|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קשה לי להרוג בן אדם,ולכול בן אדם יש אמא שאוהבת אותו ! + להרוג זה חטא ![]() ובמקום ללחת לצבא ולא לעשות כלום (ג'ובניק קוראים לזה ?) עדיף לא ללכת בכלל ולהתחיל לעבוד ! זאת דעתי |
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הסיפור הזה מרתק, למרות שהוא בחיים לא יקרה, הוא מספר את זה בצורה מעניינת.
וכן, הלוואי שזה יגמר "רק" ככה, כי אירן מסוגלת להרבה יותר, שלא נדבר על כל ארצות המערב כנגד ישראל. יפה מאוד. |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הלוואי וזה יהיה!!
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אמן שיהיה שנה אחרי שאני מיתגייס ככה שאני ילחום בחזית
![]() לטוקסטי רואים שאתה לא מבין ...רק במלחמת ששת הימיםן שנחשבת למלחמה הטובה של ישראל נהרגו 650 +- חיילים אין מה לעשות מלחמה זה מלחמה ואי אפשר לנהל מלחמה בלי אבדות אמן שזה יקרה! |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() "אירן-1758 חיילים וכ-1420 אזרחים הרוגים"
זה לא אמור להכניע את איראן כיאלו יש שמה 65 מיליון אנשים... שטויות יהיה להם בסוף פצצה.
#6 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון אם תהייה מלחמה זה יהיה מלחמת עולם שלישית
למה אתם חושבים עושים רענון של מסכות אב"כ? ולמה היה את הצפירה של התרגיל למלחמה לפני כמה ימים? הצד שלנו לדעתי יהיה: ארה"ב, בריטניה, ישראל, אולי צרפת וגרמניה או שהם יהיו נטרליות הצד האויב יהיה: איראן, סוריה, לבנון [חיזבאללה], הפלשתינים. רוסיה ודרום קוריאה יפתחו חזים עם האמריקאים. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה סיבה יש לרוסיה להיות לצידינו לעזאזל? היחידים בכל העולם שתומכים בנו הם ארה"ב ומיקרונזיה. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() צרפת..אוהבת מאוד טרוריסטים,,וגם הטיסה את עראפת לטיפולים לפני שמת, ודואגת לגנות כל סיכול ממוקד שלנו נגד האויב, שיצטרפו לצד שלהם תאמין יהיה נחמד להפציץ קצת שמה.
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מהמר על Lsd...
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חברים ארצות הברית לא תישאר לעוד זמן רב
יש להם גירעון עצום שלא היה להם מאז 1929!!! אני מהמר שאמפריה הבאה תהיה סין ! ודרך אגב עוד 70+- שנה תתחיל להיות בעיה בנפט העולמי ככה שכל האימפריות שמיסתמכות על הנפט הולכות ליפול וחזק!!! |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() איראן חטפה 15 חיילים בריטים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3380257,00.html האם המלחמה בפתח? |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו הם חטפו חיילים בשביל שיהיה להם קלף מיקוח, הם יודעים שהאמריקאים יתקפו בקרוב. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מענין.... אני חושב שהתרחיש הזה אולי לא אמיתי, אבל המלחמה הולכת וקרבה, ואנחנו נישאר לבד, וייקח זמן עד שהמערב יכנס ויעזור לנו...
|
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תתחילו לקנות דאמבלים למקלט..
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |