|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1 זה כמו לשאול מה ההבדל בין כרוב לאבטיח פשוט תשווה ערכים ואינדקס גליקמי - זה ההבדל
2 לא מבין מה לא ברור - סך הכל צריך לנער קצת חלודה מההיגיון עוף (חזה) מבושל = חזה מבושל עם העור עוף (כנפיים צלויות) = כנפיים עם העור ועצמות צלויות (גריל) עוף (לבבות לפני בישול) = לא חושב שצריך להסביר עוף (לבבות מבושלים) = לא חושב שצריך להסביר עוף (קורקבנים) מבושל = לא חושב שצריך להסביר עוף (שוק ללא עור) = השוק ללא עור ועם העצם לא מבושל עוף לא מבושל = עוף שלם לפי משקל לא מבושל עוף לא מבושל (חזה) = חזה לא מבושל עם עור עוף לא מבושל (קורקבנים) = לא חושב שצריך להסביר עוף מבושל = עוף שלם עם העור ועצמות מבושל עוף- חזה ללא עור = לא מבושל עוף- כרעיים עם עור = פרגיות שלמעשה זה הירך ללא העצם מבושל חזה עוף לא מבושל = עם עור חזה עוף מבושל = עם עור מבושל שאתה קונה חזה נקי ללא עור ושוקל אותו לפני בישול תחשב לפי מה שהדגשתי בסוף יצטרכו לכתוב בשבילך מילונית על גולינגו
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חברה אתם גדולים מהחיים סוף סוף אשכול בלי ירידות והסברים מצויינים המון תודה לכולכם גם לך סנטה על ההשקעה אז לפי מה שאתה אומר אני מחשב חזה עוף ללא עור וההסבר גם לשאר סוגי העופות מעולים ככה אני ידע איך לגוון..
רק עדיין לא הבנתי משהו אחד אתם אומרים שאני קונה חזה עוף אז הוא בא בלי העור נכון? אבל מצד שני סנטה כתבת לי בחזה עוף מבושל עם עור אז איך זה יכול להיות?\איך נראה חזה עוף עם עור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, אתה קונה חזה עוף בלי עור! אתה קונה חזה עוף פרוס בלי עור, כמו שכולנו קונים (זה חזה עוף שמכינים איתו שניצלים.)
זה מה שהוא סימן לך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הבנתי
אבל נכון יש שם גם אפשרות של חזה עוף מבושל עם עור נכון? אז איך נראה כזה חזה עוף עם העור? שאני ידע להבדיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חזה עוף עם עור זה רק של העוף שלם שצולים\מבשלים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הבנתי ובקשר לשאלה של הלחם התכוונתי אם יש הבדל מבחינת משהו בריאותי\מזין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה נוספת לסנטה כתבתי לי עוף כרעיים עם עור=פרגיות
עכשיו יש במחשבון גם פרגיות\שיפודים אז מה מהם זה הנכון? חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אין דבר כזה חזה עוף עם עור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא אוכל בכלל לחם לבן אני לא אוהב
ומה הכוונה אין חזה עוף עם עור? הרי יש במחשבון קלוריות "חזה עוף מבושל עם עור" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אחי, תקלוט את זה כבר
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה
פשוט מעניין לדעת אם אי פעם אני ירצה לקנות חזה עוף מבושל עם עור ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל מקצועי
|
![]() חזה עוף מבושל עם עור,זה החזה עוף שאתה חותך מהעוף השלם שאתה קונה בסופר,שהוא בא עם עור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חברה משהו חדש
![]() ![]() ![]() ![]() איך אני מחשב אותם? סנטה אני אשמח אם תענה לי כמו שענית בתשובה המפורטת |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כל 100 גרם פרגית=1 קלוריה.
ככה תחשב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני בכלל מתפלא איך אתם עוננים לו, הרי ברור שלא משננה כמה תשובות תתנו לו, הוא יקננה עוד משהו וישאל לגבי הערך הקלורי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|