|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי שום דבר חוץ מלא לזלזל. לדוגמא, גם אני יכלתי לזלזל בך על זה שאתה זורק סטיגמות באוויר. אבל לא עשיתי את זה. תאמין במה שבא לך, אבל אל תזלזל.[/quote] לבסס? מה יש לבסס בזה שאני אומר שרוב הרופאים בדעה שהחלב לא מזיק? זה ידוע. כי אם רוב הרופאים הוי חושבים שחלב זה רע אז משרד הבריאות היו עושים משהו בנוגע לזה, אבל בגלל שרק מיעוט מהרופאים חושבים שחלב מזיק משרד הבריאות לא עושה כלום. מאיפה הבאתי את זה שיש רופאים שחושבים שחדר כושר מתחת לגיל 21 מזיק לגדילה? רופא אמר לי את זה. ומה הקשר לזלזל? איפה אתה רואה זלזול? ואיפה אתה רואה שאני זורק סטיגמות באוויר?
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() ציטוט:
כי אם רוב הרופאים הוי חושבים שחלב זה רע אז משרד הבריאות היו עושים משהו בנוגע לזה, אבל בגלל שרק מיעוט מהרופאים חושבים שחלב מזיק משרד הבריאות לא עושה כלום. מאיפה הבאתי את זה שיש רופאים שחושבים שחדר כושר מתחת לגיל 21 מזיק לגדילה? רופא אמר לי את זה. ומה הקשר לזלזל? איפה אתה רואה זלזול? ואיפה אתה רואה שאני זורק סטיגמות באוויר?[/quote] אם היית לומד סטטיסטיקה היית מבין. ורופא אחד הוא לא רופאים. ורופאים הם לא ליצנים. בכל מקרה, vader אני לא פה כדי להתווכח איתך. תעשה מה שבא לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ורופא אחד הוא לא רופאים. ורופאים הם לא ליצנים. בכל מקרה, vader אני לא פה כדי להתווכח איתך. תעשה מה שבא לך.[/quote] רופאים שאומרים שחדר כושר מתחת לגיל 21 מזיק לגדילה הם ליצנים. ומה לא פה כדי להתווכח איתי? זה בדיוק מה שאתה עושה.
![]() |
![]() |
#24 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אני שותה כל יום איזה 3 כוסות חלב כבר 15 שנה ואני חי ובריא ברוך ה'.. הכל חארטה בכל סוג מסויים של מזון תמיד תמצאו איזה פאק די הכל שטויות באמת שטויות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() 11111+
![]() |
#26 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() עוד פעם החרטא הזה.. נכון לאלה שרגישים ללקטוז הוא לא ידידותי אבל חוץ מזה נאדה.
חלב הוא אחד המקורות חלבון הכי טובים שיש.. שתיתי ואשתה כשאחזור להתאמן בקרוב. והמון.
![]() |
#27 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() תחשבו על זה: אף יונק בטבע לא שותה או אוכל מוצרי חלב, כמובן שהם מוגבלים ולא יכולים לייצר מוצרי חלב כמונו אבל הטבע יצר אותנו כך שנצרוך חלב רק בינקות! אני סומך על הטבע ומאמין לד"ר! אני צורך חלב 3 פעמים בשבוע רק מהשיק חלבון (גיינר-לא עם חלב,עם מים) ורק בסופ"ש בשביל הפינוק, מעט מאוד.
