|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() הוא נראה מעולה ובשייפ מצויין, מאחל לו את המקום הראשון.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה לו המון בהצלחה יגיע בשייפ מטורף מגיע לו ליזכות בתואר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אופיר לקח מקום חמישי...מזל טוב גבר !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אם אופיר היה טיפה יותר קשה,יותר כהה ויותר משקיה בפוזינג היה יכול לדרג יותר גבוה...אבל בלי שום קשר אסג טוב !!! לא זוכר אף אחד אחר שהתברג באליפויות חו"ל של אי אפ בי בי בשנים האחרונות חוץ מי עמית ספיר...ואופיר רן אכשיו כמובן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
משקיע הישג חוץ מ...
![]() |
![]() |
#28 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() שכחת את "עכשיו".
דרך אגב סטס, יש spell checker בשפה העברית גם, שזה מראה לך אם אתה טועה וככה אתה יכול לתקן: פשוט לחיצה על המקש הימני על אותה מילה שגויה ואז זה מתקן לך.. אני משתמש בזה בפורומים באנגלית. מאוד חיוני. בפיירפוקס: כלים->אפשרויות->מתקדם->דפדןף->בדוק איות בזמן שאני מקליד. או לחצן ימני בחלון של ההודעה ואז מופיע לך "בדוק איות" ואתה יכול לשנות שפה לבחירתך.
![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי dethMAN, 23-05-11 בשעה 01:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני מר מוסקבה מה לעשות...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() תראה את ההודעה שלי^
![]() |
#31 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לדעתי גם הצבע השפיע לרעה.לפחות עוד שתי שכבות.
מזל טוב,רק!
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו דברתי עם עופר , כל האיגוד הזה התנהל על הפנים במוקדמות הוא עלה עם שכבת צבע אחת ובלי פאמפ כי הם החליטו להקדים את התחרות בלי להודיע ואמרו לו או שהוא עולה או שהוא נפסל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() עצוב. זה סיוט של כל מתחרה שדבר כזה יקרה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() סטיבן ועופר, אני חייב לציין שעופר נראה פשוט מדהים.
התמונה די עדכנית, עם כי אני לא סגור מתי בדיוק היא צולמה. ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() איפה מצאת את התמונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה ידוע...אני בקשר עם הרבה מיתחרים בינלאומים מרוסיה..כולם מציינים שיש ביעה רצינית עם ההתנהלות...סדר אכי טוב בהתנהלות שראיתי עד עכשו היה בנאק...גרמנים פדנתים בכול דבר...איזה סדר איזה רמה אירגונית...גם בנאבבא היה יותר מסודר אבל עדיין אין מה להשוות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי נותן לו מקום שלישי בכיף, מקום חמישי זה לא מי יודע מה מוצדק בהסתמך על התמונות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עופר רן 7 וחצי לפני מר אירופה עדכון חם | Vodex | פיתוח גוף תחרותי | 10 | 12-05-11 21:40 |
תמונות עדכניות של עופר רן 7 שבועות לפני אליפות אירופה | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 23 | 09-04-11 23:17 |
כתבה חדשה שלי! עופר רן לקראת אליפות אירופה | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 16 | 17-10-10 23:43 |
מפגש באליפות מר ישראל 08 ? | shai224 | פיתוח גוף-כללי | 23 | 20-07-08 10:49 |