קרב קרקע
בתום האימון של היום ישבתי עם כמה חברים, שתינו את השייק חלבון שלנו ודיברנו על איגרוף ועוד... משם גלשה השיחה לקרבות קרקע וכו'...
אז החלטנו ללכת אחד עם השני... ירדנו לחדר הכושר הישן (שהוא ריק לגמריי, מה שנשאר ממנו זה רק שטיח ישן) פתחנו את הקרב אני ועוד איזה אחד, לא יודע שם או גיל, מה שאני כן יכול להגיד זה שהיה כיף ברמות, זה אחד הדברים הכי מדרבנים ומאתגרים שיש, הדם עולה לראש והלב מפמפם, כל מה שאתה רוצה לעשות זה רק להמשיך בקרב ולהביס את האיש שעומד מולך.. כל החוכמה זה להגיע למצב שאתה נועל את היריב שלך, אני את זה לא יודע לעשות, בחרתי בשיטה שונה לחלוטין והיא להטיש את האיש שלי, אין לי טכניקה בשיט אני סתם גורילה שיודע ללכת מכות, לבחור שהלכתי איתו יש נסיון בקרבות קרקע, יצא לו ללמוד קצת בעבר, אבל למרות כל הידע והנסיון שלו הוא לא הצליח לנעול אותי כי פיזית אני יותר חזק ממנו... הקרב היה מעניין מאוד מכיון שאני לא ידעתי בדיוק מה אני עושה סתם התפרעתי, את כל סוגי הנעילות למיניהם אני לא מכיר, כך שלא ידעתי מה לעשות במצב שהייתי על האיש שלי כשהו שוחב על הריצפה, בכל אופן ההתפרעויות שלי הטישו אותו כניראה, ולא נשאר לו כוח, זה בגלל שהסבולת שלי יותר חזקה משלו, קבענו ללכת שוב ביום שישי, הפעם זה יתועד בוידאו ואני יעלה את זה לפה בכדי שאתם תוכלו לראות... אם זה יצא לפועל כמובן...
יוצא לכם לפעמים ללכת עם אנשים..? יש לכם ידע בנושא? שתפו!
תדעו לכם שיש הבדל ענק בין ללכת מכות ברחוב לבאמת לדעת איך הולכים מכות, כוח הוא רק בונוס פה, התכניקה היא הקובעת. כמובן שיש בזה גם הרבה פסיחולוגיה, אופי חזק וביטחון יובילו אותך לנצחון.