|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני היום עשיתי מסור 35 קילו 8 חזרות שיא חדש :X
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() 110-120ג' ביום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לחיצת חזה עם מוט בלי שיפוע בשיא שלי 6 חזרות 57.5. אבל הפסקתי קריאטין והתחלתי חיטוב, משקלי העבודה בחזה ירדו, בגב ללא שינוי.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() את האמת גם אם אני יעשה חיטוב אני לא ירד במשקלי עבודה שלי כי אין לי הרבה מה לחטב..
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תעל 8-9 אחוז תרוצה להיות קופסת קוטג':|? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() בתמונות אתה נראה אפילו לכיוון 7 אחוז שומן, לדעתי תגיד תודה על הגנטיקה שלך, אחלה של גנטיקה אתה עולה נקי וכמו שזה נראה אתה גם באמת עולה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם זה פה בפורום תעלה תפריט שלך או תלך לגיל אם אתה תקוע ממש הרבה זמן (נגיד 3 חודשים) , על אותו משקל ז"א שאתה עושה משהו לא נכון אם זה באימונים או בתזונה (לישון אני מקווה שאתה ישן טוב..) אז חבל סתם על המאמץ ואתה עושה מסה ,אבל לפי הבנתי תלא אוכל שטויות מסביב ובטח אתה עושה מסה נקייה אז אין סיבה שתעלה בשומן ואם תעלה זה זניח למדי... בכל מקרה כדאי לך להתייעץ פשוט חבל על המאמצים הרבים שאתה משקיע ולא מתקדם , אין דבר כזה להיעצר בגדילה יש דבר כזה לא לעשות את זה נכון ,תמיד מתקמדים אולם בקצב שונה אבל התקדמות תמיד ישנה... בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
צריך לטחון אוכל אין מה לעשות אין דבר כזה לא עולה, תדחוף קלוריות ואתה תעלה כמו גדול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סף גדילה גנטי. יש נק' שזהו, זה הטופ שלך ומשם אתה לא יכול לגדול, זה השלב שבו מתחילים להשתמש.
![]() |
![]() |
#37 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אם אין עליה במשקל בכלל זה אומר שיש בעיה בתפריט. אם הגעת לסף גנטי של שריר אתה אמור להשמין , אם אתה גם לא משמין וגם לא עולה בשריר אתה לא אוכל מספיק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() שאתם אומרים כמה פחמימות אתם אוכלים אתם כוללים ירקות ?
ונניח שאתם אוכלים קופסא גבינה לבנה ושם יש 4.6 גרם פחמימות ל100 גרם אתם כוללים גם את הפחמימות משם ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |