|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סקוואט זה תרגיל שאפילו בעבודה נכונה יכול לגרום לפציעות ככה שכל פיק קטן שאתה עושה לא נכון יכול לגרום לבעיות , אם אחרי הכל גם שאתה עושה נכון עדיין יש כאבים , אז אין ברירה תחליף לתרגיל אחר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את זה רק בהאק סקווט זה יותר מכונה כך שהגב יציב ופחות יש פציעות.
למרות שבעלייה זה לא תלוי במכונה אבל בכל מיקרה..לא מצאתי עדיין תשובה בכל זאת..אני גם רואה הרבה שעושים עם רגליים ישרות ואני יותר מעדיף כי זה פחות יעשה לי כאבים. העלייה ממש משנה עם כפות הרגליים בחוץ או לא? תודה אחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה על כל השאלות אבל אפשר לדעת במה זה משנה? [=
כי בלג פרס למשל זה כפות רגליים ישרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ככל שהעמידה רחבה יותר יש יותר מעורבות של מקרבי הירך ופאוורליפטרים משתמשים בעמידה רחבה כי ככה מתקצר המרחק שהמוט אמור לעבור[אתה נמוך יותר כשאתה עומד בפיסוק רחב]
לכן-בנאדם ממוצע שלא מתכוון להתחרות בpl יעשה כשהרגליים יהיו ברוחב הכתפים בקשר לכפות הרגליים אם הן חא יופנו קלות החוצה יופעלו המון עוסי גזירה על מפרק הקרסול ואין הרבה צורך לומר שזה לא טוב אז תפנה קצת החוצה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה האק סקווט,לא סקווט רגיל אבל אני מניח שמה שכתבת מתייחס גם להאק סקווט
וזה מתייחס גם ללחיצת רגליים? תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
בקשר לאצבעות בד"כ
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|