|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תביא את אבא של לפה , יהיה לך יותר מזל אם הוא שמאלאני \ ליברלי כי קל לשכנע אנשים כאלה לעשות מה שאתה רוצה ו"נעבד" אותו.
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הבעיה טמונה בפרסום של אבקות החלבון.
כשמפרסמים אותם מביאים איזה סטרואידניק ענקי, והוא אומר שהוא אוכל את זה. אז מן הסתם יחשבו שזה סטרואידים. אם יביאו איזה מישהו בינוני יחשבו שזאת אבקה דפוקה.
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() שאבא שלך ישאל את אדון קראסו כמה עולה מנת סטרואידים.
כשהוא יגיד את המחיר,ואבא שלך יראה דלי כזה גדול הוא לא יאמין שכל הסיפור עלה 300 שקל.. ככה שסטרואידים אין שם.. לגבי מזיק לא מזיק..שמע בראסמי אף אחד לא יודע מה זה יכול לגרום לטווח הארוך. בינתיים אף אחד לא הוכיח הגיונית שזה מזיק. לך תדע מה התופעות לוואי,אין לכם מושג איך מיצרים את זה,אין לכם מושג איך היצרן עשה את זה. אני על הזין שלי..בראסמי...אוקי אבקות מזיק..אז מה? גם סיגריות מזיק,גם אלכוהול מזיק,גם צבעי מאכל מזיקים,חומרי טעם וריח מזיקים חומרים מעובדים יאמבה של דברים בשוק מזיקים אז מי השמוק שיגיד לי לא לקנות אבקת חלבון?למה כי יש סטרואידים..(עזבו אותכם שאין..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו רואה את ההודעה ששלחתי? כי אני לא.
כל מקרה, אם לא רואים אותה, המינרלים שהקפת הם נתרן, אשלגן וסידן שנמצאים בכמות קטנה מאוד באבקת חלבון. לא רק שהם לא מזיקים, הם חיוניים לתפקוד תקין של הגוף, וממש לא נמצאים בכמות גדולה מספיק כדי להזיק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי
|
![]() שחף רואים תהודעה אחי..הקדמת אותי בכמה שניות..מה שאמרת זה מה שאמרתי..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() קיצר תשים זין ותעשה Ass וודקה עישון ואקס
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו זה היה לי ברור שזה שטויות מה שהוא אומר.
עכשיו הבהרתם לי למה זה שטויות, תודה ![]() אני הולך להכנס בו בפגישה הבאה שלנו, הקטע שהוא אמר את זה לא ידעתי מה לענות לו כי לא ידעתי מה המושגים באנגלית האלה אומרים (עכשיו שאמרתם מה הם, אני ממש צוחק עליו).
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|