|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מציע לך ולכול מי שבמסה פה לאכל מה שבא לך מתי שבא לך כי זה כבר התחיל לשעמם התפריטים האלה...עוד במאסה?..אני התחלתי לאכל הכל ואני מתחיל לראות תוצאות סוף סוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל גם דברים מהצד..והרבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אני אריאל... אני מתאמן, בעיקר כדי להיות חזק
חדר כושר: גו אקטיב, בת ים
|
![]() חחחחחחחחח ג'אמפר מחופש לסבלימינל, זה מתכון למוטיבציה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לירון,אבל חסר לי סחוס בברך,הייתי אצל רופא,יש לי כדורים,זה בטיפול,שום תירוץ.
ומי אמר שאני לא מאמן כתפיים?... ובידוד לשרירים הקטנים אני לא יכול לוותר.חייב לגרות אותם קצת. מתח אני לא עולה =[ מעצבן אותי שרציתי לעשות את השינוי ופשוט אי אפשר כל החברים שלי אמרו לי "אתה סתם במכון " "לא יצא מזה כלום" אמרתי להם חכו עוד 10 חודשיים נראה מה יהיה ממני אבל אני לא מרגיש שאני בדרך הנכונה,אני משקיע 100000% מעצמי,אוכל בכוח,מתאמן כל אימון בלי לפספס. פשוט מתמיד. אבל איפה התוצאות? יכול להיות שהגנטיקה שלי כל כך כל כך מחורבנת שאני עולה 100 גרם בחצי שנה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() שמע,אני מתאמן 10 חודשים אבישב,ותראה אותי כרגע אתה לא תראה אלי כלום..כי עשיתי המון שטיות..אז למה לך לעשות טעויות שכבר עשו אותם?fbw זה התוכנית הכי טובה לעלות במשקל הגוף במשקלי התרגילים המורכבים ובמאסת השריר הכללית .
לגבי הבידוד,לא חשבת שבתרגילים מורכבים אתה נותן בידוד לשרירים האלה?הדברים האלו פוגעים לך בהתקדמות..תעשה תרגילים מורכבים ואתה תעבוד בהם כמו שצריך על השרירים הקטנים האלה. לגבי כתפיים,לא ראיתי שרשמת שאתה מאמן.. לגבי גנטיקה,אין לך מה לדאוג,לי יש יותר גרועה מי שלך,פשוט אל תמדוד כל יום,תמדוד פעם בחודש ותראה שאתה עולה קילו+ בחודש,ראיתי תתפריט ,ראיתי תערכים ,הכל בסדר פשוט תחכה..תחיה תהנה ואל תחשוב על זה יותר מדי ותראה תשינוי כבר מהצד..אומרים שעם כל יום תחפש תשינוי ותעליה במשקל בסוף באמת לא תהיה אחת כזאת מרוב שאתה עסוק בזה. לגבי הרגליים ממליץ לך ברגע שזה יטופל מהר תעבוד על רגליים בכל הכוח squats או לג פרס לבחירתך,squat עדיף. ובנט אובר זה תרגיל שדורש טכניקה גבוה ולכן בגלל הברך אל תבצע אותו,תעשה tbar . לגבי המתח תעשה בגריבטרון,או שתמשיך לעשות בפולי לבינתיים. הינה המלצה לתוכנית שלדעתי בניתונים שלך תגדל איתה. 3x7 לחיצת חזה במוט חופשי. 2x8 מתח בגריבטרוון/פולי עליון. פרס בעמידה 3x8 squat/leg prees 3x6 פשיטת ברכיים 2x10 בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() צח, עם כל הכבוד וההערכה שלי אליך לדעתי אתה צריך להירגע עם הגישה שלך פה לאנשים, אתה יכול להגיד את מה שאתה רוצה גם בדרך יפה ונעימה ולא בתקיפות כזאת. ודניאל בנאדם זהב חבל שאתה לא רואה את זה, וכן- הוא עלה יותר מאסה ממך בפרק זמן שהוא היתאמן BIG FUCKING DEAL.
לפותח הפוסט- הייתי ממליץ לך להעלות את כמות החלבון שאתה צורך זה דבר ראשון. דבר שני- הייתי עושה את התיקונים שדניאל הוסיף לך. אם אתה צריך עוד עזרה אתה מוזמן ליפנות אליי במסנ' itaylib@hotmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() אגב אבישב,יש שריר אחד שאל תשכח,ואל תזניח אותו,שריר הנחישות גם ברגע שאתה רואה שאין התקדמות תמשיך בכל הכוח,זה עוד יגיע.
בהצלחה גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() the one ימיקרוב,תתחיל לסתום את הפה שלך ולדבר יפה לאנשים פה,הוא שאל שאלה רלוונטית ואחלה של שאלה,מה עוד שבמקום לענות לו אתה תוקף אותו ומדגיש שאין לו מסת שריר,זאת התנהגות של ילד קטן בלי חינוך ובלי שום תרבות דיון.
אתה לא יותר טוב פה מאף אחד בפורום,ואתה נועל נעליים שגדולות עליך בכמה מידות. אם אין לך מה להגיב,אל תגיב,אבל אל תתפוס תחת ותעלה את האגו שלך ע"י דריסת אנשים,עלבונות,וזלזול. באמת שנמאסת עלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ציטוט:
קיצור גועל עזבו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תודה כולם (:
באמת אני מעריך את העזרה. וכן,יש לי נחישות אבל שמישהו בא מהצד ואומר "אתה חודשיים במכון ואין שינוי" זה מוריד את הכל לרצפה.. ללירון,תודה אחשלי,מה זה טי באר,אני לא מכיר.. רגלים אני יאמן שאני יבריא. הבעיה שאני לא סגור על הטכניקה של הסקוואט,ונפצעתי ממנו כבר..על המאמן אי אפשר לסמוך ואין מישהו מאזור טבריה בפורום שאני יכול להפגש איתו שילמד אותי =[ וכן,אני מתעסק בעצמי יותר מידי,כל 10 דקות במראה ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אממ..6 סטים לשריר גדול זה מוגזם,אני עוד חשבתי לרדת ל4
![]() ![]() ![]() ![]() אתה אומר לעלות ל3? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
נפח נמוך לא עבד עלייך? תעלה לנפח רגיל..... ותאכל יותר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: טניס
חדר כושר: לידר
|
![]() אני עובד fbw ואני מתקדם ומשתפר אתה בטח לא אוכל נכון או לא עושה מספיק תרגילים נכונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|