|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה אתה מדבר ככה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מדריך חדר-כושר מוסמך
עוסק ב:: סטודנט
|
![]() מסכים.. ותאמת שקצת חבל לי שאשכול שנפתח באמת במטרה לעזור אם שאלה עניינית(!!!) מכיל בכל השרשור תגובה אחת(!!!!!) לעניין (של פיליפ)
לתשומת לב המנהלים נ.ב: הריטואל הזה חוזר על עצמו כמעט בכל אשכול, כל נושא הופך דיי מהר לוויכוחים מטופשים של אגו מנופח בלי קשר לנושא האשכול, לדעתי-חבל, זה לא מוסיף כבוד פה לאף אחד. תעשו מה שאני עושה: אם אין לכם משהו חכם להגיד, פשוט אל תגידו. שיהיה לכולנו יום טוב תמיר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() זה בעיה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז שאתה אומר חכם זה הכל יחסי. בלי להעליב........................................ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לפותח האשכול שאלה מוזרה אתה שואל כאילו פנה אליך חייזר... בנאדם זה בנאדם והאימון הוא אימון משקלים מה שהיא יכולה באופן יחסי בהתאם למטרות שלה וגמרנו עניין בד"כ היא לא תפנה אליך לבניית מסה... אלא לחיטוב אז תבנה לה תוכנית כמו שאתה בונה לכל אחד והמשקלים זה משקלים של בחורווווווותתתתת אתה תראה לבד איך היא מתאמצת עם ה 2 ק"ג אין פה מה להבין אבל אם היית שואל איך מאמנים כלב או חתול זה כבר סיפור אחר... תבוא לקרקס בהזדמנות אני יראה לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שלא נעלבתי, פתחתי אשכול עם שאלה ותראה בעצמך לאן הגענו
יכול להיות שמשהו שלמישהו אחד נראה כמו שיא הפיגור למישהו אחר זאת שאלה לגיטימית, וכן, אני חושב שהשאלה שפתחתי פה לגיטימית, ושוב, מי שחושב שהוא חכם גדול או שיענה לעניין או שלא יכתוב כלום זה לטובת כולנו |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אל תצפה לקבל תשובות רציניות אם אתה שואל שאלות כאלו טיפשיות בתור מאמן כושר!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צודק אחי אני מסכים איתך "לא הביישן למד ולא הקפדן מלמד"
בכל מקרה עניתי לך על השאלה? אתה צריך להבין לפעמים אנשים רוצים להשתחרר קצת הם לא עושים לך את זה בכוונה זה רק צורת ביטוי מסוימת. נערך לאחרונה על ידי tommybilt53, 21-03-10 בשעה 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אתה רוצה תשובה לעניין?
אנשים לא אוהבים לעבוד קשה ולא ממשיכים לעשות משהו 99% מהפעמים הם לא רואים מיד תוצאות. מכאן נולדו תכניות ה3x4 למתבגרים שאתה רואה את רוב האנשים עושים היום בחדרי הכושר, עבודה קלה שמרגישה כאילו אתה באמת עובד על משהו (פאמפ, חומצת חלב) הרבה תרגילי בידוד והרבה עבודה על השרירים שכולם רוצים חזה ידיים ובטן לנשים נולדו תכניות שמבוססות על אותו עיקרון אבל כוללות יותר "עבודה" על הבטן ואיזור המותן/הירכיים במשקלים מינימליים ואירובי בעצימות נמוכה זה מה שרוב המתאמנים/מתאמנות עושים היום, כי זאת הדעה הכללית שהתקבלה וזה מה שמכניס כסף למכונים, עבודה קלה באווירה נעימה בזמן שאנשים מקבלים הרגשה שהם באמת עושים משהו בזמן שהם בעצם לא עושים כלום חוץ מלהכניס כסף לאנשים שמפעילים את המוסדות האלה, קפיטליזם בשיאו. בכל מקרה הנקודה של הפוסט שלי זה שהסיכוי שהמתאמנת הזאת שלך באמת תעבוד קשה בשביל להגיע לאן שהיא רוצה ברגע שהיא תראה באמת כמה זמן זה לוקח הוא אפסי, לכן פשוט תלך לפי הספר, על אותן תכניות מטופשות שרוב הבנות עושות בחדר כושר. המטרה שלך כמאמן מסחרי הוא לגרום לאנשים להרגיש כאילו הם עושים משהו וליהנות, לא באמת לעשות משהו.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ילד שמן(חח) פה קבור הכלב: אני לא מאמן מסחרי, אני מדריך בחדר-כושר של קיבוץ, אני לא עושה את זה בתור עבודה, אני בעיקר מדריך מתחילים, ואפילו לא לוקח כסף על זה, בגלל זה היה חשוב לי לא סתם לחרטט לה איזה תכנית מונפצת, אין לי ספק גם עכשיו שהיא תעשה תכנית ממשית לתוצאות, וביחד סיכמנו שהתכנית תתבסס בעיקר על fittnes... מבחינתי מה שחשוב זה שהיא בעיקר תהנה מהאימון ותרגיש טוב עם הגוף שלה.
התוצאות-אם יגיעו מבורכות. נ.ב: אין לה בעיה גופנית מיוחדת(מישהו אמר דבה?) שדורשת אימונים רציניים יותר מדי, היא נראית טוב מאוד ורק מעוניינת להכניס קצת גיוון לחיים. התגובות שלך ראויות לציון חיובי בין כל הררי השטויות שיש לפעמים בפורום ![]() תמיר |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אישה צריכה להתאמן עם משקולות *כמו גבר, קרי אותם תרגילים, אותם מספר סטים, אותם מספר חזרות.
ההבדל היחידי הוא משקלי העבודה וקצב ההתקדמות במשקלים, זה הכל. *שאני אומר כמו גבר זה כמובן אומר בתוכניות נורמליות, לא abc מלאי נפח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לא רואה למה ss לא תתאים לבחורה...
![]() |
#13 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נשים מעלות משקלים בחצי מאשר גברים (1.25 כל אימון במקום 2.5).
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|