוחף מולטי ויטמינים ועשרותת סוגים של תוספים (feed your genes right) כאילו אדם לא חי בלי כל החרא הזה לפני זה. Tom venuto וwill brunk רק ממליצים ולא דוחפים ובין היחידים שבאים עם ראש פתוח ואפילו אומרים שאבקה לא תחליף אוכל וכו, לכן אני מאמין להם יותר מאשר לסופרי סרק. בספרים של tom venuto הוא ממליץ לראות עד כמה הגוף רגיש לפחמימות ולהוריד\לעלות את הפחמימות בהתאם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה בהשמנה היא לא פחמימות,אלה פחמימות+חלבון+שומן והרבה...וכמובן חוסר פעילות
מה שקובע בסופו של דבר אם תשמין או לא זה המאזן הקלורי... פשוט אנחנו נמצאים בפורום פיתוח גוף,לא חוש שיש פה מישהו שלא התאמן בחיים שלו והתחבר לפורום מסיבות אחרות...בגלל זה הסיכוי שמישהו פה יהיה חולה סכרת הוא אפסי...אימוני משקולות מעלית רגישות לאינסולין ממש טוב,יותר מאירובי,וגם אני לא מאמין שמישהו פה יושב על 1000 גרם פחמימה ביום וכל יום... בקשר למי להאמין?אישית אני קורא ומסתמך על אנשים שעצמם מסתמכים על מחקרים מדעיים או המחקרים עצמם,כמובן חשוב גם להחין בין מחקר אמין ולא אמין או מסחרי,אין יותר מדוייק מזה...ממליץ לך גם ולא כי מישהו דוקטור או משהו בסגנון... |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה יהיה יעיל יותר מבחינת קצב הגדילה? | firesmoker | אימונים | 5 | 30-12-10 18:22 |
האם פחמימות שהגוף לא מנצל לאנרגיה הופכות לשומן? | Someone | תזונה ותוספים | 11 | 10-05-07 14:08 |
איך אני מוריד יותר ויותר קלוריות באימון ? | שריר בתחת | אימונים | 8 | 23-03-07 20:29 |
תגידו שאלה , אם יש לי תפריט תזונהנכון לעלייה במאסה , לכמה זמן הוא יהיה אפקטיבי? | NeoIsTheOne | תזונה ותוספים | 2 | 13-01-07 17:27 |
מיתוס "שריר הופך לשומן" - די נמאס וזה מוריד את הרמה של הפורום - כנסו כולם! | אליאב | תזונה ותוספים | 22 | 04-10-06 12:54 |