|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
נפיחון
|
![]() אויי.. תעשה 1x5 דדליפט. זה תרגיל מספיק עצים. ובכלל בתרגילים המורכבים תעשה 3x5 אם כבר אתה עושה ab ובכל השאר כמו ידיים וחזה עליון וכל זה,תעשה כבר איך שאתה רוצה.. כך בחשבון שדדליפט וסקוואט שורפים המון המון קלוריות. בכל אופן,תבדוק כמה קלוריות אתה מכניס ביום ותעדכן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אתה דיי נחמד נעזור לך
תן בבקשה גיל משקל גובה כמה זמן אתה מתאמן נבנה לך תפריט שיעזור לך לעלות במשקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() שניה אז אתה אומר לעשות דדליפט סט 1 ו5 חזרות (לא כולל החימום)
וסקוואט 3 סטים 5חזרות ? וגם בבאנץ פרס וגם בפרס לעבוד ככה 3x5 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() אני בן 22 חודש הזה ^_^
משקל 70 קילו גובה 1.76 מתאמן 5 חודשים לא רצוף זילזלתי פה ושם |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
נפיחון
|
![]() כן. תעשה אותם עם משקלים כבדים ואתה תראה איך תעלה יופי במשקלים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() טוב אתה איגוררררררררררר תודה רבה אחשלי עזרת לי !!!!!!!!!
אין לך מושג בכלל איך הייתיי מותש אחריי 5 סטים של דדליפט ו5 סטים של סקוואט חחח איזה שטויות איתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() דרך הגב (:
אני רוצה לתת דגש לגב זה השריר שאני הכי אוהב זה מספיק מה שאני נותן לו באימון 5 סטים של מתח - 4 סטים חתירה ודדליפט למרות שהוא לא תרגיל לגב חשבתי גם לעשות פולי עליון |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
נפיחון
|
![]() אתה רואה איך אתה מסבך תעיניינים?
דדליפט זה תרגיל שעובד חזק מאוד על הגב+תעיף תחתירה העלובה הזאת ותעשה מתח עם משקל. פולי הזה כל כך מיותר. תנסה להוריד סטים במקום להוסיף. תעשה אימון כבד ומועיל ולא עם מיליון חזרות ואתה תראה איזה מותש תצא מהאימון, |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() חח סליחה שאני מסבך תעיניים זה פשוט שאלות שיש לי בראש ואני רוצה לדעת זה הכל d:
מתח אני עושה 5 סטים כל סט לא יורד מ 10 חזרות אחרי זה אני עושה חתירה עם משקולת כל סט מעלה משקל בסוף אני מגיע ל 32 קילו ואת הדדליפט בכלל אני עושה בסוף באימון רגליים עם הסקוואט |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
נפיחון
|
![]() חחח.. אני המלצתי מתוך ניסיון אתה תבחר בדרך שלך. בכל אופן תבדוק היום כמה קלוריות אתה מכניס ביום ותעדכן אחי. יש לך מחשבון תזונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() יש באינטרנט אני נכנס לגולאנו משהו כזה ושמה אני בודק למשל אבל אכלתי 320 גרם פתיתים ואני לא מוצא תערך של זה כי בשקית רשום לפי פתיתים יבשים לא מבושל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() טוב הפתיתים האלה 90 פחממות ו 500 קלוריות ל 320 גרם שאכלתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
נפיחון
|
![]() תחשב תחשב ואז תעדכן יותר מאוחר,.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() roger that
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקעקועים?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() פעם ראשונה שאני ככה שוקל כל מה שאני אוכל למרות שיש עוד דברים שלא שקלתי וזה בלי אוכל בחוץ רק מה שאכלתי בבית יצא לי 2350 קלוריות ואיזה 300 פחממה זה לא הרבה מידי ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
נפיחון
|
![]() אתה במאסה מה הרבה בזה? תעלה קלוריות ל 2700. אם אתה רואה שאתה נתקע תעלה עוד. זה בכלל לא הרבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() שכחתי להוסיף 100גרם חומוס שזה 335 קלוריות וזה בלי לאכול בחוץ שזה נדיר שלא אכלתי בחוץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונה חדשה+תמונה שלי לפני.. | *YONI* | גלריות הגולשים | 11 | 02-05-09 23:21 |
תמונה חמודה שצילמו אותי.. תמונה ראשונה שלי כאן ! | adirsommer | גלריות הגולשים | 7 | 29-12-08 00:08 |
תמונה | גב ממאסהה לעומת מה שהייתי יש תמונה לפני ואחרי | asulind | גלריות הגולשים | 2 | 27-10-08 08:21 |
מישו יודע בפוטושופ למשל תמונה לקחת תפנים ומזה לעשות תמונה? | israel2290 | פיתוח גוף-כללי | 10 | 20-08-08 00:08 |
תמונה|תמונה של הרגלים 4ראשי כנסו מתאמן רק חודש. | The-One | גלריות הגולשים | 21 | 30-05-08 18:53 |