|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן מי אני שאתווכח איתך הסבר היחידי שאני יודע זה כמה זמן נמשכת היפרטרופיה והנתון הזה לטובתך.. לגבי עצמי, אני בחרתי בABCD בגלל שנעצרתי בגדילה ואני רוצה לגוון.
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בוא אביא לך דוגמא... מייק מנצר הוא בחור מאוד מנופח, או לפחות היה בשיאו. ויש לו גם שפם מגניב. הוא המציא את הHIT. ידוע לטובים של המומחים בBB ואימונים בכלליות, שסט אחד זה פחות גירוי מ3 סטים כי זה פשוט קצת מדי. ושכשל על בסיס קבוע לא טוב. אבל עובדה שהתוכניות שלו עמדו במבחן המציאות, הוא לקח קבוצת BB, הביא להם להתאמן HIT והם הניבו תוצאות מעולות עם עליה טובה במסה. האם אתה יכול להסיק מפה שHIT יעילה להייפרטרופיה? לא... אתה לא. מה שהיה זה שלפני התוכנית, הBB הללו עבדו בשיטה קלאסית של ABCDEFG עם זיליון סטים, והם היו באימון יתר מבחינת ווליום, אבל העצימות שלהם הייתה קטנה כי זה הרבה סטים. הוא הביא להם תוכנית עם קצת סטים אז הם התאוששו מהווליום הגבוה שלהם והגוף שלהם עשה תהליך פיצוי-היסף! HIT זה לכשל, אז משקלים גדולים יותר=עוד גדילה. זה עבד בטווח הקצר, אבל בטווח הארוך התוכנית לא טובה.
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() באמת שלא הבנתי מה אתה רוצה, ומה זה קשור למה שרשמתי...השורה התחתונה למה שרשמתי היא שתוכנית אימונים זה דבר אינדיוידואלי, ומה שיעבוד מצויין עלי לא אומר שיעבוד מצויין עליך, לשתינו גנטיקה שונה, קצב התאוששות שונה, ודברים שונים רבים אחרים.
ומה שהוצג בפוסט הנעוץ ההוא בא כאילו להגיד שזה התוכנית האולטימטיבית והנכונה והאידיאלית למתאמן בחדר כושר. מה הקשר עכשיו שפם, מיק מנצר וhit
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, אינדיוידואלי זה ברור, אבל חייב להיות הסבר שנותן יתרון לאחת מהתוכניות.
כי מה כל אחד יכול להגיד אינדיוידואלי... יש עובדות שנותנות יתרונות לתוכנית מסוימת, ועל זה אנחנו מתווכחים אנחנו לא אומרים לאנשים שאומרים שתוכנית X יותר טובה להם, שהם טועים בסה"כ עושים השוואות. אני מאמין בעבודה חזקה, זאת אומרת, כשל/דרופ סט, כל דבר שתמצא את עצמך מתאמץ ונותן 100 אחוז אחרת לא גודלים.. מאמץ >> חיזוק >> גדילה ! בזה אני בטוח, ואני חושב שלאו דווקא 200 סטים הם התשובה, אלא פחות סטים בעצימות יותר גבוה. + כמובן, דרופ סטים! אני מאמין במציאות האיזון בין אימון בתדירות גבוהה ובעצימות נמוכה, לפי אימו ןבתדירות נמוכה ועצימות גבוהה, וזה מעצבן כי זה מחזיר אותי לab. תוכנית מצוינת אבל כאמור אני לא רואה ממש גדילה ושאני מרביץ בסטים לכשל ודרופ סטים למיניהם, אני מקבל דומס שמבטל לי את העבודה באימון שלאחריו. אין לי כל כך הרבה ניסיון עם תוכניות שאני יכול להגיד לי מה הכי טוב בישבילי. גם אני לא מתאמן כל כך הרבה זמן למען האמת. אני בשלב של ניסוי וטעייה. הנוסחא המושלמת מבחינתי לקבלת דומס ולהתחזקות היא: סט 1: 12 חזרות חזרה לפני כשל סט 2: 8 חזרות חזרה לפני כשל סט 3: 5 חזרות חזרה לפני כשל סט 4: דרופ סט שמתחיל מ5 חזרות ומסתיים ב12 חזרות עם מנוחה של לא יותר מ5 שניות בין הסטים! בדרופ סט מומלץ להגיע לכשל!
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מת על כל ה"סחר איברים" הזה אבל כל אחד ומה שטוב לו P:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי כשאני לא מתאמץ ולא מגיע לכשל עם דרופ סטים, אני לא מקבל דומס וזה sucks תגיד עידן, באיזה תוכנית אתה מתאמן?
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() התחלתי לפני שבוע 5x5 לינארי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כמה שאני שונא דרופ-סטים. זה סתם נותן תחושה ששרפת את השריר.
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
![]() http://www.atraf-f.net/or/showpost.p...5&postcount=15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהצלחה.
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אגב כולה אמרתי לו שאם הוא מאמן שריר אחת לשבוע הוא צריך להתאמן עליו ככה שיקח לשריר בין 5-7 ימים להתאושש אני לא מבין איפה פה הבעיה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אה כן? אז אני יכול גם להגיד שhft עובד יותר טוב מabcd, כי בabcd גדלתי פחות.
מה זה עובדים שנים על גבי שנים?
![]() |
#39 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני זוכר שכשפתחתי כאן פוסט על איזה תוכנית אנשים עושים ואיך הם מתקדמים, היחידים שכתבו על שיפורים רציניים בכוח ובמסה היו מחמולת הhft ,בכלל 2 החברה היחידים שכתבו על שיפור רציני העידו שהם נתקעו בתוכניות abc ולפי מה שכתבו שברו את הקיר בab . למה אף אחד מabc לא קפץ?
אמית שיטות hft עובדות נהדר על הרבה מאוד אנשים ,אולי לא עליך או שלא ניסית ,אבל הן עובדות ואתה שומע את זה מאדם שניסה את כל סוגי התוכניות ושיש לו גם הכשרה וינגייטית.
![]() |
#40 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אבל זברה, בhft אתה לא קורע את השריר מספיק! אתה לא מבין שרק אם תכה בו עד היסוד הוא יגדל?
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|