|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() 4:26
"מר יקום" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני גם מאוד לא מסמפט את הבחור עקב ההתבטאויות שלו, אבל בלי לנקוב בשמות, יש כאן מתחרים שמלקקים להם הרבה יותר שהם הרבה הרבה הרבה פחות מרשימים ממנו. להגיד שהוא לא נראה כמו מתחרה זו בדיחה. אנשים שהתחרו בקטגוריות יותר נמוכות, זכו במקומות יותר נמוכים, היו יותר קטנים, פחות חטובים גרפו כאן מחמאות הרבה יותר מרשימות ממה שהם הציגו. הבחור קצת שחצן זה נכון, אבל לדעתי בתור מפתח גוף הוא נראה מעולה, הגיע אגב מאוד מוכן במר ישראל האחרון. מעבר לזה, אני מסכים שזו לא הדרך אבל מה שהתקשורת מחפשת זה הגזמות, 100 ביצים ביום, 10000 קלוריות, 500 דקות אירובי בשבוע וכו'... אז הוא שיתף פעולה. במילא אף אחד מהציבור לא מבין בזה.
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() רק הערה אחת, לגבי 500 דקות אירובי בשבוע, זה לגמרי הגיוני, אני עשיתי הרבה יותר מזה בחיטוב, עשיתי שעתיים ביום, תכפיל בשבע כמה יוצא?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כמו כדור שלג.. רק של סטיגמות. הוא ממשיך לגדול בכל הצגה מנופחת של התחום הזה. אם כבר, עדיף שיגיע מישהו ויציג את העניינים כמו שהם באמת, כדי שאנשים אולי יבינו מעבר למה שהם רואים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה מעולה וגם ניראה אחלה בחור!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כיוון שלא יגלו לצופים שחלק נכבד מזה זה חומרים אז במקום זה מגזימים בשאר הפרמטרים (תזונה ואימונים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() תתפלא, אלו שלא מעמיקים בתחום כמונו באמת יחשבו שזה ככה(למשל אצלי ממש בהתחלה אבא שלי חשב ככה על כל האבקות חלבונים, ציפה שאני אהפוך לארנולד).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לשאר אני מסכים איתך, הוא נראה טוב במיוחד בתחרות האחרונה והעיקר שהוא משתפר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
אני מכיר את חאפיז לא רע, הוא אכן קצת "שחצן", ואפילו מתגאה בזה, אבל הוא בנאדם מאוד נחמד ושמח, תמיד כיף לדבר איתו. שחצנות זה לא בהכרח דבר מגונה, אם היא במידה שלא גובלת בפאתטיות, לפעמים זה אפילו די חינני. קחו את אנטון את יודה את מישל, כולם אנשים מעולים ויש להם אגו, אז מה? אגב גם אני לא ממש בחור נחבא אל הכלים (למעשה אתם כמעט לא תמצאו מפתח גוף כזה).
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() סרטון מקצועי
כבוד על המהפך מאנרוקס למפתח גוף מתחרה ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב אתה צודק בקשר למחמאות יתר.(אני נשאר בדעתי על מה שאמרתי קודם בלי שום קשר)
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() סרטון. וחאפיז אחלה גבר גם מצחיק. ישבתי לידו בתחרות שהייתה באוגוסט באשדוד.
נכון, שיש דברים שהוא אומר והם שטויות אבל בסה''כ הוא אחלה בנאדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() רק בישראל קיים המושג "חיטוב עצמות", או שאני טועה?!
כבוד לבחור שמכור לבודיבילדינג, אך עם כל הכבוד (וכמו שציינתי - יש כבוד) להגיע לתחרות על 2% שומן זה לא דבר בריא במיוחד, מה גם שזה לא נצרך בכלל... בשר בשר ושוב פעם בשר, האהבה היא בגלל הבשר החיטוב הוא הנספח (כך לפחות אני רואה זה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא באמת התכוון ל 2 אחוז, הוא הגזים בכוונה בשביל הכתבה. בשר בשר ושוב בשר זה טוב ויפה, בתחרות צריך לבוא יבש וגזור עד הסוף. חבל שאנשים לא מבינים את ההבדל האדיר בין להיות גדול ולא חטוב, לבין להיות מוכן לתחרות. אגב, בצילומים בירושלים (עם העמודים) הבחור על 86 קילו חטוב רצח, הוא בערך 172, זו מאסה מכובדת מאוד לשייפ כזה. התפקששו לו כמה דברים בימים האחרונים, אבל להגיד שהוא לא נראה כמו מפתח גוף זה פשוט לא לעניין, למרות שכמובן - זכותכם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מבלי להכנס לגופו של עניין, הסרטון טוב וערוך בצורה מקצועית. נראה כמו בחור נחוש להצליח. כמובן שיש לו עוד דרך ארוכה, אבל צריך להעריך מישהו שנותן את כל כולו לספורט התובעני הזה
ובאשר לכל אלה ששאלו מאיזה מוצא הוא , אז הוא אוזבקי-פרסי (הוא ענה למישהו ששאל את זה ביו-טיוב) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() תמונה של חאפיז עם אלברט ליברמן האגדי, בנאדם שניצח ב npc (ומתכונן להתחרות שם שוב בקרוב!):
![]() הוא לא נראה כמו מפתח גוף?
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
ואלברט הזה.....סעמק.....הוא התאמן בגו אקטיב כשהגעתי השבוע...ראבק הוא מפחיייייד ועל הבמה הוא היה אגדי פשוט גנבו ממנו את התואר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה מביאים כאלה רצועות עם השם שלי?
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כתבה חדשה שלי: חאפיז "הילד הרע" של הבאדיבילדינג מדבר | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 73 | 25-07-10 16:45 |
ביגוד מקצועי | denous | פיתוח גוף-כללי | 7 | 14-06-10 01:44 |
לכל קשישי הפורום...ובעיקר למתחרים שקוראים בו בעיקר לך חאפיז! Big gym תל אביב | Pro_XXL_Universe | פיתוח גוף-כללי | 0 | 28-03-09 19:05 |
לכל צופי הוט | oz64 | פיתוח גוף-כללי | 11 | 03-05-08 15:21 |
נאסר אל סונבטי - סרטון קצר ומרשים שלו. | meni32 | פיתוח גוף תחרותי | 8 | 03-01-07 12:48 |