![]() ![]() השתתפתי בתחרויות בנאבא עד 75 ק"ג: מר צפון 2004 מקום 3, מר ישראל 2004 מקום 3, מר צפון 2005 מקום 4, מר ישראל 2006 מקום 1, מר ישראל 2007 לא דורגתי בטופ 3, מר צפון 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2011 מקום 4,מר הצפון 2012 מקום 4. מר ישראל 2015 איאףביבי מקום 1. מר הצפון 2016 איאףביבי מקום 3.פיתוח גוף=משמעת עצמית גבוהה מאוד!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
או אוכל בשר מבושל או עושה על האש גם אף יונק בטבע לא קונה בגדים בקסטרו אז בוא נילך ערומים בגלל שאף יונק בטבע לא עושה ככה נו באמת:\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
גם אף אוכל צמחים לא אוכל בשר ואף יונק יבשתי לא שוחה במים ואף דג לא יכול לחיות מחוץ למים...אז מה? כל יצור חי שונה בדרישות ובצרכים התזונתיים שלו אין מקום להשוות אנחנו אוכלי-כל זאת אומרת שהכל בסדר בישבילנו ואם הרבה חיות יכלו לחיות כל חייםה על חלב אם זה היה אידיאלי...אבל זה בלתי אפשרי הישרדותית... הטענה של ההשוואה עם חיות וחלב אם היא טיפשית ומופרכת
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אגב יש ילדים הזויים שיונקים עד גילאים 11-12... לא שזה תקין, אבל זה לא אומר שזה מזיק (פיזית, נפשית זה בטוח מזיק)
![]() |
#31 | |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() ציטוט:
כמה בעלי חיים חולים בטבע?! אחוז מאוד מאוד קטן! ולמה? כי הם אוכלים מזון טבעי ולא מתועש! החיה או שמתה כנטרפת או מזקנה ורעב. כמה בני אדם חולים? אחוז מאוד גבוה! למה? כמובן, אוכלים מזון מתועש ודל ברכיבים מזינים + חוסר פעילות גופנית! אתה לא תלך לפרה ותינק ממנה נכון? אבל כן תצוד בשר ותאכל! אפשר לדבר על זה רבות ולהמשיך להתווכח- הכי קל זה לאכול מזון מוכן שמושך את העין באריזה יפיפייה. אסכם זאת עבורכם כך: רוב המזון שאנו צריכים לאכול צריך להראות כפי שהוא נראה בטבע, לדוגמא: אורז, בשר בקר ועוף, ביצים, שבולת שועל, בטטה אגוזים וכד", ירקות ופירות ועוד...
![]() ![]() השתתפתי בתחרויות בנאבא עד 75 ק"ג: מר צפון 2004 מקום 3, מר ישראל 2004 מקום 3, מר צפון 2005 מקום 4, מר ישראל 2006 מקום 1, מר ישראל 2007 לא דורגתי בטופ 3, מר צפון 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2011 מקום 4,מר הצפון 2012 מקום 4. מר ישראל 2015 איאףביבי מקום 1. מר הצפון 2016 איאףביבי מקום 3.פיתוח גוף=משמעת עצמית גבוהה מאוד!!! נערך לאחרונה על ידי האדמור, 12-12-10 בשעה 21:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() האדם הקדמון רץ וצד ממוטות,הוא לא ישב ובישל שיבולת שועל/לקח אבקות חלבון/אכל פירות.
תיראה את הסרט "שמנצ'יק" זה יפתח לך מלא מיתוסים. http://yes.walla.co.il/?w=/7802/1393622
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
יש להם תוכלת חיים אחרת יש להם מערכת חיסונית אחרת? יש להם חוש השרדות ? אני לא ינק ישר מהפרה בגלל מחלות כמו שאני לא ישחוט פרה ויאכל את הבשר שלה תעשה מה שאתה תחשוב מה שאתה רוצה אבל השוואה בין בעלי חיים לבני אדם היא מפגרת שכל אחד יאכל מה שבאלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אף פעם לא הבנתי את התזונה האמריקאית וכל ההתלהבות הזאת סביב ההתנזרות ממוצרי חלב, "תאכל מזון קשה תראה קשה" וכל הבולשיט הזה.. למוצרי חלב יש הרבה יתרונות
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כולם כולל כולם להכנס | hypertrophy | פיתוח גוף-כללי | 21 | 06-02-10 06:06 |
fbw קצת שונה | shment | אימונים | 6 | 14-05-08 18:15 |
חברה קבלו משהו מוזר בנוגע לסוכר ענבים שאותו מערביים אם השייק חלבונים | meirz15 | תזונה ותוספים | 20 | 11-09-07 15:18 |
אוהדים | sneori2 | פיתוח גוף-כללי | 26 | 07-05-07 18:53 |