|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ווסט סייד אין צורך להגיב בפוסטים שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() מתקדם בקצב מטורף כרגיל ,
למה העיפו אותך פעם שעברה(Jack3D) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() פשש איזה שינוייי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מפרסם אשכול ואתה מצפה שאני לא אגיב ? פירסמת אשכול תקבל כל תגובה , זה שאתה לא יודע להתמודד עם ביקרות בונה ולא יודע מה לומר (אני לא ידוע אם זה בעקבות אוצר מילים דל או שאתה יודע שזו האמת) אז אל תפרסם כלום..
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אמרת שיפור טוב משהו טוב ישר עוקצני , טבע חרא יש לך. ואגב אני לא סופר פה ביקורות אני מעדכן אנשים ספצייפים כמו ג'ייסון איגור פרמייסט ועוד בודדים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאוד מצטער אם זה פוגע בךJack4D, אין לי שום רצון לגרוע מהשינוי הניכר לעין שעשית, אבל אני נוטה להסכים עם ווסט סייד, 93 ק"ג על 14 א"ש פשוט לא נראים ככה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי הפוזינג שיצא בתמונה לא המחישה את הנתונים כי בכל זאת תמונות לא משקפות כמו שאתה רואה בן אדם במציאות. פשוט הבן אדם הזה , בא כבר בקטע של לעקוץ - בן אדם יהיר. בכל אופן תודה למרות שאין על מה אבל שוב , כולם על הזין שלי ![]() אגב ווסט סייד , חוץ מפנים מפוצצות בפצעים ותמונות ידים לא ראיתי שהעלת שום תמונת גב או חזה.. יש לך ג'ינו? אשמח לתת לך ביקורת (בונה). נערך לאחרונה על ידי Jack4D, 29-07-11 בשעה 04:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() תצלם את עצמך על הסקאלה של המשקל ותשתיק את כולם אם אתה גבר ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
נפיחון
|
![]() איזה זייני מוח פה באמא שלי. הבן אדם עשה שינוי מטורף ואתם סתם מחפשים ליפול עליו.
ג'ק-תלמד לשים על אנשים זין עזוב אותך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() סלחו לי אבל וואסטסייד צודק מהתמונה שהעלת,
אן מצב שאתה 93 ובטח שלא על 1.73 20קילו מעל הגובה לא נראים ככה סליחה. תעלה עוד תמונות של פרונט ורגלים ונוכל לדעת עם תשקרן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() תמונה על המשקל בבקשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() עיגור יאבטפויומאטטטטטטטט סססססססססוכה@@#!@
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו אתם שופטים אותו סתם מתמונות....שחצי מהגוף שלו מכוסה בגדים ...לא ראיתם אולי יש לו רגליים מטורפות...כרס כח אולי
![]() אני בספק רק על האחוזי שומן שהצגתם כאן...על המשקל לא .... עוד פעם שינוי מדהים אחי שלא תבין לא נכון.
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אם תעלה תמונה על משקל אני אשמח להודות בטעותי, אבל עד אז אני עדיין חושב שיש טעות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וביום שהפנים שלך יקלבו שליש מצורת הפנים שלי תאמין לי חייך יראו אחרת ימכעור , תראה איך נראה. איך אתה מעז לפתוח את הפה על ג'ינו או פצעים? אתה כולך גמד שמן , אם הייתי נראה כמוך הייתי מתחבא מתחת לשולחן. אני לא מעוניין ב פירסום תמונות וקבלת ביקורת מקצועית ממך אני מניח שאני לא היחיד. ובוא נגיד ככה המשקל שאתה נמצא בו גמד הייתי בו לפני 3 שנים ...
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() west side צודק ב 100 אחוז
לפי התמונות הוא לא נראה 93 קילו אולי 74 קילו על 19 אחוז שומן זה כבר נשמע יותר הגיוני לפי התמונות שהעלתה כמובן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר מתחיל
|
![]() גבר , שינוי ענקי ( וזה לא משנה בכלל המשקל - תראו את ההבדלים )
בהצלחה בהמשך . נ.ב - אל תהיו טיפשים כאילו אי אפשר לרמות משקל , וחלאס כבר עם משחקי הפ*נס האלה שאיכשהו משתרבבים לכל נושא (התימני השחיף גם ככה מנצח ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סתם עדכון.... | ADamL | גלריות הגולשים | 7 | 10-08-09 18:25 |
עדכון | TheGift | גלריות הגולשים | 22 | 10-04-09 20:24 |
עצה מחבריי הפורום הנכבדים :p | adirsommer | פיתוח גוף-כללי | 18 | 01-11-08 21:44 |
עדכון שלי כפי שהבטחתי עדכון-כל הגוף. | Crocker | גלריות הגולשים | 9 | 28-02-07 20:10 |