|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() לא יכולתי לערוך בזמן אז אני רוצה להוסיף.
איתמר אני לא פה כדי לבזבז את הזמן שלי עם אנשים שרוצים לשחק את המישחק של " למי יש זין יותר גדול"... מה שאתה מדבר ומה שאתה מציג סותרים אחד את השני בצורה מבישה, אז העצה שלי היא תפסיק לעשות לעצמך בושות ופשוט תלמד לסתום ת'פה כשצריך. אם אתה הולך לצאת על אנשים, כדאי מאוד שיהיה לך עם מה לגבות את זה but for now...you ain't got shit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() עכשיו אני מסכים איתך שלא צריך לשחק את כל המשחקים הדיבילים האלה ובגלל זה עצבן אותי שהסתלבטת על הילד בן 13 בכאילו אתה איזה מר עולם! אנחנו בפורום שלכולנו יש מטרה משותפת לקדם את הספורט הזה וכולנו אוהבים את הברזלים אז במקום להתלהב על ילדים קטנים תתעסק בדברים אחרים. זה תגובתי האחרונה בנושא הזה! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() יודע מה , אני מבטיח לך שברגע שאני יגיע לשנתיים וחצי של אימונים (כמוך) אני יפרסם פה תמונה של התאומים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
נפיחון
|
![]() כל עברייני המקלדת למינהם. יש פלאפון בימינו אז במקום לשבת מאחורי המסך כמו שקד ההומו הזה,לך תפגש איתו ותגיד לו הכל בפנים כי בינתיים גייסון אוכל אותך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() איגור יא מוצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
הקדוש האישי של ארבל
|
![]() ציטוט:
לא יודע אם אתה קראת את כל האשכול שלו, אבל הילד הזה הוא האמא של כל הפלצפנים/עברייני מקלדת. אני בהחלט לא מישהו שסתם מחפש על מי להסתלבט(למרות שאחרי התגובה המעפנה שלו גם אם לא הייתי מכיר אותו הייתי מסתלבט כי זו הייתה תגובה מזלזלת) אז כל תגובה שלילית שלי כלפיו היא ביגלל שהוא יצור בתחת. נ.ב העובדה שהתאומים שלך מפלצתיים ליד שלי היא שגוייה...אז רד מהעץ שתיפסת ממנו תחזור למציאות. ואיגור כפרע עלייך חחח, אבל אני לא במרחק שיחת טלפון אלא במרחק כרטיס טיסה חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל לעד
כללי:: מסה בכל הכוח
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() ממה שאפשר לראות אחלה מסה ויש גם רוחב
איזה תוכנית אתה עושה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
הקדוש האישי של ארבל
|
![]() תודה רבה,
התוכנית שלי זה abc (3 day split) A-רגליים B- חזה וגב C- כתפיים , טרייס', ובייס' |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() למי אכפת מהתאומים יא מונגול נראה לך שמסתכלים לך עליהם שאתה מסתובב בחוץ?איזה ליצנים יש פה זה משהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה התחלה תעבוד על דפינישן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא עוד דיון "מאוהב בידידה" או "לא מוצא את הבולבול" | Gray | פיתוח גוף-כללי | 40 | 12-06-08 10:53 |
איך מתכננים חיים " הגיוניים"כי "צריך כל 3 שעות לאכול" | גלעד יובנטוס | פיתוח גוף-כללי | 39 | 08-07-07 22:53 |