|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בפעם הבאה שאת בסופר תחפשי את המרקים של אוסם שזה מגיע בשקית עם אבקה ובבית מוסיפים מים חמים. הטעם לא משהו (אבל אפשר לאכול אותו ומתרגלים לטעם) אבל הוא נותן תחושת שובע לאורך זמן,ואת עוד אישה ככה שממש תשבעי מזה,אני בטוח,כל העסק הוא 80 קלוריות. תנסי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() חיטוב של יותר מ3 חודשים (במקרה שלך זה כבר חצי שנה) זה לא תקופה קצרה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מה זה מנה חלבונית פלוס מנת שומן קטנה?
מנה חלבונית יכולה להיות סטייק ויכולה להיות ביצה קשה. זה אומר שיש אותם ערכים וקלוריות? ממש לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חמודה....אני מבקש ממך דבר פשוט
תתחילי לקרוא מאמרים ולהפסיק לעגל פינות למטה בתזונה שלך לי זה נשמע כמו נוסחאת ה"כמה שצריך מינוס אחד" את מתעסקת פה בתזונת חיטוב שזה דבר לא נעים בכל מצב ואת עוד מחסירה גם פחמימה וגם שומן דבר שהוא אסור בתכלית האיסור!! אני רואה פה הודעות שלך שמעידות על כך שאין לך מושג מה את עושה אז את נכנסת לפה כדי לשאול לדעתנו ולהתייעץ דבר שהוא מבורך אבל את במקום להקשיב לאנשים בעלי ניסיון וידע מנסה לשכנע אותנו שזה בסדר מה שאת עושה.... זה לא מצב נורמאלי-או שתקחי את עצותינו או שתפסיקי עם המנהג הזה כי בסופו של דבר כשתפגעי בעצמך [אני בספק אם זה לא קרה עדיין] את תחפשי את מי להאשים ותפני אצבע מאשימה לעברנו ואני לא אהיה מוכן לזה קחי את ההודעה הזאת לתשומת ליבך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אצל בנות זה יותר קריטי (מחזור,פיריון וכו'),את צריכה תפריט כמו שצריך ולא כמו שהחברות מהפקולטה ממליצות,אחרת את תגרמי לעצמך נזקים..גם ככה בנות לא מרבות לאכול. אם את רוצה שאני אפנה לך זמן ואעזור לבנות לך תפריט מתאים,תתני לי את האימייל שלך ואני אנסה לעזור.. חיברתי ללא מעט בנות תפריטים ויצא לי להתחמם בנושא התפריטים לבנות כמוך(לא שלילי חס וחלילה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |