|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין למה הפסקת להתאמן ?
אני זוכר אותך שאתה עולה יפה מאוד ונקי .. אז אם אתה רואה שינויים איזה עוד מוטיבציה אתה צריך בדיוק ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
כל השאר אוכל . אם גם ה 1,500 קלוריות האלה היו מאוכל זה היה בעייתי מאד
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי ממש כסף לקנות גיינרים ואבקות חלבון
נשאר לי רק איזה אבקת מסה שהשתמשתי לפני 3 חודשים ואז הפסקתי להשתמש בה אני צריך תפריט בלי גיינרים\אבקות אבל שיעזור לי לעלות במסה כי אני זוכר כשרק התחלתי להתאמן (לפני שנה) עליתי 8-10 קילו תוך חודשיים בלי אבקות\גיינרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
חלבון , פחמימה , שומן פחות רלוונטי מה.. תשתמש בראש כמובן. אל תאכל חבילות חמאה. ![]() שהתחלתי להתאמן העלתי 17 קילו ב 10 חודשים 25 קילו בשנה וחודש.. זה שבאמצע היה חודשיים של ירידה רצינית של 10 קילו ועוד חודש או חודש וחצי של עליה של 10 קילו חזרה. תקשיב אם אתה אוכל כל הזמן... תאכל 6 ארוחות ביום גדולות . אתה תעלה במשקל צ'יק צ'ק... אתה גם עולה נקי ככה שזה יופי
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה =)
אה תקשיב...זה בסדר אם לוקח לי 30-40 דקות לאכול ארוחה גדולה? (נגיד ספגטי ובשר) כי אני לא יכול לאכול מהר יותר נערך לאחרונה על ידי AndreyOrman, 09-11-09 בשעה 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() לא מאמין שהפסקת .. בתוך ה3 חודש האלה היית נהיה מפלצת פיטנס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
גם אני אוכל ככה . לוקח לי בין 20-30 דקות
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אם ככה תאכל כמו שטמפלר אמר,5-6 ארוחות מלאות בכל אבות המזון,תישן טוב,תאכל טוב,תתאמן חזק ותחזור למה שהיית פעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אבל כן זה באמת לא בעיה להגיע ל4500 קלוריות אוכלים טונה שייק קוטג' 2 יוגורטים 2 ביצים 300-400 גרם בשר כלשו (דג עוף בקר חזיר חתול תינוק) מוסיפים לזה 2-3 צלחות פסטה / אורז / תפוחי אדמה של 200-300 גרם כל פעם וגם 3-4 פירות ו3-4 ירקות אגוזים שקדים בוטנים מפזרים בכל ארוחה 4-8 פרוסות לחם ויש לך אחלה תפריט בגדול.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() חבל שהפסקת, בולט שירדת,
תחזור להתאמן אל תבזבז לחינם את מה שיש לך, ויש לך גנטיקה מעולה.
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רזה מאד וחטוב אחי ..
חבל שהפסקת יש לך גנטיקה מצויינת תחזור להתאמן ותאכל כמו חמור תאמין לי תגדל יופי |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
8 פרוסות לחם עם חמאת בוטנים פעמיים ביום שייק חלבון ארוחת צהריים 200בשר 400 פחמימה ארוחה לפני אימון 200-300 פחמימה. ארוחת ערב חביתה בלחמניה עם גבינה וכו' בקבוק ליטר וחצי של כל משקה מתוק ואתה מגיע גם ל4500 בקלות לא חייב גיינרים :פ
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
חבר מתחיל
|
![]() תחזור להתאמן ותאכל הרבה הכי .. חבל יש לך גנטיקה טובה רצח..
מטר 88 ושוקל 68 .. בלי להתאמן בנאדם ממוצע בגובה הזה אמור להיות 73 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() שיטה מצויינת להשלים קלוריות היא לשתות חלב במשך היום, למשל שאני לא מצליח להכניס עוד אוכל אני שותה כמה כוסות חלב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|